Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 37> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga lilie pronašla sam te i ostala bez teksta jer što god da kažem djelovat će kao fraza, ali vrt ti je uistinu bajka.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Smail imaš prekrasan vrt.Posebno mi se sviđa kamenjar.Sedumi koji su obavili kamenje,prekrasno.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga moja nuna i ti si mi noćna ptica, eto ja osvjetlila vrt da ga i po noći možeš gledati hvala ti na posjeti i pohvalama.
|
|
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Smail draga, divno ti je sve, a ove zlatne ljepotice su ti neodoljive.
![]() Ja sam ih sijala ove godine, a ono niti jedna. |
|
![]() |
|
waterlily možda je sjeme bilo staro ko zna valja probati druge godine.
|
|
|
|
![]() |
|
Kiša je danas neumorna pa nema baš nekih slika, samo da se pohvalim da mi je jučer stigao plastenik, oduševljena sam i već danas sam počela štihati. Evo malo slikica plastenika. Prvo ova panoramska. |
|
|
|
![]() |
|
Evo još iz blizine.
|
|
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Može biti, tko zna ![]() Krasan je plastenik! Koliko kvadrata i koliko kuna ak se smije znati. ![]() ![]() U kakav se ti biznis spremaš?? |
|
![]() |
|
Malo unutrašnji dio. |
|
|
|
![]() |
|
Naravno da se smije znati cijena 4000,00 kunića + 100,00 cijevi za navodnjavanje kap na kap. Dužina 9 m a širina 4,5m oko 40 m2
|
|
|
|
![]() |
|
Takvog ima moja susjeda, njezin ima nekih 120 m2.Hvala na odgovoru!
|
|
![]() |
|
Biznis, ma ne samo za mene i moju veliku obitelj.
|
|
|
|
![]() |
|
Waterlily mislim da je meni i ovo previše ubilo me danas štihanje a i pored plastenika ima toga za štihanje.
|
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Hvala anči neznam puno o plastenicima ali niko se nije rodio da zna sve, valjda ću na greškama učiti neko vrijeme.
|
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Plastenik ti je prva liga i obećava puno zdravog povrća
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Fenomenalno, imat ćeš daleko veće prinose i moći ćeš dulje imati povrtaljke
![]() |
|
![]() |
|
-Šmrco ovo zadnje mi je važno da produžim sezonu povrtaljkama a i u proljeće da nešto ranije bude mladog povrća.
-Draga Mira s obzirom na sve ove prevrtljive vremenske prilike i neprilike odlučila sam se na plastenik novce bi i tako već u nešto potrošila a ovako se nadam će povrtna sezona biti duža u jesen i početi ranije u proljeće, eto recimo jučer kiša lije a ja u plasteniku štiham, predivno.
|
|
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joj, Smail, draga, divote kod tebe! Prekrasno ti je dvorište! A one bijele stablašice....nemam riječi!
|
|
![]() |
|
Sad sam malo u detalje razgledala tvoje dvorište i našla sam puno sličnosti između mog i tvog dvorišta. Kamen nam je isti, tam od Čazme, ak se ne varam. Vidim da je i tebi kamion dovezao više kubika.
![]() Onda, način na koji si ga složila skoro je identičan mojem. Pa starost -i moj ima tri godine! Ruža imamo puno, a niti trave ti ne fali. Klupčice na prozoru su nam iste, ja te imam unutra. Eto, valjda sam sve pobrojala. Ak dođeš na kavu donesem ti sjeme kobeje! ![]() PS MORAM nabaviti plastenik!!! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |