OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana, šta vi kažete baš kadulja? Tu kod nas se kaže ili kuš ili salvija
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma da mi za sve ove na slikama kažemo kadulja, čini mi se da ove šarenolisne ipak traže više vode i bolje tlo od onih domaćih.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma da, ove šarenolisne nisu ni kod mene baš nešto narasle, cvijeta uopće nisu imale, vidjet ću kako će proći zimu
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Baš sam te htjela pitati za te šarenolisne kadulje traže li iste uvjete kao ova domaća, jer su mi baš lijepe i dekorativne sa tim šarenim lišćem. Ja se nebih uopće bunila da ostanu takve. Domaće su sada lijepe onako srbrnakstog lišća kada su porasle nakon šišanja, ali ljeti su prevelike.....puzavi ružmarin je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Otok za Calandivu, ona je vrsta Kalanchoe. Ako je uneseš nastoj da to bude u negrijanoj prostoriji. Baš niske, niske temperature ne podnosi. Za sada ja ju ne bi rasadjivala, nego u proljeće, Vrlo je zahvalna biljka i može ti cvasti godinama......
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
QTOK predivne su ti mirisne biljke.Puzavi ružmarin je prekrasan.Nisam ni znala da postoji puzavi ružmari do ovog ljeta kada sam ga vidjela u Orebiću ispred jednog hotela.
Kalanhoja je super.Vidjela sam takve u raznim bojama . |
|
![]() |
|
Neki dan sam kupila ovu biljku, da li spada u bonsai ili ne, nemam pojma,
uglavnom fikus je ![]() zapravo grančica fikusa usađena je u neko deblo ![]() a kad smo već kod bonsaia, imam jednu crasulu kojoj sam otkidala grančice, pa sad izgleda kao bonsai crasula ![]() A sad vidim gdje mi je ona mala zdjelica za salatu koju sam jučer tražila |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() Ma do kad ćeš ti nabavljati nove biljke?
![]() Krasne su i ova nova i ova "na salatu"!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijep je ovaj fikus, ali ona krasula u onoj terini me oduševila
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A da tek vidite novu čuvarkuću? Na temi o njima. Ma gdje samo pronađeš sve to? Jest da meni dolijeću zrakom, al' obične....
![]() |
|
![]() |
|
A imam još novih (i starih) čuvarkuća, moram staviti slike
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš mi se sviđa fikus a crasula je baš lijepo oblikovana
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fikus je predivna, prijateljica orezala grane, pa ću ga probati zakorijeniti - čisto sumnjam, no probat ću.
Mirišljavo bilje miriši preko mora sve do Rijeke
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Otok, nije grančica usađena....to je takav...a zove se ficus microcarpa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia, a zašto je onda oko te grančice na fikusu omotana ona trakica?
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Neznam draga Otok
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
imam ga i ja i raste iz drvca
![]() preko zime ga je potrebno prskati po lišću ali ne i po stabalcu..kišnicom preko ljeta mi je bio vani u hladovini i lijepo potjera lijepa je neobična biljka ![]() |
|
![]() |
|
Samo se ti rugaj, vidjet ćeš, duga je zima, bacam se na proučavanje bonsaia. U onom bonsai kompletu su sjemenke, koje treba posijati na proljeće. A ja krenula od krasule, ali imam u teglicama spremne malecku maslinu, crniku, bor....., par zdjelica za salatu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma ne rugam se |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |