Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvijetna razbibriga
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvijetna razbibriga

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 37>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 23:31
Draga lilie pronašla sam te i ostala bez teksta jer što god da kažem djelovat će kao fraza, ali vrt ti je uistinu bajka.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 00:04
Smail imaš prekrasan vrt.Posebno mi se sviđa kamenjar.Sedumi koji su obavili kamenje,prekrasno.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 00:07
Draga moja nuna i ti si mi noćna ptica, eto ja osvjetlila vrt da ga i po noći možeš gledati hvala ti na posjeti i pohvalama.
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 15:41
Smail draga, divno ti je sve, a ove zlatne ljepotice su ti neodoljive. smile227

Ja sam ih sijala ove godine, a ono niti jedna.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 21:08
waterlily možda je sjeme bilo staro ko zna valja probati druge godine.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 21:11

Kiša je danas neumorna pa nema baš nekih slika, samo da se pohvalim da mi je jučer stigao plastenik, oduševljena sam i već danas sam počela štihati. Evo malo slikica plastenika. Prvo ova panoramska.

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 21:13
Evo još iz blizine.a.
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 21:14
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

waterlily možda je sjeme bilo staro ko zna valja probati druge godine.

Može biti, tko znaConfused

Krasan je plastenik!
Koliko kvadrata i koliko kuna ak se smije znati.
EmbarrassedWink
U kakav se ti biznis spremaš??
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 21:14

Malo unutrašnji dio.

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 21:16
Naravno da se smije znati cijena 4000,00 kunića + 100,00 cijevi za navodnjavanje kap na kap. Dužina 9 m a širina 4,5m  oko 40 m2
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 21:16
Takvog ima moja susjeda, njezin ima nekih 120 m2.Hvala na odgovoru!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 21:17
Biznis, ma ne samo za mene i moju veliku obitelj.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 21:18
Waterlily mislim da je meni i ovo previše ubilo me danas štihanje a i pored plastenika ima toga za štihanje.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 22:55
smile55prekrasan plastenik
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 23:06
Hvala anči neznam puno o plastenicima ali niko se nije rodio da zna sve, valjda ću na greškama učiti neko vrijeme.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 23:36
Plastenik ti je prva liga i obećava puno zdravog povrćaThumbs%20Up
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 23:39
Fenomenalno, imat ćeš daleko veće prinose i moći ćeš dulje imati povrtaljkesmile99

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 01:32
-Šmrco ovo zadnje mi je važno da produžim sezonu povrtaljkama a i u proljeće da nešto ranije bude mladog povrća.
-Draga Mira s obzirom na sve ove prevrtljive vremenske prilike i neprilike odlučila sam se na plastenik novce bi i tako već u nešto potrošila a ovako se nadam će  povrtna sezona biti duža u jesen i početi ranije u proljeće, eto recimo jučer kiša lije a ja u plasteniku štiham, predivno.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 09:09
Joj, Smail, draga, divote kod tebe! Prekrasno ti je dvorište! A one bijele stablašice....nemam riječi!
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 09:26
Sad sam malo u detalje razgledala tvoje dvorište i našla sam puno sličnosti između mog i tvog dvorišta. Kamen nam je isti, tam od Čazme, ak se ne varam. Vidim da je i tebi kamion dovezao više kubika.Big%20smile
Onda, način na koji si ga složila skoro je identičan mojem.
Pa starost -i moj ima tri godine!
Ruža imamo puno, a niti trave ti ne fali.
Klupčice na prozoru su nam iste, ja te imam unutra.
Eto, valjda sam sve pobrojala.
Ak dođeš na kavu donesem ti sjeme kobeje!Wink

PS MORAM nabaviti plastenik!!!Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.