Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 102> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wow, predivno! Pakujci, tulipani, kukurijek... Sve ti je krasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Koliko ti raznih pakujaca imaš!Kod mene niti jedan nije procvijetao pa mi je ovo praznik za oči.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno igleda tvoje cvijeće, pakujci raznoliki i već procvjetali, prelijepi su
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala svima na posjeti.
![]() Malo slikica povrtnjaka. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Zaboravila sam napisati,na gornjoj slici je moja prva berba prije Uskrsa.
![]() |
|
![]() |
|
Prošli tjedan sam malo proširila začinski vrtek i ogradila ga.
![]() |
|
![]() |
|
Još jedno klijalište,jer meni nikad dosta.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A ovdje je živo,živo..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Bez teksta sam....
![]() Što se klijališta tiče,slažem se s tobom...nikad dosta ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Klijaliste je mrak...jel na ovoj zadnjoj slici u sredini poriluk? Bit ce puno povrca njam ...bas mi se dopada..
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
tvoj rasadnik je pravi mah
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Hvala. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Tea ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
pakujci su prekrasni,čuvaj sjemenkice,imam i ja neke boje pa možemo mjenjati,a klijalište je
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Super mi je onaj ograđeni vrtić za začinsko bilje, a u klijalištu vidim "lijepa gužva".
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Hvala Sarajka ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Predivno , predivno , predivno ! Ja sam kao i Natalija : sve plavo me posebno fascinira !
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga Gute Fee ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |