Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hana nudim-tražim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hana nudim-tražim

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hana nudim-tražim
    Objavljeno: 24 Srpanj 2007 u 20:22
E ovako,za na jesen vam nudim:

Afričke ljubičice-listići, sve boje koje imam
Klorofitum bijelo-zeleni oko 4-5 mladica
Lantana crveno-narančasta
Plamenac rozi visoki -samo jedan korijen
Djevojačko oko(coreopsis) - nekoliko mladih
Lupinus ili vučjak plavi - 4 mladice
Šarena kopriva - oko 5 mladih
Sobni puzavac zeleno-žuti koliko hoćete
Neven oko 10 mladih
Klematis reznice Plavi-President(mislim da se tak zove)
                           Multiblue
                           Nekakvi ružičasti
                           Bordo sa sitnim cvijetićima
 Žednjak sa rozim cvijetovima- sadnice
Kokotić plavi- trajnica-sjeme
Kokotić ljubičasti- trajnica - sjeme
Ukrasni duhan bijeli i rozi - sjeme
Žuta pupavica - sjeme

A tražim ako tko od vas ima:

Lantana ljubičasta
Hortenzije tanjuraste - bilo koje boje
Plavi ceanothus
Plavi Cariopteris
Božikovina zeleno-krem
Lažna lozica - parthenocissus
Glicinija
Laburnum-zlatna kiša
Pajasmin

Eto,toliko za sad. Ako još nekaj najdem za ponuditi nadopišem

A sad navalite sa narudžbamaBig%20smile

Ažurirao hana - 27 Srpanj 2007 u 21:38
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2007 u 20:41
pa ti imaš lantanuuuusmiley188
pajasmina ja imam ko u priči.to moš prekrižiti.
djevojačko oko mi se čini da andrea traži
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2007 u 21:21

Yess, ja imaš lantanuWink Si dobila pp?

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2007 u 21:33
PP jesam dobila,al lantanu nisam(nadam se zamjeni za pajasminsmiley188)
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2007 u 21:37
Naravno da može zamjenaSmile Ko zna kaj još imam,svašta se more naći.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2007 u 20:50
Hana, ono kaj si me pitala je phlox ljubičasti, ali dosta posvijetli pa izgleda kao plavi... Wink
Vidim da ovdje postoji lijepa zbirka, kad je dobro proučim javim se...
Nisam sigurna dali imaš plavi visoki prkos... ali baš plavi..., a i gliciniju imam...
Stvarno trebam sve pogledati pa... odgovoriti tek...

Ažurirao andrea01 - 27 Srpanj 2007 u 20:51
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2007 u 21:37
Joj super! Bilježim se sa štovanjem za mr. Phlox, Prkos visoki plavi i gliciniju ak moreHug Nisi rekla kakvu ti Suzanu tražiš,penjačicu ili trajnicu? Lani je u Baumaxu bilo i penjačice,sjeme, i kupila sam 3 vrečice ali ove godine nisu imali ako to tražiš. Prouči popis i samo reci kaj trebaš,sve stiže poštom ili bilo kakThumbs%20Up
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2007 u 00:53
 Ja znam gdje ima stabalce božikovine samo mi reci kako se uzima reznica pa ti pokušam nabaviti...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2007 u 21:48
Frida,otkineš granu(ako je ne možeš cijelu iskopati)LOL
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2007 u 22:06
Hortenzija, nijansa svijetloplave plosnate ako prezimi će stići do Varaždina od mene!!! Wink
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 00:39
 ne mogu je cijelu iskopati jer raste kao stabalce....a što onda kad je otkinem? u vodu s njom ili u zemlju? jeste li bas sigurne da se to tako radi? nije mi uopće problem je otkinuti - osim mozda sto mislim da je to zaštićena biljka smile42
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 00:43
Originalno poslano od člana frida frida napisao:

nije mi uopće problem je otkinuti - osim mozda sto mislim da je to zaštićena biljka smile42

Pa, ne kidaš je u tuđem dvorištu ili prirodi već svojem!!! Vjerujem da je tu najzaštićenija!!! Wink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 11:01
Zaštićena biljka je.To znači da je zabranjeno njeno uništavanje,branje,kidanje samo,u prirodi,tj.kod samoniklih biljaka. Ova o kojoj pričamo je vjerojatno utvom ili nečijem dvorištu što znači da je kupljenja u rasadniku pa tako i uzgojena. Ne znam kako se ona zakorjenjuje no znam da sam ja svoju  samo sa otkinutom grančicom.Nisam je u vodu stavila već odmah u zemlju i poklopila staklenkom.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 14:40
probat ću to sa staklenkom zakorijeniti...grm raste na putu uz lungo mare na otoku....ako se zakorijeni šaljem ti je....
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2007 u 19:49
Frida dušo!!!!!!!!!!!!! Ja to tek sad vidim jer me dugo nije bilo ali vidim da moje glasnogovornice dobro odrađuju posao!!! Hvala ti,ti samo zakorjeni ili ako hočeš pošalji meni grančice a možeš i ti zakorjeniti pa kojoj uspije! Andrea za hortenziju zna se kome, ne? Da ne ostavim krivi dojam,svi znaju da sam ja luda za plavom bojom a Shasha mi je dala svoju hortenziju pa pretpostavljam da se ovo odnosi na menesmile78
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2007 u 02:28
sve o božikovini ti javim nakon sljedećeg vikenda kad idem na otok....vjerujem da cu ti imati što poslati...
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2007 u 15:23
Super! Još mi reci na koji otok?
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2007 u 21:25
RAVA
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2007 u 17:42
negdje oko Zadra ako se ne varam?
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2007 u 23:23
DA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.