DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 86> |
Korisnik | |
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prava patchwork izrada tanjura. Tu dolazi tvoja maštovitost do izražaja. Baš mi se sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Slažem se sa svim šta je već Slavica rekla, odlične kombinacije boja i motiva, i drago je i meni šta si uslikala one uglove...ma bajka je!Čista desetka!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
A joj,sad se tek vidi koliko je dobro,dobro sam rekla da je miks savršen,iskombinirala si puno toga,printa,boje "grebuckanja",salveta a konačan rezultat je super!!!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Slatko i mudro.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
evo da malo pojasnim....
u uglovima je print, ono sa viticama je salveta i to dvije uske trake, a između tih traka je iscrtano kontur pastom i obojano bijelo. ovo kremasto išarano je premazana krem boja i onda sam po mokroj podlozi malo izgrebla noktom, he, he, he, i onda po tome stavila opet bijelu. ono zlatno je rađeno sa twin color bojom..... i to je to!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
lijep rad,lijepo ukomponirano a bogami i lijep poklon.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i ja bi još slikica ovog tanjura. kombinacija svega i svačega, salveta, printa i raznih uzoraka a ništa ne odudara jedno od drugog....famozno! prepoznajem da je ono srebrnkasto sa viticama salveta, a ostalo bi rado malo izbliza proučila.
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Odličan je,ono u uglovima je print koliko vidim,odlično si to "smiksala"jako jako dobro samo mi je žao što nisi zasebno slikala upravo te uglove da bolje vidimo motiv,ako ga nisi već predala poslikaj,izgleda jako zanimljivo!Bravo !
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...evo sam ti prva uletila i baš mi drago, tanjuri su tvoja "slabost" i to se i vidi, jako lijepo si ga iskombinirala!!!
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Operacija uspjela!!!
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Stalno nešto novo... i sve ljepše od ljepšeg!
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Anđelka prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
koliko vidim ovdje se izvode i kirurški zahvati svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
super rokovnik!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
odličan popravak, tko ne zna za popravljanje nebi ništa primjetio, rokovnik je san snova, bravooooo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |