SOS cvijeće |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
ninca ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 23:21 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ninca dobro jutro i dobro došla nova forumašice... Javi se, ne znam gdje si. Odmah dobiješ i 'kratki kurs' pa nećeš stalno počinjati ispočetka
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kućne ili vrtne biljke?
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Nisam puno tu na forumu pa ne stignem baš sve poloviti al pošalji adresu na PP-uvijek ima nečega ... i dobrodošla
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ninca, imam visokih sanseveria ako hoćeš, tj. ako ih nemate ,pošalji adresu na pp.Imam i par kaktusića koje mogu dijeliti pa se javi ako hoćeš! Lijep pozdrav i tebi i tvojoj šogorici...
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Imam previše kaktusa pa sm ih se želio malo riješiti,pošalji mi adresu na pp
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja sam posadila dosta sjemenja pa budem imala sadnice samo javi sta te zanima...
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Paket za tebe je spreman, samo pošalji adresu što prije pa da ti u ponedjeljak pošaljem
|
|
|
|
![]() |
|
ninca ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 12 |
pozdrav,evo nije me par dana bilo
|
|
![]() |
|
sorry nisam odgovorila,svakakve biljke,i za van i za unutra...sve kaj raste
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nema frke,ja ću izpraznit inbox i poslati ti poruku pa ti mi odgovori,pozz |
|
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima...kažu da se cvijeće nesmije hvaliti,al hvala onima koji su mi poslali cvijetiće!!!
![]() |
|
![]() |
|
tražim na poklon ili kupujem palmu(ovisno o cijeni) koju bi mogla staviti u vrt,nešto veći primjerak koji vam je prevelik za kuću ili stan ili ju hoćete ukloniti iz vrta a žao vam je baciti ju...ili možda na jadranu raste u nekom zapuštenom mjestu a meni bi uljepšala vrt,molim javite se...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |