Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nabavka materijala po gradovima
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Nabavka materijala po gradovima

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 18>
Korisnik
Poruka
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 15:52

Draga Sunceeee,

jesi li pokušala ljepiti pištoljem za plastiku? Vidjela sam već radove s vručom plastikom, prima sve boje i sve lijepi.
Svoj pištolj sam kupila u Lidlu i super je.Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SandraST View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 90
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SandraST Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 20:23
Julija D, jeli pištolj za plastiku zapravo hot glue gun ili nešto drugo?
Sunceeeee ( koliko slova e), i ja sam u sličnom problemu. Nabavila sam nekakvo školsko ljepilo za djecu, po teksturi je slično OHO ljepilu, ali nema nikakvog mirisa. To je francusko ljepilo, marka cleopatra, neznam ima li ga u Hrvatskoj. Nije još to ono najidealnije, ali mi se pokazalo dosad najbolje. Možda da potražiš nešto takvo u papirnicama??? Ja bih ti ga poslala ali sam u Africi, malo je nezgodnosmile43
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 08:25
Da, to je to!
Onaj koji sam kupila u Lidlu ima 3 različita nastavka kroz koji izlazi vruče ljepilo. Patrone mogu biti i u boji.
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 12:05
danas sam bila u Zaboku u KTC-u zbog kutijica. ovako stvari stoje: ostale su 2 s  3 ladice i nekoliko maleckih po 9 i 12kn. dobit će ih za nekih 2-3tjedna.

u Lidlu od 4.10.2010.(ponedjeljak)budu setovi kistova po 15kn(13 Kom),set akrilnih boja od 5 kom koje se brzo suše po 40 kn, uređaj za rezbarenje 179kn,  slikarsko platno u kompletu s6 akrilnih boja po cca 13 ml 3 kista s paletom i 8 kajlica za zatezanje, dim:cca 30x40 cm SVE ZAJEDNO 44kn, različiti setovi za kreativce po 33kn
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 15:52
Hvala cure na savjetima! Bojim se da će mi ako ljepim plastikom sve otpast sa slike.... Otići ću u Zagreb pa pogledat, valjda ću nešto nać... Tatjana, da li je u centrima kao što je taj u Zaboku jeftinije nego u hobi dućanima, dođem u napast da opet odem u taj ktc, a još nisam ni počela radit na ničemu što sam kupila u lidlu.... hehehhhLOL
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 14:17
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 12:36
Danas u konzumu u Botincu su bile uskršnje salvete paket po 1kn, a prošlogodišnje od paper+design marke su po 5kn paket. Motivi su ruze, tulipani, zabice, vile koje skacu po suncokretima i ornamenti.

pozdrav svima
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 12:32
drage moje, sinoć sam bila u KTC-u i još uvijek nisu stigle kutijice. čim stignu, znat će te.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 13:29
pozdrav svima! Ja u ponedjeljak odma u jutro idem u lidl po još toga, nije na odmet imati višak, a tak je povoljno  LOL  , samo gomilam kao hrčak, LOL, bit će mi zima vrlo radna.... SandraSt, niš se ti ne brini, ja sam ti vrlo snalažljiva, kad krenem u akciju nema mi kraja, sve Vas Hug!!! 
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 12:21
pozdrav svima! Evo danas sam bila u Zaboku, kupila sam opet dosta toga, ovaj puta nisam sve uzela  LOL, našla sam sve što sam htjela osim seta akrilnih boja koji je vrlo povoljan, išla sam malo kasnije pa su već sve prodali, ali sam si naručila  Big%20smile!!
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 20:35
Originalno poslano od člana TaTjana43 TaTjana43 napisao:

drage moje, sinoć sam bila u KTC-u i još uvijek nisu stigle kutijice. čim stignu, znat će te.

Draga Tajo, znamo mi da ti misliš na nas!
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 17:06
sinoć sam bila u Zaboku u KTC-u i Oferisimi. u KTC još nisu stigle kutijice. u Offi imaju male po 7 i 9kn, a malo veće po 19kn. mali drveni set za jupaonu je 12kn.imaju i raznoraznih staklenih tanjra, pepeljara po nekoliko kn.http://www.offertissima.hr/ 
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 15:39
Cure molim vas pomoć! Trebala bi, čim prije, neke boje s kojima bi bojala, umakala ili špricala, razne trave kao čičak i sl., sitne komade kao žir i orah bi htjela špricati. Boje bi se trebale dosta brzo sušiti.  Sve to bi mi poslužilo kao ukrasi za aranžmane povodom Božića. Trebala bi i adventske vijence od stiropora ili sličnog, trake za omatanje tih vijenaca i sl. Molim vas ako netko zna gdje bi to sve mogla najpovoljnije kupiti. Puno hvala!  Big%20smile
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 15:57
sunceee,adventske vijence ima naći u nb hobby!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 23:43
Zanima me da li netko zna gdje se u Zagrebu najpovoljnije mogu kupiti veće drvene kutije, npr. oko 20-24 cm. Gledala sam u Offertissimi ali oni uvijek imaju samo male a hoby shopovi su prilično skupi (cca oko 60 kn). Svojevremeno sam ih jednom prilikom kupila u KTC-u u Koprivnici i ova najveća od 24 cm je koštala 35 kuna. S obzirom da živim u Zagrebu nemam baš prilike često kupovati u Koprivnici. Nekako mi se čini da je u Zagrebu loša ponuda drvenih kutija.  Ujak mi je stolar, morat ću mu predložiti nekakav biznis s proizvodnjom kutija. Ovaj vikend idem u Brod. Pa ako tamo ima gdje što povoljno od "repromaterijala" - preporučite mi.
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 11:33
Originalno poslano od člana Mima35 Mima35 napisao:

Zanima me da li netko zna gdje se u Zagrebu najpovoljnije mogu kupiti veće drvene kutije, npr. oko 20-24 cm. Gledala sam u Offertissimi ali oni uvijek imaju samo male a hoby shopovi su prilično skupi (cca oko 60 kn). Svojevremeno sam ih jednom prilikom kupila u KTC-u u Koprivnici i ova najveća od 24 cm je koštala 35 kuna. S obzirom da živim u Zagrebu nemam baš prilike često kupovati u Koprivnici. Nekako mi se čini da je u Zagrebu loša ponuda drvenih kutija.  Ujak mi je stolar, morat ću mu predložiti nekakav biznis s proizvodnjom kutija. Ovaj vikend idem u Brod. Pa ako tamo ima gdje što povoljno od "repromaterijala" - preporučite mi.

trenutno nemam novu informaciju, što se ponude drvenih kutija u KTC-u  tiče, ali ti je ipak bliži onaj u Zaboku nego Koprivnica. nazovi ih telefonom, to je najjednostavnije.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 11:46
Idem sljedeći vikend opet u Koprivnicu pa možda naletim do KTC-a ako uspijem nagovoriti mm da me odveze. On ima alergiju na sve trgovine. Ali svakako hvala na odgovoru.
Na vrh
RIDRIDRID View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 96
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje RIDRIDRID Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 14:40

u Kutini u KTC-u ima drvenih kutija i raznih drvenih predmeta za ukrašavanje, ako nezko putuje onuda neka zna.

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 14:49
U zadnjih tjedan dana sam bila u KTCu u Varaždinu i Čakovcu i nemaju nikakvu ponudu - 2 kutijice i ladičarka mala i to je to. Unhappy
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 18:44
...Drvenih kutija od malenih do onih veličine 30x15x10, ladičara nekoliko vrsta, drvenih tacni, i sličnih divota ima u Megacoloru, Zagreb...a i koješta drugoga: šablona, pečata, akrilnih boja... evo linka s podacima o adresi i brojevima telefona:

http://www.megacolorzagreb.hr/

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.