Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 25> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moram se pohvaliti da sam za rođendan dobila novi fotić pa nešto pokušavam uslikati,za početak malo blagdanskog ugođaja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Evo mene opet,vratila sam se iz Like i naravno snijega nisam niti vidjela!!!!Stigla ja i za mnom stigla kiša i jugo i ode 60 cm snijega,ostalo blato i bljuzga.Hvala svima koji su mi čestitali Božić i rođendan!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lika1, a ja mislila sad će Niho reči sve sami picmoljci
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok i Lantana opskrbile cjeli forum, Lika cure su te zaista obradovale vidim da se već napravila raspored - prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svaka čast za prinove sad samo prati šta ti treba od mene ništa se ne brini ------Genijalni su i sve malo po malo i lijepa kolekcija
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
A bome niti ti ne zaostaješ za njom!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koliko je samo Lantana biljčica i sreće podijelila!
Baš si se lijepo ponovila ![]() |
|
![]() |
|
Sve to mogu zahvaliti našoj dragoj Lantani.Zato draga J veliki pozdrav i
![]() |
|
![]() |
|
Draga Bako nego što nego dobro,ne žalim se ja jer od viška glava ne boli!!!!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo si se ti očešala!
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E ispravak netočnog navoda,ono nije gomolj od kale,nego od kane,kana je crvena,a ja sam kriva jer nisam znala prepoznati gomolj!!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo baš sam dobila pp od nichll=) da to nije gomolj od kale nego od bijele kane,takvu još nisam vidjela znam za crvene,narandžaste,žute,šarene,ali bijele.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Poklončići iz Slavonije super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Bigmamma hvala na pohvalama,na žalost kuća nije moja nego moje bake a ona ti je žena od skoro 80 godina i kao prava Ličanka bitni su joj samo krumpiri,grah i zelje,a ono malo cvijeća što ja posadim je ili osušeno jer ga ne zaljeva ili izgnjili jer je potopljeno.Očito nisam na nju!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
neka, neka..da ti nisam htjela dati ne bi te pitala želiš li još što...samo nek se biljčice prime....
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti mogu reći da si baš bila skromna
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
lika, evo prošetala sam i tvojim balkonom i kućicom, i stvarno prekrasnih primjeraka imaš. Al twister me je oduševio! Najljepša biljka koju sam ikad vidjela!
|
|
![]() |
|
I sad ono najbitnije,sve je to došlo od moje drage Slavonke,zato nichll=)
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |