Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lika1-moje cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lika1-moje cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 21:59
moram se pohvaliti da sam za rođendan dobila novi fotić pa nešto pokušavam uslikati,za početak malo blagdanskog ugođaja
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 21:55
Evo mene opet,vratila sam se iz Like i naravno snijega nisam niti vidjela!!!!Stigla ja i za mnom stigla kiša i jugo i ode 60 cm snijega,ostalo blato i bljuzga.Hvala svima koji su mi čestitali Božić i rođendan!!!smile78
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 22:18
Lika1, a ja mislila sad će Niho reči sve sami picmoljci Wink, da je bila veća kutija stalo bi i još LOL.
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 21:58
Otok i Lantana opskrbile cjeli forum, Lika cure su te zaista obradovale vidim da se već napravila raspored - prekrasno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 20:46
Ma svaka čast za prinove sad samo prati šta ti treba od mene ništa se ne brini ------Genijalni su i sve malo po malo i lijepa kolekcijasmile127
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 20:00
A bome niti ti ne zaostaješ za njom!!!Wink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 19:27
Koliko je samo Lantana biljčica i sreće podijelila!

Baš si se lijepo ponovila Thumbs%20Up
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 19:11
Sve to mogu zahvaliti našoj dragoj Lantani.Zato draga J veliki pozdrav i smile79
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 19:07
Draga Bako nego što nego dobro,ne žalim se ja jer od viška glava ne boli!!!!smile156
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 18:59
Lijepo si se ti očešala!WinkLOLLOLLOL  Clap
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 18:27
E a ovako to izgleda posađeno i spremno za zimovanje u hodniku
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 18:22
Danas mi je stigao još jedan paket,ja očekivala sedum i par sukulentića,a dobila cijelo bogatstvo i onda neka mi još samo netko kaže da su boduli škrti........
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 17:52
E ispravak netočnog navoda,ono nije gomolj od kale,nego od kane,kana je crvena,a ja sam kriva jer nisam znala prepoznati gomolj!!!Wacko
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 18:34
Evo baš sam dobila pp od nichll=) da to nije gomolj od kale nego od bijele kane,takvu još nisam vidjela znam za crvene,narandžaste,žute,šarene,ali bijele.....Confused.Ako netko ima takvu neka mi napiše kako s njom postupati!!!Embarrassed
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 18:29
Poklončići iz Slavonije super.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 18:25
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

lika, evo prošetala sam i tvojim balkonom i kućicom, i stvarno prekrasnih primjeraka imaš. Al twister me je oduševio! Najljepša biljka koju sam ikad vidjela!

Bigmamma hvala na pohvalama,na žalost kuća nije moja nego moje bake a ona ti je žena od skoro 80 godina i kao prava Ličanka bitni su joj samo krumpiri,grah i zelje,a ono malo cvijeća što ja posadim je ili osušeno jer ga ne zaljeva ili izgnjili jer je potopljeno.Očito nisam na nju!!!LOLLOLLOLLOLWinkWink
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 13:53
neka, neka..da ti nisam htjela dati ne bi te pitala želiš li još što...samo nek se biljčice prime....
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 10:22
Samo ti mogu reći da si baš bila skromnasmile232---------ali stvarno predivne biljke ma sve će se to ljepo oporavituismile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 19:48
lika, evo prošetala sam i tvojim balkonom i kućicom, i stvarno prekrasnih primjeraka imaš. Al twister me je oduševio! Najljepša biljka koju sam ikad vidjela!
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 19:02
I sad ono najbitnije,sve je to došlo od moje drage Slavonke,zato nichll=)smile72
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.