Sukulenti u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 46> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Lijepo ti cvjetaju delosperme.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
hvala Pinus....pa dok nema bure, da se izdržati
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prekrasni su vam cvjetici ,ovaj od pinusa je wau
moon super ti je zuta delosperma ,imam je i ja i bijelu al su tek posadite ,neznam hoce li uskoro cvjetat..evo roza obicna ![]() a evo ova sto je zovem dupla,razlicita je i po listicima od obicne i po cvjeticima,ima duple cvjetove ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prekrasno, draga kamenjar
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Kamenjar na zadnjoj slici cvijeća za izvoz. Prva kao zeleni tepih. Ponovno problem. Ne znam koja je ljepša ?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar...predivno
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Kamenjar Delosperme ti preljepo cvatu, ali nemogu da ne spomenem ni onaj pupoljak na kaktusu s prve slike. Kad se otvori Delosperme će biti u drugom planu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas je interesantna ta euphorbia ,nikad nesto slicno nisam vidla
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Pinus ljepa Euphorbia.
Da ovo nije E. valida, često se kao sinonim navodi kao E. meloformis var. valida. |
|
![]() |
|
Ova euforbija je iz Južne afrike. Ima „muštru“ kao zebra da se skriva u travi.
![]() |
|
![]() |
|
Zmaj sve je moguće. Osim ovog da je „zebrina“ . Šala mala zbog njezinih šara.
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Krasna ti je moj prijateljima takvu staro preko 20godina to što ima tako izražene šare znači da je 100% prava ne hibridizirana.
|
|
![]() |
|
Shvatio sam da je zebrina tvoj dodatak koji naizgled ima smisla.
Biljke se na čudnovate načine prilagođavaju okolišu da održe vrstu, i još kad im u laboratoriju malo pomute gene eto ti komplikacija kod identifikacije. Najbitnije je da nam biljkice ljepo napreduju kao ova tvoja. |
|
![]() |
|
Miss M. otkako se uzgoj cviječa komercijalizirao ništa nije 100% sigurno, posebno kad su nizozemci u pitanju.
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Pinus,zaista znas iznenaditi sa ovim svojim primjercima.Predivan je!!!!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Pinus "zebrica" je
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |