OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Flavia
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Čuvarkuće vire iz kamenja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ovo su novi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jako lijepe čuvarkuće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Slikali, ubrali i pojeli |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Čuvarkuće su ti super, meni one nisu baš jasne kažu da im treba malo vode, a meni se čini da su moje žedne i ništa ne napreduju. Ono na drugoj slici je eševerija, moja prijateljica ima jedan pun maštil (ono u čemu se prala roba) i ovo ljeto su bile pune cvjetova, imaju prekrasan cvijet, da li tebi one cvjetaju?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moje čuvarkuće su se pokazale ljepšim kad ih se redovito zaljevam( svaka 3 dana), ali treba biti zemlja koja se lako drenira ( na mom terenu je zemlja pjeskovita).
To sa malo vode je moguće ako je zemlja glinovitija te teže voda otječe ![]() |
|
![]() |
|
Ma znam da je eševerija, slične su te biljčice, samo eševerija ne propadne kad procvate, a čuvarkuće propadnu.
Eševerije su mi cvale, a čuvarkuće slabo, a rekla bi da se i ne šire baš tako brzo (a gdje će se i širiti kad sam ih ugurala među kamenje). Što se tiče vode, ja u ljeti sve zalijevam, pa i kaktuse i sedume i čuvarkuće, ne baš da nalijevam, ali pošpricam skoro svaki dan |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasne su ove slikice čuvarkuće i kamena! Čista petica!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ove nove su predivne -tvoja ečevarija vani a moja u kuhinji se grije ko prava ........
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne slike čuvarkuća...mandarine su super...moja ove godine nema niti jedan plod, neznam što joj se dogodilo..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nove su mi posebno
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
More, kamen, Otok i čuvarkuće- predivno
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Uhvatila sam par minuta sunca, pa evo nekoliko današnjih slika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno...
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Otok koja je ovo biljka sa malim ljubičastim cvijetićima -prekrasna je. Bože ljepote a kod mene samo krizanteme imaju sve ćelavo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Otok kod tebe uvijek nešto cvate.prekrasna fotka s plodovima.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Uvijek lijepo i raznoliko
![]() |
|
![]() |
|
stasi ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 4 |
Postovana Otok, pregledala sam slike vaseg vrta i htjela bih vas pitati koje je ono drvo na slikama vrta vase mame sa ljubicastim i rozim cvjetovima. Ja bih takvo drvo :-)
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
hvala Bogu da imamo vas na moru pa se imamo čemu diviti u ovom jesensko zimskom sivilu, kada je kod nas pustoš i sve ćelavo kako veli Niho...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |