Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 48>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 20:17
Kako sama kazes iz aviona se ne vidi,a sve ti je super.
Ideje imas super. Moram malo doci k sebi pa da i ja nesto pocnem raditi. Cekame i strikanje jos k svemu.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 20:10
i da.... stolnjak ispod kutijice je moje djelo pa ga možete pogledati i onoj drugoj galeriji
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 20:05
uh, sad tek vidim koliko me dugo nije bilo tu....
i ne mogu se baš pohvaliti da sam puno radilaEmbarrassed
samo ovu kutijicu koja mi je zadala muke.... nisam znala da se 2K otopi kad se lakira lakom na vodenoj bazi. i tako sam ja to krenula lakirati, 2k se nešto počeo muljati, sve je postalo ljepljivo do ludila i onda sam namočila krpicu i krenula to skidati. i na kraju je ostalo malo neravno po poklopcu.... o.k. ne vidi se iz aviona, ali osjeti se pod rukom. ali kako su nekim čudom pukotine ostale, kad se osušilo ponovo sam prelakirala...

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 09:37
... sada moooram biti zlocesta (ali oprostit cete mi, jelda?) to je sve MOJE, MOJE, MOJE... tralalala Tongue
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 01:19
Tacna,šeširić ne mogu odlučiti što mi je ljepše,super kombinacija.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 23:53
Odlična tacna, prava proljetna, romantična,..baš je gušt gledat!
A šeširić-ko bombon!
Ma famozno, i jedno i drugo!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 16:15
smile39njezan, romantican, sve pohvale smile141smile73
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 15:33
Biram pod e): a) bi bio netočan odgovor, a za ostalo si prevedi 'you're in denial' LOL
I ja sam postala dio tvog krasnog swapa, hvala za salvetice, jako mi se slažu skupa
pa ih možda i spojim u neki rad da sestrice budu skupa kao što su bile u kuverti na putu za Zg Cool
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 11:29
Baš je profinjen,nježan ,damski...smile211
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 16:24
kompletić je prekrasan,njezan,romantičan,damski...smile89
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 14:28
hvala vam tete, a ti kami, molim te lijepo, objasni što je pjesnik htio reći s ovimLOLLOLLOLLOL

Originalno poslano od člana kami kami napisao:

Šeširić je pravi damski, elegantan i romantičan, tko bi rekao da je takvo nešto tvojih ruku djelo LOL

nameću mi se neki zaključci sami od sebe pa da ti pomognem ponudit ću odgovore a ti zaokruži (može biti više od jednog točnog odgovoraLOLLOLLOL):
a) nešto nije u redu s mojim rukama 
b) JA nisam dama  
c) JA nisam elegantna
d) JA nisam romantična 
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 08:11
Tacna je predivna, ja bi vjerojatno po njoj prolila omiljenu šalicu kave, a tako bi ju rado koristila da je moja, ali za odlaganje ne-tekućih stvarčica Embarrassed
I drago mi je što ću i ja makar preko motiva biti dio ovog swapa kad me poštar posjeti (i ne coprajte poštare, nisu još sve pakete dostavili Tongue)...
Šeširić je pravi damski, elegantan i romantičan, tko bi rekao da je takvo nešto tvojih ruku djelo LOL
Lovely, indeed!
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 22:19
sve je divno,stvarno si vrhunski majstor !oduševila si me šeširićem,brzo jurim u ručne radove još pogledati,predivno je!smile73
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:32
Tacna je prekrasna, ja bi na nju stavila veliku čašu mog omiljenog soka od višnje i guštala.

A šeširić je simpa, ja svašta znam raditi, ali kukicu ne znam ni držati u ruci. Tebi očito leži.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:31
smile78sretan rođkas,malo kasnim ali vidim da te još drži rođendansko raspoloženje ,a koga i nebi nakon onakve čestitke
pogled na tvoju tacnu i šeširić u potpunosti me je raznježio
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:29
tnx
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:26
Linaaa javi kad budeš radila 2K, telepatski ću ti poslati malo moje srećice za pukotineTongue
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:23
zar si sumljala ? pa bookmark sam stavila na tvoju galeriju :P
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:22
ajme ne mogu vas sve stići... dok ja pišem jedan odgovor vi samo upadate s postovima. to valjda znači da vam se sviđa ono što vidite

Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:20
hm imaš sreće to je to
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.