moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
vrba ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 11:55 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vrba ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
veličina 640*480 je dobra....samo tvoje slike nisu smanjene na nju
![]() sad sam ti ih ja smanjila...ali nema veze....već ćeš ti to naučiti
ovaj kamenjar ti je predivan
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne slike.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jako lijepa kombinacija biljčica
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bravo Vrba za uspjeh sa postavljanjem slika, prelijepe su.
![]() Imamo što naučiti o dizajnu od tebe ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
kako je u tebe lipo .Ovaj kamen mi se strasno svidja
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Samo naprijed sa slikama!
|
|
![]() |
|
ćiao svima!hvala na pohvalama,tako sam sretna jer ovdje ima jako puno ljubitelja cvijeća,pa tako i ja upoznajem nove biljke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=iris]veličina 640*480 je dobra....samo tvoje slike nisu smanjene na nju
![]() sad sam ti ih ja smanjila...ali nema veze....već ćeš ti to naučiti
ovaj kamenjar ti je predivan [
![]() /QUOTE]
hvala iris ovako je super
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fala,fala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Biljke koje volim, kamen kakav volim ... i kako da ne izustim: super!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
molim vas ne pretjerujte u pohvalama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala hoya,
![]() |
|
![]() |
|
![]()
biti će ih još samo mi treba vremena,a sajam cvijeća je sada 25 i 26 pa ću tamo malo slikati i naravno staviti da ih vidite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Dobro nam dosla Mene je impresionirala tvoja lavanda! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opa nova osoba, baš zgodnog imena vrba, a gdje si ti vrbice kad ideš na sajam, mislim gdje je taj sajam, dali je to sada u subotu.
Mozaik je savršeno okruženje za tvoje predivne vrtiće sa cvjećem.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
u umagu sam u biti okolica ,hvala na pohvali a odkud je triša?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš sam razmišljala otkud si sa mora! Kamen me asocirao na to.
Stvarno je predivna kombinacija "teškog" kamena i ljepota cvijeća. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |