Aeonium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 41> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma šta divni, oću i jaaaaa !!! Kako to da ja toga nemam, moram nabaviti, baš mi se sviđaju !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jedna kišna moje bebe
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
belice....prekrasna je tvoja bebica
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
hvala Moon, kako se tvoja drži?
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Kamenjar, Belica, Emily lijepi su vam aeoniumi...
Moon drago mi je da si i ti u obitelji ljubitelja aeoniuma.. Free super ti tjera nove izdanke onaj sa odrezanom glavom...Mogla bi i ja to napraviti sa jednim mojim... Emily možda ti pronađem onaj sa crvenim rubom, imam jedan izvor gdje ih ima... Moj je mali, inače bi ti poslala reznicu... ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
i moj je mali kao što se vidi, a i crnoglavci su tek pelceri, fali mi onaj zeleni ljepotan, nikako da ga pronađem za kupiti, pa ako neka dobra dušica bude imala 1 sitni komadić za mene, mijenjam se za bilo što iz svojeg kutka.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
belica...drži se drži, samo nek se primi
|
|
![]() |
|
Ma primit će se nebrini, za 20 ak dana je sigurno ukorijenjen i onda nek ti buja i raste.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
evo nova pridošlica u društvancu mojih sukulenata , sad nek me lijepo sluša i naraste mi veeliki dečko
![]() aeonium sunburst cristata ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
belice presladak je, samo nemoj na jako sunce s njim
|
|
![]() |
|
neću , neću Natalija, ide u podnožje većeg cvijeća koje mu radi sjenu.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Baš je slatki, ko mali bucmasti bebač ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
da, s ove strane je bucmast, a iz profila prava twigy
još nisam naišla na sunburst u normalnom obliku... a da mi je na ovoga naići http://www.anniesannuals.com/plt_lst/lists/general/lst.gen.asp?prodid=1202 |
|
![]() |
|
belice.....kako je lijep
![]() |
|
![]() |
|
natalija čitaš mi misli, i ja ga već dugo škicam, ali nisam ga do sada nikada vidjela u prodaji kod nas. Možda i naiđem nekad na njega... nikad se nezna. Ili on naiđe na mene.
moon kad se vrnem s mora, probavam ga pelcati odmah. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Jedja80 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 5 |
Zdravo svi! Trebala bi pomoć/savjet..od ovog proljeća (dok su mi još bili u stanu) moje aeoniume su napale štitaste uši..najprije samo jednog, pa kasnije su se pojavile i na ostalima. Nije to ništa strašno, nema ih baš toliko puno i aeoniumi su i dalje zdravi i lijepi, ali strah me da uskoro neće biti.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
štitaste uši je lako odstraniti ručno, jednu po jednu skineš prstima/noktima
pretpostavljam da ih nema puno, pošto su biljke u dobrom stanju i da ne bi trebalo dugo trajati postoji i recept sa čarlijem i vodom, pomješa se i šprica, potrebno je ponoviti u par navrata, ali ne znam koliko je učinkovito za štitaste uši pošto su one zaštićene pod oklopom i priljepljene za biljku mog malog crnoglavca su napale obične uši, one sitne bijele... prava dosada a baš sam ove dane na nekim drugim sukulentima i kaktusima primjetila i vunaste... morati ću ih nečim pošpricati, mislim na neki otrov, kaktusi i sukulenti ionako nisu za jelo |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Tek sad vidim ovo ![]() Hvala na trudu i ako si ga uspjela nabaviti i ako nisi ![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ako još nisi našla zelenog, šalji adresu ![]() |
|
![]() |
|
Jedja80 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 5 |
Hvala ti Natalija na odgovoru i savjetu!
![]() Znam, već sam ih odstranjivala ručno, vatom, štapićima za uši, čak i pincetom ![]() Kako si ti riješila uši na svom crnoglavcu, sa čarlijem? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |