dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 139> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Molim stavi papirnatu vrečicu na sjeme slaka da ti slučajno ni jedno sjeme ne pobjegne. Nagodinu će zlata vrijediti svaka sjemenka koliko ih malo ima.
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Evo i mene Dadinice prosetala sam ti dvoristem,kako ti ej fina zavjesa na terasi
![]() ![]() ![]() Imas gdje vani popit kafu,kao na nekom egzoticnom ostrvu ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Glikice draga, ponekad mi dan bude još i prekratak. Tako je to nama ženama, ratujemo na 100 frontova odjednom! Hvala ti na komplimentu
![]() Nisa ![]() Ili, kako je to moja baka znala reći - malo truda čini čuda! Ajama, draga moja ![]() Dijana, ![]() ![]() Pustolovko ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
draga moja sretna ti 100
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Viiiidi, nisam ni primjetila! 100 !!!
Hvala draga moja Ajama
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo sam morala ponoviti,lijep pogled na terasu ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
E a ja ne pitah koja ti je ovo lepotica a ti isto nisi napisala ![]() ![]() ![]() I SRECNA 100 I JOS 3X TOLIKO PA ISPOCETKA ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo je biti u ovom šarenom okruženju
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mali kaktus, hvala ti na posjeti!
![]() Drago mi je da ti svidio pogled na terasu. Volim boraviti na njoj i odmarati, odavde vidim svoje cvjetne gredice, pa tu i kujem "paklene" planove šta ću promijeniti, šta još moram nabaviti, šta kuda posaditi.... ma, poznato ti je to, zar ne!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona, draga moja, ti nikako na zelenu granu samnom!!
To je lespedeza thunbergii, krasan grmić - stabalce kod mene ![]() A cvijet - boja fuksije, pa u grozdu, pa visi do zemlje.... ma vidjet ćeš kad iscvjeta! Zato sam je i nazvala manekenkom!!!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mari, draga moja
![]() Hvala ti, na posjeti, na čestitci i poljupcima.
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Draga moja Nona, raznježila si me!
![]() Hvala ti na čestitci i na prekrasnom buketiću, ![]() Priznajem da sam malo virila u kolaž dječjih fotografija iza buketa.... prekrasni su ti unučići, uživaj u njima! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
PS Leoni...
![]() Hvala na čestitci ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
opa pa ti stigla do 100-te stranice pa čestitam draga moja i da ih bude još 1000
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Fany, hvala ti!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Eto i mene malo u šetnji,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Hej baranjko... a što si ti brza? Pa već 100? Čestitam dušice!!!
|
|
![]() |
|
Rosi,
![]() Drago mi je da si svratila! Srećom, dvorište nije veliko, nisi se puno umorila
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Anđelka moja
![]() Brza, brza, nego šta! Mi baranjci navikli požuriti, dok ima; a ako je sreće i dvaput stati u red, nek' se nađe ![]() Hvala ti!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |