Slovenija |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Prosinac 2007 u 20:56 |
Ovih dana bolesna stalno u krevetu sjetih se da bi mogla staviti reportažu sa izleta u dolinu Soče. Dakle krenuli smo preko Kranjske gore i Vršiča do Loga pod Mangartom gdje smo bili smješteni. patkice pogled u visine Na Vršiču nismo stajali jer je već padao mrak a kako nitko nije bio siguran da zna put do tamo odlučili smo stati u povratku. Tada još nismo znali da će se plan promijeniti te će povratak biti preko Italije. Log pod Mangartom prekrasno mjesto sa poznatim grobljem palim borcima iz 1. sv.rata (poznata soška fronta) te rudnikom groblje spomenik kapelica koja nam ukazuje na skretanje prema rudniku pred rudnikom (unutra se nemože zatvoren je) svuda uokolo uzdižu se prekrasni vrhunci onda sam znala koji je koji sada više neznam Dolina Soče poznata je (osim u današnje vrijeme po raftingu ) po otporu koji su u prvom sv. ratu pružale snage Austrougarske vojske ovdje sastavljene večinom od lokalnih, bosanskih i hrvatskih vojnika. nekoliko slika koje sam uspjela slikati jer je fotografiranje u muzeju zabranjeno Osim muzeja posjetili smo i Tvrđavu Kluže pod Romblonom poznatu po pretstavama grupe 1313 sačekali su nas na cesti cijelo vrijeme predstave ovdje se kuhao čaj nismo ni znali da je za nas :lol: :lol: odličan čaj još bolji rum u njemu :lol: Odmah do nalazi se korito rijeke Koritnice 61 m duboko na ovom mostu i stvarno jako jako impresivno za vidjeti Posjetili smo i muzej na otvorenom u planini evo i od tamo nekoliko slika u ovakvim nastambama su živjeli pa sad si zamislite kako je to izgledali po zimi kakve su nekad bile a ne ove današnje sve ove kavernesu se ručno kopaeo pod vatrenom frontom Soča
bilo je izuzetno malo vode ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo malo i prirode prvo naravno još malo Soče (ovdje smo imali ručak) jedna noćna predivne julijske alpe teško je izabrati ali evo još nekih Evo Krna nije baš najbolje uspio morati ću ponoviti :lol: Početak Triglavskog narodnog parka kako nisam imala društvo za šetanje po planinarskoj stazi uputila sam se sama (nisam se baš usudila daleko no eto neke sa brda ) Prvo naiđoh na jednu spilju nisam išla unutra bilo me strah gušta i za kraj jedna ne baš prirodna iz Bovca je zanima me iz kojeg je rata ovo oštećenje |
|
![]() |
|
Na kraju moram staviti i Planicu ponosna na sebe uspjela se popeti do vrha skakaonice Volim planinarske šetnje ali ovo je bio izazov zbog strmine koju se mora savladati a ja se bojim strmine konačno i taj strah da prevladam
okoliš planine svuda oko nas prvo da pogledamo odozdo ne izgleda strašno ![]() prvi okret na polovici Ma koji sam ja frajer splitski kolega priprema se za sezonu Na ovom mjestu pomislih Eto konačno na startu i moja pobjeda sjedim na startu gledam dolje i još i slikam :jup: |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Slike su stvarno
![]() Baš sam ti htjela napisati, pa nije valjda da nisi došla do Starta... Moje tete iz vrtića išle na zimovanju sa djecom skroz do gore! ![]() |
|
![]() |
|
Andrea ja sam ti tvrdoglava ko konj kad nešto odlučim nema te sile koja će me spriječiti u tome. Bilo mi dosta na polovici ali nebi ja odustala nema te sile |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
gogica
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Potpisujem |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Gogica,Gogica..
![]() ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala ekipa
![]() |
|
![]() |
|
Ivona ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 192 |
Predivno!! raj na zemlji!!
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
To se zove reportaža...slike dostojne jednog national geographica...
Gogica. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Evo par sličica sa mog odmora u Sloveniji
Najprije Bled gdje sam bila smještena
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Bled u magli
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
još par meni lijepih detaljčića na Bledu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izvor rijeke Save
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kranjska gora
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vogel i moje svladavanje straha od visine vožnjom u gondoli na visinu 1535 metara
|
![]() |
|
Opet Vogel
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Alkemičar prekrasne slike...
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |