OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 23> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wow
![]() ![]() stvarno ti sve ide od ruke Otok ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nakon dame, malo voća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok ma ja više nemam riječi za ove tvoje radove, kako dobiješ ove tonove, preljeve iz svjetlijeg u tamnije, pa ovo što nije glatko (neznam se stručno izraziti). Gledala sam opet iz početka tvoje teme, oni morski konjići su fantastični i kovač, gledala sam i one linkove šablona što si stavila, ima jako interesantnih nacrta
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
predivno grožđe mi se fulll sviđa
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo da odgovorim na pitanja
- Boje za staklo mogu se međusobno miješati pa se tako dobiju razni tonovi. Postoji i bezbojna tekućina za razrijeđivanje kojom se dobije još veća prozirnost boje - ovo gdje je hrapavo najprije sam na staklo stavila frosty, on daje hrapavost, pa sam onda bojala preko toga. - sve boje za staklo su prozirne osim crne i bijele, one su neprozirne, pa se i time postigne zgodan efekt |
|
![]() |
|
Evo jedna "blagdanska" slika
![]() Bila mi je nekako blijeda, pa sam onda ispod stakla stavila zlatni papir i sada izgleda ovako ![]() I malo detalja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Super, baš originalno
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
predivno |
|
![]() |
|
Ovakvih malih sličica sa cvijećem bilo je jako puno, sve sam podijelila, ostale su samo ove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ovo plavo je predivnooooooooooooooooo
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo i mene konačno u tvoj kutak. Mislila sam da si stručnjak samo u vrtu, ali briljiraš ti i ovdje. Preljepi radovi!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
stvarno prekrasne slike!!!mala plava je mrak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Otok, ja se stvarno divim ovim radovima koje si nam tu pokazala. Pošto ja imama 2 lijeve za takve stvari, mogu samo sanjat o tome.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Helo Otok,znam tvoj vrt no nisam znala za ovo.Slučajno švrljami gle...meni se sviđa!Tvoji motivi su iz šablona ili iz tvoje mašte?Boje su prekrasne,meni se posebno sviđaju morski i cvjetni motivi.Napisala si negdje da kad đođeš u 50-te imaš vremena za sebe.Ja se za sad samo divim radovima i veselim se kad vidim što se sve može raditi...ali vremena ne nalazim još.Bum sad češće bacila oko,uz vrt i na tvoj hobi!
|
|
![]() |
|
Jurica, ne znam ti ja baš crtati pa su radovi uglavnom po šablonama. Pokušavam nešto i sama, zvončiće i grožđe sam sama crtala.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Možda mi je negdje promaknulo: ali znam kako radiš i s čim. To sam pročitala, ali premažeš li onda sve nečim ili su to izvorne boje za staklo,koje kad se osuše ostaju takve?
Naime, sad kad imam u rukama tvoj rad, meni kao laiku izgleda: pečeno, znaš kako keramičari rade.
Stvarno je izvanredno!I još kažeš da ne znaš crtati!
|
|
![]() |
|
Baka, to su boje za staklo i da zapečeno je u pećnici (normalni ljudi koriste pećnicu za kolače, a ja za sličice)
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Otok, odlično si napravila slike! Svaka je posebna !
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasne slike!!!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |