Decoupage by maris40 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 20> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno,bas mi se svidja a jos sa meni najdrazom salvetom.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala Sara
![]() ![]() |
|
![]() |
|
akido ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
majstorice, skidam kapu...
![]() ![]() ![]() nego, jel to možda ova salveta: ![]() ako je, jedino gdje sam ju vidjela je servietten shop sonja, ostavila sam link prije par dana tamo na internet kupovini... (i u Ashdeneovom katalogu) ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Bravo Klara ,šaljem ti veliku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Preslatko.Malo je falilo da sam kupila ovu praktičnu klupicu ali nisam mogla zbog nedostatka mjesta.Čim sam je vidjela zamislila sam je slično oslikanu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Maris - klupica ti je prekrasna i ja bih si je rado negdje "ugurala"
![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
klupica je pre pre dobra ,bravo
![]() ![]() ... by the way ... a gdje si je kupila,ja imam savršeno mjesto u stanu za nju!!! |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
Jani,Suza
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
predivno si sve uklopila i motiv i izvedba...sjedi 5.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Woooowww - genijalno! Ti sve radiš pomalo, ali kada pokažeš radove ostaviš bez teksta
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
potpisujem predhodne komentare
|
|
![]() |
|
Sara,Jani i Nada od
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I ja sam ti pokušala poslati poruku - neuspješno....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
prekrasno raspucavanje, inaće moja tiha patnja
![]() |
|
![]() |
|
Ma daj Tanja,hvala ti
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |