anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 48> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako sama kazes iz aviona se ne vidi,a sve ti je super.
Ideje imas super. Moram malo doci k sebi pa da i ja nesto pocnem raditi. Cekame i strikanje jos k svemu. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i da.... stolnjak ispod kutijice je moje djelo pa ga možete pogledati i onoj drugoj galeriji
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
uh, sad tek vidim koliko me dugo nije bilo tu....
i ne mogu se baš pohvaliti da sam puno radila
![]() samo ovu kutijicu koja mi je zadala muke.... nisam znala da se 2K otopi kad se lakira lakom na vodenoj bazi. i tako sam ja to krenula lakirati, 2k se nešto počeo muljati, sve je postalo ljepljivo do ludila i onda sam namočila krpicu i krenula to skidati. i na kraju je ostalo malo neravno po poklopcu.... o.k. ne vidi se iz aviona, ali osjeti se pod rukom. ali kako su nekim čudom pukotine ostale, kad se osušilo ponovo sam prelakirala...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
... sada moooram biti zlocesta (ali oprostit cete mi, jelda?) to je sve MOJE, MOJE, MOJE... tralalala
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Tacna,šeširić ne mogu odlučiti što mi je ljepše,super kombinacija.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlična tacna, prava proljetna, romantična,..baš je gušt gledat!
A šeširić-ko bombon! ![]() Ma famozno, i jedno i drugo! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Biram pod e): a) bi bio netočan odgovor, a za ostalo si prevedi 'you're in denial'
![]() I ja sam postala dio tvog krasnog swapa, hvala za salvetice, jako mi se slažu skupa pa ih možda i spojim u neki rad da sestrice budu skupa kao što su bile u kuverti na putu za Zg ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Baš je profinjen,nježan ,damski...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kompletić je prekrasan,njezan,romantičan,damski...
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam tete, a ti kami, molim te lijepo, objasni što je pjesnik htio reći s ovim
![]() ![]() ![]() ![]()
nameću mi se neki zaključci sami od sebe pa da ti pomognem ponudit ću odgovore a ti zaokruži (može biti više od jednog točnog odgovora
![]() ![]() ![]() a) nešto nije u redu s mojim rukama
b) JA nisam dama
![]() c) JA nisam elegantna
![]() d) JA nisam romantična
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Tacna je predivna, ja bi vjerojatno po njoj prolila omiljenu šalicu kave, a tako bi ju rado koristila da je moja, ali za odlaganje ne-tekućih stvarčica
![]() I drago mi je što ću i ja makar preko motiva biti dio ovog swapa kad me poštar posjeti (i ne coprajte poštare, nisu još sve pakete dostavili ![]() Šeširić je pravi damski, elegantan i romantičan, tko bi rekao da je takvo nešto tvojih ruku djelo ![]() Lovely, indeed! |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
sve je divno,stvarno si vrhunski majstor !oduševila si me šeširićem,brzo jurim u ručne radove još pogledati,predivno je!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tacna je prekrasna, ja bi na nju stavila veliku čašu mog omiljenog soka od višnje i guštala.
A šeširić je simpa, ja svašta znam raditi, ali kukicu ne znam ni držati u ruci. Tebi očito leži. |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
tnx
|
|
![]() |
|
Linaaa javi kad budeš radila 2K, telepatski ću ti poslati malo moje srećice za pukotine
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
zar si sumljala ? pa bookmark sam stavila na tvoju galeriju :P
|
|
![]() |
|
ajme ne mogu vas sve stići... dok ja pišem jedan odgovor vi samo upadate s postovima. to valjda znači da vam se sviđa ono što vidite
![]() |
|
![]() |
|
hm imaš sreće to je to
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |