Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SOS cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SOS cvijeće

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ninca View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ninca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SOS cvijeće
    Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 23:21
Embarrassed evo i mene nove forumašice..već sam pričala svoju priću o bolesnoj šogorici koja obožava cvijeće al naime baš nemamo neki uspjeh u uzgoju,kao da se previše brinem pa zeznem, pa ja neprestano kupujem novo nebi li joj stvorila njen svijet,svijet cvijeća u kojem je sretna,a pošto sam već dugo nezaposlena i očajna,sramim se žicati ali eto MOLIM AKO NETKO IMA NEKU BILJKU ZA POKLONIT MOŽE STARA BILJKA KOJA VAM IL SMETA IL VAM SE  NE DOPADA IL JE PREVELIKA A MOŽE I PELCERIĆ IL SJEME...Mi primamo sve Thumbs%20Upsmile39
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 03:48
Ninca dobro jutro i dobro došla nova forumašice... Javi se, ne znam gdje si. Odmah dobiješ i 'kratki kurs' pa nećeš stalno počinjati ispočetka
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 07:18
Kućne ili vrtne biljke?
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 18:28

Nisam puno tu na forumu pa ne stignem baš sve poloviti al pošalji adresu na PP-uvijek ima nečega ...

i dobrodošlasmile64
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 19:31
Ninca, imam visokih sanseveria ako hoćeš, tj. ako ih nemate ,pošalji adresu na pp.Imam i par kaktusića koje mogu dijeliti pa se javi ako hoćeš! Lijep pozdrav i tebi i tvojoj šogorici...
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 20:20
Imam previše kaktusa pa sm ih se želio malo riješiti,pošalji mi adresu na pp
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 20:21
ja sam posadila dosta sjemenja pa budem imala sadnice samo javi sta te zanima...
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 16:49
Paket za tebe je spreman, samo pošalji adresu što prije pa da ti u ponedjeljak pošaljem
Na vrh
ninca View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ninca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 16:24
pozdrav,evo nije me par dana bilo
Na vrh
ninca View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ninca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 16:26
sorry nisam odgovorila,svakakve biljke,i za van i za unutra...sve kaj raste 
Na vrh
ninca View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ninca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 18:35
Confused HEY ANTUNE imam problemčić,radujem se cvijetićima ali ne mogu ti poslati pp poruku,pokazuje mi eror,kolko sam skužila valjda imaš puno poruka pa nemožeš primiti,javi kad da probam opet...
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 18:58

Nema frke,ja ću izpraznit inbox i poslati ti poruku pa ti mi odgovori,pozz

Na vrh
ninca View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ninca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 15:07
Pozdrav svima...kažu da se cvijeće nesmije hvaliti,al hvala onima koji su mi poslali cvijetiće!!!Clap
Na vrh
ninca View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ninca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 15:21
tražim na poklon ili kupujem palmu(ovisno o cijeni) koju bi mogla staviti u vrt,nešto veći primjerak koji vam je prevelik za kuću ili stan ili ju hoćete ukloniti iz vrta a žao vam je baciti ju...ili možda na jadranu raste u nekom zapuštenom mjestu a meni bi uljepšala vrt,molim javite se...Hug
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.