nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 24> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E moj je onda kaktus dobio grip kad neće da još cvijeta
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Ima još vremena cvijetaće moj je uranio.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo Nuna za vidjeti!
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Hvala Baka
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nuna da li je ono na zanjoj slici gazania, baš je ineresantna
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Krasno cvijeće,
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kućna srećica i onaj bambus sin-od-velikog su me oduševili! Posebno izgled bambusa u toj staklenoj vazi! Divno! Naravno i božićni je kaktus super!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ljubica je posebno lijepa.
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana na drugoj slici jeste gazanija.Kasno sam je kupila tako da nisam dugo uživala u njenim cvijetovima.Danas gledam na cvijet joj pao snijeg.
Baš mi žao. Josipa hvala decembar je i mene oduševio Anaida kućnu srećicu prvi puta imam tako da neznnam nešto posebno o njenom uzgoju.Nekako mi nije bujna kakve vidim na internetu.Nadam se da ću uspjeti skontati u čemu griješim. Korijenko hvala na obilasku moga vrta. |
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
a gdje su tikvice ?
|
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
Izvini zvonkice što ih ranije nisam stavila.
Tvoja tikvica ![]() ostale sam dobila od tetke ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moj hibiskus ponovo propupao
![]() |
|
![]() |
|
Uh kako loša slika
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nuna
![]() ![]() A kvaliteta slike? Ha, ja sam zadovoljna sa svojim fotićem dok ne poželim slikati neki cvijet izbliza!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Baka,volim da imam više vrsta cvijeća.
Ja slikam sa mobitelom.Slike mi nebudu uvijek loše ali ova sa hibiskusom je baš loša.Nadam se da ću nekada nabaviti dobar fotoaparat. |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ma,glavno da ti je hibić propupao
![]() |
|
![]() |
|
Hvala štefice, kad procvijeta budem ga malo bolje uslikala.
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Nuna, baš sam se nauživala. I u tvom vrtu, a i u kući. Jako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala puno bigmamma,nadam se da će iduća sezona biti još ljepša.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj Nuna ova druga mi je prekrasna tikvica----------divna je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |