Hana nudim-tražim |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24 Srpanj 2007 u 20:22 |
E ovako,za na jesen vam nudim:
Afričke ljubičice-listići, sve boje koje imam
Klorofitum bijelo-zeleni oko 4-5 mladica
Lantana crveno-narančasta
Plamenac rozi visoki -samo jedan korijen
Djevojačko oko(coreopsis) - nekoliko mladih
Lupinus ili vučjak plavi - 4 mladice
Šarena kopriva - oko 5 mladih
Sobni puzavac zeleno-žuti koliko hoćete
Neven oko 10 mladih
Klematis reznice Plavi-President(mislim da se tak zove)
Multiblue
Nekakvi ružičasti
Bordo sa sitnim cvijetićima
Žednjak sa rozim cvijetovima- sadnice
Kokotić plavi- trajnica-sjeme
Kokotić ljubičasti- trajnica - sjeme
Ukrasni duhan bijeli i rozi - sjeme
Žuta pupavica - sjeme
A tražim ako tko od vas ima:
Lantana ljubičasta
Hortenzije tanjuraste - bilo koje boje
Plavi ceanothus
Plavi Cariopteris
Božikovina zeleno-krem
Lažna lozica - parthenocissus
Glicinija
Laburnum-zlatna kiša
Pajasmin
Eto,toliko za sad. Ako još nekaj najdem za ponuditi nadopišem
A sad navalite sa narudžbama
![]() Ažurirao hana - 27 Srpanj 2007 u 21:38 |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa ti imaš lantanuuuu
![]() pajasmina ja imam ko u priči.to moš prekrižiti.
djevojačko oko mi se čini da andrea traži
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Yess, ja imaš lantanu |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
PP jesam dobila,al lantanu nisam(nadam se zamjeni za pajasmin
![]() |
|
![]() |
|
Naravno da može zamjena
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Hana, ono kaj si me pitala je phlox ljubičasti, ali dosta posvijetli pa izgleda kao plavi...
![]() Vidim da ovdje postoji lijepa zbirka, kad je dobro proučim javim se... Nisam sigurna dali imaš plavi visoki prkos... ali baš plavi..., a i gliciniju imam... Stvarno trebam sve pogledati pa... odgovoriti tek... Ažurirao andrea01 - 27 Srpanj 2007 u 20:51 |
|
![]() |
|
Joj super! Bilježim se sa štovanjem za mr. Phlox, Prkos visoki plavi i gliciniju ak more
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ja znam gdje ima stabalce božikovine samo mi reci kako se uzima reznica pa ti pokušam nabaviti...
|
|
![]() |
|
Frida,otkineš granu(ako je ne možeš cijelu iskopati)
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Hortenzija, nijansa svijetloplave plosnate ako prezimi će stići do Varaždina od mene!!!
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ne mogu je cijelu iskopati jer raste kao stabalce....a što onda
kad je otkinem? u vodu s njom ili u zemlju? jeste li bas sigurne da se
to tako radi? nije mi uopće problem je otkinuti - osim mozda sto mislim
da je to zaštićena biljka
![]() |
|
![]() |
|
Pa, ne kidaš je u tuđem dvorištu ili prirodi već svojem!!! Vjerujem da je tu najzaštićenija!!! ![]() |
|
![]() |
|
Zaštićena biljka je.To znači da je zabranjeno njeno uništavanje,branje,kidanje samo,u prirodi,tj.kod samoniklih biljaka. Ova o kojoj pričamo je vjerojatno utvom ili nečijem dvorištu što znači da je kupljenja u rasadniku pa tako i uzgojena. Ne znam kako se ona zakorjenjuje no znam da sam ja svoju samo sa otkinutom grančicom.Nisam je u vodu stavila već odmah u zemlju i poklopila staklenkom.
|
|
![]() |
|
probat ću to sa staklenkom zakorijeniti...grm raste na putu uz lungo mare na otoku....ako se zakorijeni šaljem ti je....
|
|
![]() |
|
Frida dušo!!!!!!!!!!!!! Ja to tek sad vidim jer me dugo nije bilo ali vidim da moje glasnogovornice dobro odrađuju posao!!! Hvala ti,ti samo zakorjeni ili ako hočeš pošalji meni grančice a možeš i ti zakorjeniti pa kojoj uspije! Andrea za hortenziju zna se kome, ne? Da ne ostavim krivi dojam,svi znaju da sam ja luda za plavom bojom a Shasha mi je dala svoju hortenziju pa pretpostavljam da se ovo odnosi na mene
![]() |
|
![]() |
|
sve o božikovini ti javim nakon sljedećeg vikenda kad idem na otok....vjerujem da cu ti imati što poslati...
|
|
![]() |
|
Super! Još mi reci na koji otok?
|
|
![]() |
|
RAVA
|
|
![]() |
|
negdje oko Zadra ako se ne varam?
|
|
![]() |
|
DA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |