Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Salvetice od Franjice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Salvetice od Franjice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 18>
Korisnik
Poruka
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 11:26
Ma Franjice....svako im svoj stil izražavanja...ja sam samo navela osnove karakteristike tog stila...ali to nije nešto ekzatno...

Jesi vidjela moju šrinjicu sa tim istim motivom?.....Ja sam imala furku na nekaj jako staro.....i moj motiv se jedva nazire...kaj bi tek tvoja KM rekla da je to vidjela

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 12:17
Škrinjica ti je prekrasna i ako nemaš kome da je pokloniš ja stajem ured za nju
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 09:12
hehehe i ja sam u redu za nju ak te tak jako pati....ma daaaaaaaajjjj  super je
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 18:20
Ima pravo Ninočka, treba s vremena na vrijeme skočiti do Jassi i jednostavno se neki vrag dogodi, žemska je turbo turbulentna i zrači time pa nakon 2 sata druženja s njom i ja sam noćas i danas bila hiperaktivka i pozavršavala neke stvari kojima se igram od blagdana.
Kako sam još uvijek u blagdanoskom tonu - angeleki
 išlo je sporo, sporo i presporo jer sam ih radila dvostrano,pa isti motiv i šljokice na okvireku
pa onda moja vječna fascinacija Niskozemskom i prvi rad sa decoupage papirom i sve više mi se sviđa Hippyin stil, dovršavanej bojom pa  to izgled ovako kad ja kombiniram:

Kad smo već kod Hippy - spremam se i ja u ljetnu školu pa zvala me ili ne, poslužavnik još samo moram prelakirati
na kraju vraćam se opet na žemsku od jučer, pokupila sinoć idejicu i odmah ne pokušala odraditi, tekma je ionako bila stresna pa mi je dobro došlo čupkanje!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 18:49
Hej, pa ti si se potpuno preselila na ovaj dio foruma, a što je s cvijećem, a što je s nama, koji rijetko zalazimo ovamo?smile43
Svejedno sve ovo jeprekrasno, a ova jajca u plavome - baš za mene.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 18:56
odlično smile141
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 19:09
Nizozemska i jedrenjak su prelijepi...i drugo je lijepo ali oni su mi posebni
smile71
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 19:54
franjice, prekrasno. sve mi se svidja i nizozemska i jojca ;) genijalno ;)
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 20:07
Franjice , 100 načina izražavanja kreativnosti...jaja, strava, očito je IN ove godine imati plavo-bijela jajca he he he, baš mi je drago vidjeti opet anđelčiće i to baš one koje sam ti ja kupila..jupiiiica, baš sam happy
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 20:25
Jajca su za 10! Dali su to plastična ili stiropor? Kutija mi je fantastic kao i ostalo!Thumbs%20Up
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 20:29
franjica ovo naknadno mackanje ti je mrak ispalo,prekrasni motivi draga..a jaja su fantazija..smile141
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 21:33
Boood je prekrasannnnnnn...cmok
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 21:36
dakle franjica vidim da je kutij adovrsena kak smo pricale...bravo, jajca...hehehe si vidla kak je to supac, bravo, krasna su, more....heheheeh dobro si mi sve opisala, a tanjurek i angeleki su za pet

neg kak kod mene se dolazi po energiju i mam dobijete zalet kad dojdete kuci...takva sam...mala bombica na kerozin...franjek pusa
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 23:04
jaja su manja, bijela plastična, mislila sam ih poslati u SOS no zarazila me Jassi, no dobro, kupi ću druga za SOS! Moram ih još polakirati pa neka se cakle...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 23:12
Franjice....sviđa mi se tvoja Nizozemska
Zaista nešto po mom ukusu.....ali bome ni jedrenjak ne zaostaje
O jajcima...a kaj reći..bravo draga moja....

Btw, morat ću( ipak sm ja građevinarka ) provjeriti statčki proračun moje terase...valjda bu nas sve izdržala ovo ljeto
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 23:24
ja sam na dijetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 14:32
Daj se Hippy ne izvlači, uopće me ne zanimaju izgovori!smile116 Dojedrit ću i gotovo, pa dosta je što me ignoriraš u Udruzi i ne želiš učiti nekaj novoga a sad još i ovoWink
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 14:37
Franjice jaja su ti za poludit!!! savršena...najljepša kaj sam dosad vidla na forumu iskreno!!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 14:42
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

Franjice jaja su ti za poludit!!! savršena...najljepša kaj sam dosad vidla na forumu iskreno!!

da ne ponavljam, vidla i si spremila u pametnu pamet
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 14:52
kutija s vjetrenjacom je smile120
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.