Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9899100101102 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 15:32
Molim stavi papirnatu vrečicu na sjeme slaka da ti slučajno ni jedno sjeme ne pobjegne. Nagodinu će zlata vrijediti svaka sjemenka koliko ih malo ima.Wink
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 15:42
Evo i mene Dadinice prosetala sam ti dvoristem,kako ti ej fina zavjesa na terasi Big smile,ma sve ti je fino vidi se da iz dna duse sa ljubavlju to radis i volis.ClapThumbs Up
Imas gdje vani popit kafu,kao na nekom egzoticnom ostrvu Big smile
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 21:56
Glikice draga, ponekad mi dan bude još i prekratak. Tako je to nama ženama, ratujemo na 100 frontova odjednom! Hvala ti na komplimentuHug

NisaHug, dobro si to rekla... malo dobre volje i sve stižemo. Mame su takve, sve mogu! (i moraju)
Ili, kako je to moja baka znala reći - malo truda čini čuda!

Ajama, draga mojaHug, moram te razočarati. Nije bilo fešte ni rođendanskog slavlja. Posljednjih mi se dana puno toga izredalo.....

DijanaHug i smile176!

PustolovkoHug, hvala ti na posjeti! Zaista godi odmarati na terasi, i gosti mi vole sjediti vani.

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 22:25
draga moja sretna ti 100
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 07:55
Viiiidi, nisam ni primjetila! 100 !!!
Hvala draga moja Ajama
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 10:23
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

I za kraj, pogled prema terasi.....

..... i  svima koji svrate.

Ovo sam morala ponoviti,lijep pogled na terasuTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 10:44
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

LeonaHug, lijepo je vidjeti te ovdje!
Obećajem da ću pokušati napraviti oštriju sliku.... ma za ovu sam se morala propeti na prste, jer je, meni za inat, damica procvala na vrhu, a bome je visoka!
Jedva čekam da posve iscvate, krcata je pupovima.

E a ja ne pitah koja ti je ovo lepotica a ti isto nisi napisalaCryLOL...nije Robinija cini mi se po listicima a slican cvet,ma prelepa je ...Tongue

I SRECNA 100 I JOS 3X TOLIKO PA ISPOCETKAWink
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 12:25
lijepo je biti u ovom šarenom okruženju

smile95 100 X
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 13:14
sretna ti 100-a stranica buketićem koji sam maloprije nabrala, još se mi dugo družile i uživale

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 19:48
Mali kaktus, hvala ti na posjeti!Hug
Drago mi je da ti svidio pogled na terasu. Volim boraviti na njoj i odmarati, odavde vidim svoje cvjetne gredice, pa tu i kujem "paklene" planove šta ću promijeniti, šta još moram nabaviti, šta kuda posaditi.... ma, poznato ti je to, zar ne!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 20:09
Leona, draga moja, ti nikako na zelenu granu samnom!!
To je lespedeza thunbergii, krasan grmić - stabalce kod meneTongue, koji prezimljava u vrtu i izdržava i do -35 celzija.
A cvijet - boja fuksije, pa u grozdu, pa visi do zemlje.... ma vidjet ćeš kad iscvjeta! Zato sam je i nazvala manekenkom!!!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 20:11
Mari, draga mojaHug!
Hvala ti, na posjeti, na čestitci i poljupcima. Heart Drago mi je kad mi svratiš!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 20:19
Draga moja Nona, raznježila si me!Hug
Hvala ti na čestitci i na prekrasnom buketiću, Heart
Priznajem da sam malo virila u kolaž dječjih fotografija iza buketa.... prekrasni su ti unučići, uživaj u njima!

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 20:22
PS Leoni...Embarrassed
Hvala na čestitci Hug

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 20:42
opa pa ti stigla do 100-te stranice pa čestitam draga moja i da ih bude još 1000

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 20:44
Fany, hvala ti!smile79

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 21:37
Eto i mene malo u šetnji, smile199 i naravno čestitka za 100-tku! smile164
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 21:41
Hej baranjko... a što si ti brza? Pa već 100? Čestitam dušice!!!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2013 u 21:50
RosiHug.
Drago mi je da si svratila! Srećom, dvorište nije veliko, nisi se puno umorilaSmile. Hvala na čestitci!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2013 u 21:55
Anđelka mojaHug, drago mi je vidjeti te!
Brza, brza, nego šta! Mi baranjci navikli požuriti, dok ima; a ako je sreće i dvaput stati u red, nek' se nađeLOL.
Hvala ti!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9899100101102 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.