Moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 28> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za trud
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
supr su ti arnžnani u posudama
![]() ali ovu sliku moram ponoviti (oblik srca) |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ante s ovako iskombiniranim višegodišnjim biljkama jednogodišnje sigurno ne fale, kombinacije su ti savršene
![]() maćuhice sa predzadnje slike su prekrasne, koji ti je ono sedum na drugoj slici? |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
stvarno je prekrasna, nježna... prava princeza
domaći? pocrvenio je pa me podsjeća na sedum rubrotinctum aurora, imam ga i ja, ali drugačije raste - listići rastu prema gore, a ovome na slici prema dole... |
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
[QUOTE=natalija] stvarno je prekrasna, nježna... prava princezadomaći? pocrvenio je pa me podsjeća na sedum rubrotinctum aurora, imam ga i ja, ali drugačije raste - listići rastu prema gore, a ovome na slici prema dole...
[/QUOTE ] i ovome isto prema gora ali kad sam ga otrgnuo od matične posadio sam ga na drugu stranu |
|
![]() |
|
moraš vidjeti moj, pa procjeni
http://s1024.photobucket.com/albums/y302/kalelarga/?action=view¤t=P1000419.jpg misliš da su isti? čini mi se da su tvome listovi još izduženiji... gaultheria? ona ima bobice, guglam slike i jako je lijepa ajde, jedva čekam slike cosmosa - moj je koma, mislila sam da se sprema za zimski san, ali ako tvoj tek cvjeta onda će moj sigurno u vječna lovišta |
|
![]() |
|
Mislim da je i moj trebao u zimski san ali znaš kakva je čudna temperatura ovih dana a i cvijet mu se otvara već mjesec dana. To je taj sedum, definitivno.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
divan je, kao što mu ime kaže - kao da je od čokolade
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pregledala zaostatke i opet zadivljena. Predivno cvijeće a "zimski" aranžmani pred ulazom su
![]() ![]() ![]() ![]() Odmah "kradem" ideju.Moje ciklame su na kuhinjskom prozoru i nitko ih ne vidi... sad moram smisliti kako ih posložiti pred ulaz... Stvarno imaš smisla....Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Zanimljive kombinacije
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Originally posted by Ante3009
U Ninu pokraj Zadra. Volio bih da se nalazi negdje drugdje gdje nema bure i prejakog sunca jer bi onda bio još raznolikiji. Mnogo je biljaka prošlo kroz njega i nisu nažalost opstale. Ante, imaš prekrasan vrt, profesionalno uređen, i nemoj žaliti za nekim drugim mjestom bez bure i sunca. To bi tražilo odricanje od dosta biljaka koje sada imaš u svom vrtu.Svako podneblje ima svoje prednosti i nedostatke. Evo meni je oko odmah zapelo za tvoj Cestrum.....ali u Zagorju mogu samo sanjati o njemu (osim u stakleniku).
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cosmos je jedinstven!
Jako lijepe kombinacije za jesen i zimu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Imene je oduševio, a pogotovo jer miriše po čokoladi ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pa ti si pravi umjetnik pun ideja.Imala sam ovu lila maćuhicu.Ta mi je najljepša.Jako je dugo cvjetala.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ante,vrt ti je prekrasan! Popis biljaka je impresivan, a vrt opet nije pretrpan. Bravo!!! A posebno je lijepo vidjeti tako lijepu zelenu travu u Ninu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ulaz u kuću divno izgleda!
Odlični aranžmani.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |