Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maryann traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maryann traži

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
maryann2311 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 27
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann2311 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: maryann traži
    Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 11:37
bok, dragi moji, evo ja sam nova u cvijeću tj. pokušavam urediti okućnicu tek sam se udala i sad bih htjela lijep vrt ali je problem što nemogu sve odjednom kupiti pa bih vas zamolila ako imate bilo što od cvijeća da mi pošaljete... a pogotovo ako imate nešto za kamenjar ili barem da mi rečete što uspjeva u kamenjaru pa ću ja to pokušati pronaći i kupiti!! unaprijed vam hvala i ako imate bilo što od sjemenki cvijeća za pokloniti javite se ja sve prihvaća!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tanja j View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 159
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja j Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 18:37
ja imam nesto prkosa i turskih karanfila, pa ako ti to znači šaljem
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann2311 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 16:16
joj to bi mi bilo odlično pogotovo turski karanfili a i prkos mi je jako lijep... šaljem ti adresu!!!! hvalasmile78
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann2311 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 18:18
dali ima još netko tko ima ikakvog sjemena i sadnica cvijeća bila bih mu jako zahvalna!!! molim vas!!! 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 06:34
Imam ja ponešto za tebe, pošalji mi adresu na pp.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann2311 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 14:34
joj hvala ti puno evo stiže adresa!!!
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann2311 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 18:08
želim samo svima zahvaliti koji su mi poslali cvijeće na njihovoj dobroti i na tome što su mi pomogli da i moj vrt izgleda ljepše!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.