Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 151> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misty, draga, kod tebe, kao i obično, lijepo, smirujuće. I uopće se ne vidi da si išta zanemarila. Sve buja, cvjeta, ma baš mi je lijepo.
Šaljem ti veliku, veliku ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Draga Misty, eto sigla si i ti na 100-tu stranicu našeg druženja, podijelila si s nama i radost i tugu, puno osjećaja i uživanja u svakom pa i najmanjem cvijetiću.
Hvala ti na tome ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Misty
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bez obzira na tugu, vrt ti je prelijep
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
čestitam na 100-oj stranici i želim ih još punooo, prekrasno ti je procvjetao vrt , ja mislim da ovo u prosjeku dosta hladno proljeće ako nikom drugom pogoduje mačuhicama zato su nam tako dugo lijepe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vidiš, draga Misty, već si nam i ti sa sto strana s nama..
A kao da si neki dan uselila u novi dom i bojala se orezati grožđe
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivan vrt,svakim danom sve bujniji i ja znam reći:"vrt sa dušom",a tu si ti zaslužna i to si sa nama podjelila na 100 stranica i hvala ti na tome
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Sve je prekrasno i buja . Cestitke na 100-toj stranici
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
bigić ma nisam slikala sav korov koji guši neke biljke, puno sam toga sijala pa se sad plašim da ne oplijevim klijance s korovom kao prošle godine Otok hvala ti draga hoya Medo ti si meni kao kiša mom cvijeću e.nona baš su prelijepe i vesele!
![]() Anaida vrijeme baš leti, mom vrtu ovo je druga godina! Dobro se sjećaš, bojala sam se rezati odrinu, a ove godine sam već i iščupala 8 loza da cvijeće u dvorišnim žardinjerama dobije više sunca. Inače u Dalmaciji se za lozu kaže da je odrina ako se uzgaja na način da napravi hlad u vrtu ili na terasama
![]() Vilmač
![]() Mira draga, prvih sto je najteže odvaliti! Sto stranica druženja s vama puno mi je značilo!
![]() dijana hvala ti
![]() i hvala svima na čestitkama za stotu stranicu, na ovih nešto više od godinu dana što posjećujete moj vrt i što me bodrite i tješite u mom novom, dalekom domu
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Draga Misty, čestitam na 100-toj stranici... ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Prijatelju
Ne izgovaraj moje misli glasno Ako vec mislimo isto Hajde Da cutimo u dvoje Nasloni dlanove Na moje I nemoj nista da me pitas Prijatelju Jer znas da znam I znam da znas Da nista sem ovog trenutka Ne mogu da ti dam I ne mozes da mi das.... |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Misty, čestitke na 100-toj stranici, a cvijeće je predivno. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Misty,
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo, lijepo, rožac je predivan!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Dugo nisam bila na tvojim stranicama.Žao mi je jako za tvog četveronožnog prijatelja. Prošla sam kroz to i znam kako je teško. Pomalo, pomalo sve će se vratiti u normalu i sjećat ćeš se samo lijepih trenutaka provedenih s njime.
Velike ćestitke na 100-oj stranici. Prelijepi su cvijetići i vrt lijepo napreduje ![]() ![]() I uživaj i dalje u svakom cvijetiću kao i do sada...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nataly hvala ti, stotu baš treba proslaviti!
![]() Mira sve su maćuhice prelijepe, čini se da to misle i suncokreti, pa su čak dva nikla u toj žardinjeri!
![]() mimar hvala na prekrasnoj pjesmi, tvoje me riječi uvijek dirnu!
![]() Anastazija
![]() Lovro
![]() lucy istina i mene je oduševio!
![]() Lora hvala ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dogurala i ti do 100 stranica, ali svih sto vrijedno je pažnje i pohvale.
Bila u tvom domu i uživala - predivno je!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |