hrast plutnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Veljača 2008 u 16:01 |
Dobro, budem ti došao užicati jednoga kada još malo porastu...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj tiljo pa ne treba tako sa biljkama....
Pa nema odustajanja!!!!
Evo upravo gledao ima kod mene 6 izniknulih i jos 3 ili cetiri ce niknuti (Malo sam kopkao po zemlji) tako da dobijes kojega... ali treba jos ih malo ostaviti da porastu i ojacaju!!!!
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ajde, blago tebi... Kod mene ništa. Ali žirovi koje mi je Mima i poslala su mi bili sumnjivi, prelagani... dakle prošao im je vijek. Samo je jedan žir bio dosta dobar, ali vidim da ni od njega ništa...
Mima, nema frke... Hvala što si mi ih poslala, ali odustajem! ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
E ovako.... sadnice-mladice sto su bile poslane su na žalost uginule ali iz sjemena-žirova su mi izrasli par komada... postavim i slike ovaj vikend. mislim da ima jedno 3 komada koja su nikla moram jos provjeriti a bi bio siguran.
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Admine... Kako napreduju tvoji plutnjaci? Moji su posađeni već skoro mjesec dana i ni traga od njih na površini... Ako do sada nisu, mislim da ni neće niknuti... Je l'?
|
|
![]() |
|
speed ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Sumnjam da ću naći drugdje...
Samo si ti odgovorila......
Zahvalan sam!!!
a do tada!!!
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
ok dobiješ samo neznam kad :)
tako ako nađeš prije negdje... |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
speed ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Zahvaljujem na pomoći!!! strpljivo čekam...
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
kažem mogu ja donest samo neznam kad ću opet tamo jer sam počela radit pa.... nemam sad vremena
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Jedan sam dio našao!!! no datumski je bila stara rasprava pa sam želio vidjeti da li ima netko još žireva ili zna gdje doći do sadnice...
![]() |
|
![]() |
|
o tome se već pričalo. ja ga mogu donest iz novog ( žireve) već sam to pisala. samo neznam kad ću opet tamo!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Poštovanje svima,
Zanima me kako doći do sadnice ili sjemena hrasta plutnjaka?
Pozdrav svima....
![]() |
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
sve 5... još će se naći biljaka za razmjenu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ma stoje posaditi i jos se tjesim!!! ali ako nista drugo žirevi klijaju tako da ce izrasti novi!! Hvala mima jos jednom!
|
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Ja držim pod piramidom sjemenke ricinusa i žižule, a sutra ću dodati i koji žir. Planiram posaditi za mladog mjeseca u veljači. Vidjet ću ima li to kakvoga efekta( nmislim na piramidu i mladi mjesec)
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Admine,ostavi te mladice,dosta toga,izgleda ko da je uginulo no zna kasnije iz korjena potjerati.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Baš sam Danas ti se planirao Mima javiti da ti kazem da moji klijaju polako!!! Izgleda da ce biti nesto!!
Ali mladice koliko mi se cine su uginule!
|
|
![]() |
|
ostavi adresu na pp, sutra pogledam da li je još koji ostao živ (...crvi ih napali), ono što ostane, planirala sam u veljači staviti u zemlju.
|
|
![]() |
|
tomislav21 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
molim Vas ako imate koji žir slučajno još
ja tražim plutnjak več nekoliko godina ali bez uspjeha |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala puno!!! Stigli su i vec su staviti da klijaju!!! Jaivim uskoro dali ima kakvih rezultata!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |