Voštani cvijet - Hoya |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 25> |
Korisnik | |
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a kad će moja procvjetati, jel to sad vrijeme kad treba cvjetat ili?
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Ma, mazim ja nju i više no što treba, joj ne mogu dočekati cvjetiće...samo da me obraduje ove godine!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Probudila se naša, tjera na sve strane. Moramo probat i ono sa bananama, ali vjerujem ja u tekuća gnojiva, nikad nisu zakazala.
Prije par godina bilo je 18 cvjetova, ljeto prije radova, e nadam se ove godine bar približno. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Da li je u prevelikoj tegli?
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Ne bih rekla da je u nećem prevelikom. Tu je ostavi i bit će sasvim vesela i zadovoljna, kao i ti!!
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tegla je bolja manja, ali kad već si stavila ostavi, i ovo na penjanje je super jer moraimati zraka.
|
|
![]() |
|
Tatjana da li možda imaš sliku malog pupoljka od hoye?
Da nam pokažeš kako izgleda. Moja je nešto pustila, ali nisam sigurna da li je pupoljak ili listić Ali tako se radujem pupoljku?? |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
To nema jer novi cvijet ide iz lanjskog pupa, ali mogu vidjeti tamo gdje sam stavila dali se vidi pup.To je mala kuštrava izraslina,ko mali dugoljasti ježić.I dobro je jednommjesečno prihrani. Zašto nekima cvate a nekima neto stvarno ne znam.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Tanja sutra ću poslikati cvijetove u nekoliko faza pa ću ti pokazati.Vjerujem da i tvoja starta sa cvatnjom kad je toliko maziš i čekaš da procvijeta. |
|
|
|
![]() |
|
Puno hvala. Sad sam prala listove prvo sa vodom , a onda sa ostajalom pivom. Netko je rekao da im to godi.
Prihranjivanje, maženje i jedva čekam nove cvjetove, sad je konačno prezimila i dočekala proljeće na istom mjestu. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Na žalost, moj je uginuo... Zima gaje sredila i sada neke reznice čekaju da puste žilice. Lovro je imala sreće sa mojom mladicom... Nadam se da će joj cvasti!
|
|
![]() |
|
Naravno da će ti pustiti žilice i cvijetati a ti ćeš uživati u ljepoti i doista izuzetnom mirisu.Ja sam dobila malenu reznicu sa nekoliko listova iz Slovenije od prijateljice i gle danas ljepote a još da imamo prostora gdje bi nam bio kraj.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miriam jel su to slike od ove godine? Već cvate?
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Da,da, to su slike snimljene danas.Počela je cvijetati i zato je cvijetova u svim fazama.Čitala sam kako pišeš da joj pereš lišće pivom,neznam puno o tome ali vjerujem da je voda najbolja.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Koliko često ju prihranjuješ? Stvarno prekrasno cvate
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Iskreno,baš i nisam primjer brižne vlasnice ove ljepotice.Prihranim je 2-3 puta mjesečno ali i tu koji put fulam.Zalijevam je češće ali i to ne smije biti previše (nikad jako vlažna zemlja)jer iz iskustva vidim da je zadovoljna sa svojom zaboravnom vlasnicom. |
|
|
|
![]() |
|
Jučer gledali i našli 6 pupova. Koje veselje je to bilo. Čim procvate vidjet ćete slike.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |