Jurica ima nekakav vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 12> |
Korisnik | |
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 19:09 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno!!! Al me najvise odusevio onaj kameni pitar i mali sedum na zadnjoj slici..predivan:)
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
uopće nije zbrka, lijepo, a dogodine će biti još lijepše
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jurice, baš je to lijepo, malo zbrke. Imaš prostora između kamenja.... Šetaj se vrtom od Otok, pa ćeš vidjeti kakvo bogatstvo prostora imaš za još veću "zbrku"
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ooo, nema to veze s onim što si opisivala na kavici. Jurice, super ti je!
Da ti još jednom ponovim da ja puno duže uređujem i nisam još ništa zaokružila, niti jedan vrtić konačno oformila ... Ali i to ima svojih čari
|
|
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
Tak sam sretna kaj ste bacile pogled!Ma bit će to super uz savjete vaše,a na proljeće dovući ću vas u Jadranovo,nadam se!!!Hvala cure!!!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super vrt izgleda, kamen i zelenilo...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma Jurice pa ovo je prekrasno što imaš baš lijep vrt-i koliko vidim da je poveći
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mislim da ćeš morati mijenjati naslov teme - ovo nije nekakav vrt, to je pravi, pravcati vrt i ima svojih draži.
Ovaj dio na 4. sličici mi je baš simpa, tu već svašta raste među kamenjem. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Mandarina je preslatka,solanum ni spominjat neću(ma neeee,nisam ljubomorna,to mi je prirodno zelena boja tena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jurice konačno smo i tvoj vrt dočekali, i da znaš nećemo te pustiti na miru dok ne staviš još slikica. Onaj solanum je ipak još uvijek tako bujan. a mandarina preslatka, mala ali plodna - to treba.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Mala i plodna -nekaže se tako već sitna i dinamitna
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš ti je lijep vrt..
|
|
![]() |
|
Ljudi moji,mene je bilo strah staviti slike,a sad ste me okuražili pa ću staviti slike od prije.Sad bute vidjeli zbrku
![]() Takav je bio kamenjar u petom mj. Glicinija Ovo prolj.posađ.santoline Ribizli(nisu baš jako rodili) Hortenzije,jedine ostale,iglice premjestila,hoste posadila ove jeseni... Tu raste maslina,oko nje je ajuga pokrivač tla a ostalo je mijenjano,ostavila sam ono što podnosi sušu Ostalo dr puta,komp je spor,a toga puno(zato kažem da je zbrka) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet moram reći: tvoj je vrt kao slikarsko platno. Slikar započeo sliku s krasnim detaljima i sad treba dalje dodavati. A prostor je čaroban!
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
glicinija, palme, santolina...super izgledaju!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bogme, ljudi, Jurica ima nekakav vrt.
Jurica krasan ti je vrt i ovakav, kao i svaki vrt na ovom forumu po nečemu je poseban i ima svoje draži.
S obzirom da živiš u Jadranovu možeš se dobro brinuti o biljkama, pa iskoristi bezbroj mogućnosti koje su pred tobom. Naravno, sve ovisi o tvojim afinitetima, koje vrste biljaka preferiraš. Mislim da postoje sve predispozicije za krasan mediteranski vrt.
Drago mi je što ću imati priliku pratiti razvijanje i već sada lijepo vrta.
lijepi pozdrav,
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jurice, meni se zemlja kod tebe ne čini baš jako kamenita kako si nam opisivala, možda slike varaju ali vidim da tu raste jako puno raznih biljki što znači da imaš mogućnost i za kamenjar koji ti je već sad krasan a i za grmove i trajnice....
Glicinija
![]() I to da imaš "nekakav vrt" moglo ti je paliti dok nismo vidjele slike.......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Slikice pokazuju detalje,ali još treba dodati svašta,baka mi je to baš lijepo rekla(gledam po vašim vrtovima pa gruntam što ću).Korjenko zemlja ti izgleda tak jer stalno kupujem vreće zemlje pa dodajem,kamenjar uspjeva,a i Sara ima pravo,mediteranske biljke uglavnom ne zahtjevaju veliku brigu.Druga polovica vrta još nije ni započeta,a već s ovim ima puno posla.No pomalo,kak Hoya kaže,treba vremena...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Plavo, plavo, zbrka ili ne meni se sviđa. SRETAN ROĐENDAN,. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |