kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 47> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari,5510-to se je samo odjednom stvorilo oko 8 sati navečer,čak mi je bila puna kupaona vode.Ja sam iz okoloice Bjelovara.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ajde zbilja..tolko vapimo za kišom ali ovako naglo ipak ne valja
![]() jesu sačuvani tvoji predivni bucmasti suncokreti, da bar dozore za sjeme |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
U pravu si Mari,najbolje je kada pada lagana bez vjetra.Suncokretima nije ništa
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Jooooj ,jooooooj i kako da ja sad dođem do tebe?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Malo smo bili u šopingu
![]() polako selim cvijeće u kuću ![]() ![]() ![]() ![]() Tibuhina mi je napokon procvijetala ![]() clerodendrum ![]() ![]() japanske anemone ![]() ![]() pasiflore ![]() ![]() abutilon ![]() dunjarica ![]() kozmos ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
a i ja razmišljam dali bugice pospremiti vidim da im škodi ovo hladno vrijeme
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Pa da toni,vrijeme je da polako razmišljamo o pospremanju biljaka,jer kod nas može biti i mraza.Svake jeseni jedna te ista priča,kuda sa svim tim cvijećem?
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
WOOW koja ljepota, gdje si ju samo nabavila
![]() |
|
![]() |
|
Mari,kupila sam je lani na sajmu cvijeće u ludbregu.Trebala je biti žuta.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Kamelia malo sam prošetala po tvome vrtu...Puno je lijepih biljaka i puno ih sada cvijeta. Očito im paše vlaga i manje temperature. Čitam da si imala slomljenih vaza. Žao mi je da ti se to desilo, ali protiv prirode ne možemo..Meni svaka malo jača bura napravi dar-mar među vazama, ali nemam ih kamo drugdje staviti nego kod ulaza u kuću gdje najviše puše..
Vidijela sam dvije zanimljive biljke koje nemam, a to su papigice i clerodendrum-leptirići...Zapelcaj koju grančicu... ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
predivne biljke.. meni je uvijek nekako žao kad dođe to vrijeme za unositi cvijeće unutra i uvijek svoje držim vani do zadnje moguće granice..
Pošto obožavam plavo cvijeće ove su me fotke baš lijepo nahranile dozom lijepote jutros. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Hvala ti Jagoda na šetnji.Što se tiče biljaka nebrini,javim ti se na p.p. Navrati opet ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti belica na lijepim riječima ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasni noviteti
![]() clerodendrum
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Joooooj ženo, nisam zato došla na tvoju temu! Pusti biljčicu neka raste..
Drago mi je da ti se ruselia primila i da te veseli
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma znam da nisi i drago mi je da ga posjećuješ ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prošetala i divila se ali ova biljčica je i mene očarala, moram priznati da je prvi put vidim (ili nisam dovoljno pažljiva na forumu) ne žali što nije žuta ova boja baš joj stoji
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
polako selim cvijeće u kuću ![]() "Gospar" ti je predivan( moja tiha patnja) clerodendrum ![]() A i ovo je predivno! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |