maryann traži |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
maryann2311 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 11:37 |
bok, dragi moji, evo ja sam nova u cvijeću tj. pokušavam urediti
okućnicu tek sam se udala i sad bih htjela lijep vrt ali je problem što
nemogu sve odjednom kupiti pa bih vas zamolila ako imate bilo što od
cvijeća da mi pošaljete... a pogotovo ako imate nešto za kamenjar ili
barem da mi rečete što uspjeva u kamenjaru pa ću ja to pokušati pronaći
i kupiti!! unaprijed vam hvala i ako imate bilo što od sjemenki cvijeća
za pokloniti javite se ja sve prihvaća!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tanja j ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja imam nesto prkosa i turskih karanfila, pa ako ti to znači
![]() |
|
![]() |
|
maryann2311 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 27 |
joj to bi mi bilo odlično pogotovo turski karanfili a i prkos mi je jako lijep... šaljem ti adresu!!!! hvala
![]() |
|
![]() |
|
dali ima još netko tko ima ikakvog sjemena i sadnica cvijeća bila bih mu jako zahvalna!!! molim vas!!!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Imam ja ponešto za tebe, pošalji mi adresu na pp.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
joj hvala ti puno evo stiže adresa!!!
|
|
![]() |
|
želim samo svima zahvaliti koji su mi poslali cvijeće na njihovoj dobroti i na tome što su mi pomogli da i moj vrt izgleda ljepše!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |