flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 18> |
Korisnik | |
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo je biljka jaje,jako interesantno izgleda plod....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malo ružica.....
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
malo slikica od prije,jer danas cijeli dan kod nas ljevala kiša,pa nisam ništa uspjela sliknuti....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
flover,tvoj vrt i cvječke me uvijek ostave bez daha,a kaj mogu ne..
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bravo flover na cvijeću, i da, panj je sličan mojemu, krasan je. A oni kaktusi tek, uf !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
da,nekada jednostavno ne ide ,bez obzira na trud.....a nekad i sami pogrešimo,e onda sam |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ne plakati biti će još cvijeća, nekad nam idu od ruke ali nekad neće ma koliko se mi trudili
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Ksan,taj sam cvijet dobila lani od Fride sa foruma i još neke kaktuse,a žao mi je što mi se smrznuo osteospermum kojeg sam od nje dobila,predivan je bio,ali pošto smo mi na kontinentu kod nas ne nažalost puno cvijeća ne preživi zimu.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kod tebe prekrasno, ne znam dali su mi ljepši kaktusi ili ruže
![]() A imaš i ovo, to nisam vidjela 100 godina ![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
još koja slikica
![]() ![]() ![]() ![]() dature u rastu....jedva čekam da vidim žute,i cream duplu,ljubičaste sam imala lani....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala cure na posjeti....nažalost tri ruže iz te gredice su mi se smrznule....i planiram več godinu dana u sredinu kupiti Bodenabend ružu crvenu,stablašicu s pendula krošnjom,ali nikako da ja dođem na red,ovog proljeća je muž kupio voćke....možda bude sreče na jesen.... |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Da, ova gredica ti je stvarno prilipa |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Kako romantično izgledaju ruže u tom srebrnom oblaku! (predzadnja slika)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prvi cvjetići prkosa....
|
|
|
![]() |
|
Dadinica,nema problema za sjeme,to sam lani naručila preko aukcije hr,pa sam ga u jesen sakupila-bude ga more jedno-i evo opet ove godine imam tricolor od svoga sjemena.....samo me sjeti ujesen.....
Gricka,hvala za šetnju,da kaktus je predivan,sad mi pupa jedan crveni još....bit če slikica,samo nije tako pun pupova kao što je ovaj rozi....
|
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijep ephyphylum
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prošetkala sam opet...
Molim te, pokušaj skupiti koju sjemenku trikolora ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
da,flover,ni ne znaš kada se ušuljam u tvoje dvorište,pa kaj mogu kad mi je lijepo,kava super al pivica
![]() |
|
![]() |
|
Belica,Štefica hvala za posjetu
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno je u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
lijepo ti je u tvom vrtu,a sviđaju mi se i ove stvari iz starijeg vremena
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |