FlowerLover - vrtić |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Korisnik | |
FlowerLover ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 16:50 |
Lijep pozdrav svima, ja sam nova ovdje
![]() Konačno imam samo svoje malo carstvo koje treba početi uređivati, pa skupljam ideje. Čitam vaše savjete i stvarno ste mi super... ![]() Moj vrtić je trenutno samo zeleni travnjak, ali počinjem prikupljati cvijeće i nadam se da će kroz par tjedana to biti cijela džungla ![]() Do tada evo slikica maminog i mog vrta... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čovječe! Uletila si u punom sjaju!
![]() ![]() ![]() Ovo je sve jedan veliki prekrasni cvjetnjak!
![]() Vidim i ljubimce!
Ti si prava osoba za ovaj forum. Dobrodošla!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Baš Vam hvala
![]() A što se mojih ljubimaca tiče, to je samo dio ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Flowerlover dobro došla
![]() nije baš sve zeleni travnjak, baš sa ukusom uređeno dvorište, sve pohvale ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
To je mamino i moje djelo kod kuće od mojih roditelja. Sad sam se preselila u svoju kuću i tamo je sve zeleni travnjak... ali doslovce...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
FlowerLover, dobrodošla u naše društvo.
Ako vrt i dalje bude ovako lijep kao na ovim slikama, baš ćemo uživati. |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
FL,držim fige da izdržiš,i da tvoj novi vrt bude barem tako lijep kao ovaj mamin-tvoj!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno lijepo, ma ovaj novi će biti još i ljepši!
Dobrodošla!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja -pa šta reći
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ma iskustva i ukusa imas ko u prici! samo sad sve ispocetka i svi cemo uzivati u tvom vrtu!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ej još jedna
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ako trebaš nešto javi.... dobacim ti kroz prozor
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svih si nas ostavila bez teksta. Stvarno predivne slikice, vidim da su od maja, a maj je uskoro, dakle ponovo ćemo vidjeti svu ovu ljepotu, sada shvatila sam od tvoje mame, a radujemo se tvom travnjaku i onome što ćeš tamo smjestiti.
Dobrodošlica iz Rijeke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Puno Vam hvala svima, bas ste me razveselili
![]() A što se biljčica tiče, bilo bi lijepo da ne moram sve kupovati, pa ako imate viska, ja se sigurno necu ljutiti ![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Dobro nam došla i vjerujem da ćeš nas uskoro iznenaditi i sa svojim vrtom koji će, ne sumnjam, biti barem jednako lijep kao i ovaj kod mame.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Preprepreprediiiiivan vrt!!! Svaka čast tebi i tvojoj mami na trudu da sve izgleda tako besprijekorno.Ja sam se par puta vraćala na neke slike jer prosto nemogu povjerovati svojim očima da nešto ovako diiiivno postoji.Suuuuper i samo nastavi sa slikicama i jedva čekam i tvoj vrt!
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
dobro nam dosla (pa mogu reci)susjeda imas predivan vrt ,vidim da ti i mama jako volite ruze .Vjerujem da ce i tvoj vrt izgledati ovako predivno kao ovaj zajednicki .
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Dobrodošla, jako je lijepo uređen tvoj i mamin vrt. Veselim se novim slikama. Nadam se da ćeš nam se pridružiti na kojoj Varaždinskoj kavici pa da se upoznamo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |