Zrinka nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 15:41 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imaš tu moje oglase pa pogledaj,ako te šta zanima od sjemenja ili za biljke,e to buš morala virnuti u moje dvorišće(podforum je"moj vrt u slikama" a tema"moje dvorišče") pa se javi.Budući da smo"susjede"bumo isporuku dogovorile negdje u gradu na kavici
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
pozdrav i dobro došla pogledaj i pod moju temu micemo lako razmijeniti nismo daleko ja sam iz Lepoglave
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Kako sam rekla javljam se sa onim što mogu ponuditi:
japanska dunja jorgovan (tamno ljubičasti) hibiskus vajgelija lovorvišnja bijela magnolija glicinija ljubičasta tekoma voštani cvijet lavanda ružmarin (agava i mimoza sa mora kad bude) (ostalo još nije procvalo, pa neke vrste neznam determinirati) Vrste koje zasad tražim: papučica neven ivančica dalija šumarica vučjak đurđica pampas trava lantana |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() Za uzvrat imam Neven,dalijama ću sad sakupljati sjeme,đurđice, i lantane.Od lantana sakupljam sjeme pa ako hoćeš a najesen ću grane rezati pa bude pelcera.(dodano popisu
![]() |
|
![]() |
|
Ma zlatna si !
Bijela magnolija nema problema, dobiš je koliko hoćeš, moja je ogromna, budem stavila slike kad dobim galeriju. Nego, to ti je najvjerojatnije Magnolia denudata ili Magnolia kobus, pa pogledaj slikice na net-u. |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
zrinka pozdrav!mogu ti ponuditi velike ivančice i sjeme vučike, a molila bih te za bijelu magnoliju i weigelu.javi mi adresu na pp.
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Mi bumo morale neku kavu na jesen ugovoriti
![]() ![]() Imam biljčice ivančice i na jesen budu "reznice" lupinusa (vidi temu, tamo sam pisala o tome) - imam doduše i sjemenja, ali kad smo blizu i ne treba poštom onda radije biljčice pripremim, imam i sjeme nevena i dalije, ali me je tu Shasha pretekla ![]() A ja bi jako htjela imati tamnoljubičasti jorgovan, bijelu magnoliju i voštani cvijet ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
joj sve me prestigle...i ja bi magnoliju....al sve sta su cure ponudile to imam i ja...
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
I JA BIH MAGNOLIJU AK IMA JOS GLICINIJU I JORGOVAN AK MOZE
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Silvek,ja već razmjenu dogovorila.Kako je i Rosa2 tu blizu a i špancir bu ubrzo,bumo na španciru mjenjale.
No,Zrinka,htjela sam ti reći,da prije razmjene pogledaš u moj vrt pa ako ti išta od grmova treba a da imam,reci(susjed vozi kamion,pa bumo nekak utrpali šta treba
![]() |
|
![]() |
|
Svega bude cure, svega, sve ste na popisu!
![]() |
|
![]() |
|
imam i bijelu ivancicu, a molila bih te jos za tekomu
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Zrinka potražuje:
biserak (Symphoricarpos) dojcije karanfile (kaj fino mirišeju ![]() budleja facelija pasiflora |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Bok Zrinka, ja ti nazalost imam samo pasifloru, jer imam mali balkon! Al dala bi ti ju cijelu za vostani cvijet i bijelu magnoliju!!!!
|
|
![]() |
|
Tweety potrudit ću se da ti stigne voštani i magnolija (na popisu si)
![]() |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Joj hvala ti puno!! Kad ti bude trebalo poslat adresu javi pa saljem na pp.. i mozes poslat svoju, da ti mogu poslat komad pasiflore. Razgranata je dosta, nastojat cu jedan dio izvuc iz korijena, da ti bude veca, i naravno da se lakse primi!!
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
a ja bi lovorvišnju ako još ima! uostalom nemojte me zaboraviti pozvati na razmjenu kad bu špancirfest.....
imam ti sjeme noćnih frali-roza ako želiš?? |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Zrinka nudi sjeme:
patuljasti suncokret crnjika (djevojka u zelenom) klokočika ( Staphylea pinnata) lijepi dečko pa ako ima zainteresiranih za to... ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
uvijek kasnim
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |