Salvetice od Franjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 18> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma Franjice....svako im svoj stil izražavanja...ja sam samo navela osnove karakteristike tog stila...ali to nije nešto ekzatno...
Jesi vidjela moju šrinjicu sa tim istim motivom?.....Ja sam imala furku na nekaj jako staro.....i moj motiv se jedva nazire...kaj bi tek tvoja KM rekla da je to vidjela ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Škrinjica ti je prekrasna i ako nemaš kome da je pokloniš ja stajem ured za nju
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hehehe i ja sam u redu za nju ak te tak jako pati....ma daaaaaaaajjjj super je
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ima pravo Ninočka, treba s vremena na vrijeme skočiti do Jassi i jednostavno se neki vrag dogodi, žemska je turbo turbulentna i zrači time pa nakon 2 sata druženja s njom i ja sam noćas i danas bila hiperaktivka i pozavršavala neke stvari kojima se igram od blagdana.
Kako sam još uvijek u blagdanoskom tonu - angeleki
![]() išlo je sporo, sporo i presporo jer sam ih radila dvostrano,pa isti motiv i šljokice na okvireku
![]() pa onda moja vječna fascinacija Niskozemskom i prvi rad sa decoupage papirom i sve više mi se sviđa Hippyin stil, dovršavanej bojom pa to izgled ovako kad ja kombiniram:
![]() ![]() Kad smo već kod Hippy - spremam se i ja u ljetnu školu pa zvala me ili ne, poslužavnik još samo moram prelakirati
![]() na kraju vraćam se opet na žemsku od jučer, pokupila sinoć idejicu i odmah ne pokušala odraditi, tekma je ionako bila stresna pa mi je dobro došlo čupkanje!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej, pa ti si se potpuno preselila na ovaj dio foruma, a što je s cvijećem, a što je s nama, koji rijetko zalazimo ovamo?
![]() Svejedno sve ovo jeprekrasno, a ova jajca u plavome - baš za mene. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Nizozemska i jedrenjak su prelijepi...i drugo je lijepo ali oni su mi posebni
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
franjice, prekrasno. sve mi se svidja i nizozemska i jojca ;) genijalno ;)
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Franjice
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jajca su za 10! Dali su to plastična ili stiropor? Kutija mi je fantastic kao i ostalo!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
franjica ovo naknadno mackanje ti je mrak ispalo,prekrasni motivi draga..a jaja su fantazija..
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Boood je prekrasannnnnnn...cmok
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
dakle franjica vidim da je kutij adovrsena kak smo pricale...bravo, jajca...hehehe si vidla kak je to supac, bravo, krasna su, more....heheheeh dobro si mi sve opisala, a tanjurek i angeleki su za pet
neg kak kod mene se dolazi po energiju i mam dobijete zalet kad dojdete kuci...takva sam...mala bombica na kerozin...franjek pusa
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
jaja su manja, bijela plastična, mislila sam ih poslati u SOS no zarazila me Jassi, no dobro, kupi ću druga za SOS! Moram ih još polakirati pa neka se cakle...
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Franjice....sviđa mi se tvoja Nizozemska
![]() Zaista nešto po mom ukusu.....ali bome ni jedrenjak ne zaostaje ![]() O jajcima...a kaj reći..bravo draga moja.... Btw, morat ću( ipak sm ja građevinarka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ja sam na dijetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Daj se Hippy ne izvlači, uopće me ne zanimaju izgovori!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Franjice jaja su ti za poludit!!! savršena...najljepša kaj sam dosad vidla na forumu iskreno!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
da ne ponavljam, vidla i si spremila u pametnu pamet ![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
kutija s vjetrenjacom je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |