Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klematis  - Clematis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klematis - Clematis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 136>
Korisnik
Poruka
Robby View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Robby Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 08:23

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 10:36
Originalno poslano od člana Robby Robby napisao:

PrekrasnoooooClap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Robby View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Robby Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 11:02

Bebolina, jedva sam dočekao da procvjeta.Uljepšava mi pogled kroz staklenu stijenu na balkon, Clematisi su definitivno No.1 biljke, pogotovo što ih ima bezbroj varijanti i boja, i starno si svatko može izabrati  ponešto, bilo da ih sadi na otvorenom ili u posude.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 12:55
Robby,  ovaj klematis je zaista prelijep....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Robby View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Robby Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 13:37
I skuzio sam konačno od ove sezone, da su puno ljepši kad im se grane motaju u krug nego ih puštat u visinu kao što sam nekada radio, jer onda izgledaju puno siromašnije, prorijeđeno.Naravno ovo važi za sadnju u posudama. Imam Multi Blue kod roditerlja koji žive u kući, pa je vani, star 3-4 godine,njemu sam na  3 metra isprepleo žicu, nek se mota, čim procvjeta, postat ću sliku.Pozz svim ClematisoljupcimaWink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 15:20
Robby ovaj tvoj klematis oduzima dah, prekrasan je. Kako se zove? Ja sam danas svome stavila potporanj i tom prilikom strgala jednu grančicu sa pupom. Confused
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 16:35
Pozdrav!
Molim malu pomoć!
Uz clematise koje imam neki dan sam kupila još ali ne znam kojoj grupi pripadaju ( tako da znam uz koje da ih posadim- one koje već imam ).

Lijepo molim drage forumaše da mi napišu kojoj grupi pripadaju.

- C. Nelly Moser
- C. Dr. Ruppel
- C. Miss Bateman
- C. Margaret Hunt
- C. Pink Fantasy
- C. Mr. Cholmondeley
- C. Snow Queen 

A ovi su već posađeni;

- C. Hagley Hybrid
- C. Dorothy Walton
- C. Multi Blue
- C. Warszawska Nike
- C. Rouge Cardinal
- C. Westerplatte
- C. Pillu
- C. Hania

Unaprijed puno hvala!

Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 19:19
Moj zeljasti clematis

Na vrh
Robby View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Robby Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 20:44
Proljeće to ti je Piilu, vrlo zahvalan, , ne tuguj za grančicama, znam kako je to, događa se to svima, kao hoćeš mu pomoć, a ono, Unhappy, ode grana, ti mladi izboji su jako krhki i lomljivi, zato ga je bolje pustiti samog, neka ide, zna onSmile
Stefica, da li je to Clematis Blue Bell?Ako se ne varam...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 21:36
Robby...divan je
Na vrh
Maggie View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 243
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maggie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 21:47
Sunceee, pa koliko je tvoj vrt veliki kad imaš prostora za toliko clematisa? Blago tebi!!!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 21:47
suncee.....

- C. Nelly Moser - ranocvjetajuća krupnocvjetna vrsta
- C. Dr. Ruppel  - 2. grupa - ranocvjetajuća krupnocvjetna vrsta
- C. Miss Bateman -ranocvjetajuća krupnocvjetna vrsta

To sam uspjela u mojim bilješkama pronaći, za 1. i 3. na znam grupu, no pretpostavljam da je 2. grupa
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 22:05

Lijepo molim drage forumaše da mi napišu kojoj grupi pripadaju.

- C. Nelly Moser    2
- C. Dr. Ruppel      2
- C. Miss Bateman 2
- C. Margaret Hunt 3
- C. Pink Fantasy 3
- C. Mr. Cholmondeley 2
- C. Snow Queen  2

A ovi su već posađeni;

- C. Hagley Hybrid 3
- C. Dorothy Walton 3
- C. Multi Blue 2
- C. Warszawska Nike 3
- C. Rouge Cardinal 3
- C. Westerplatte 2
- C. Pillu 2
- C. Hania

Unaprijed puno hvala!

[/QUOTE]
Neka se sve zeleni
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 08:12
Robby, nemam pojma kako se zove,to je neki zeljasti što ne naraste više od 7o centimetara ali je grmoliki, po zimi nestane a u proljeće ponovo potjera iz zemlje
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 08:38
Prelijep je RobbyTongue
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Robby View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Robby Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 09:17
Hvala Gricka, Zahvaljujući tebi  i Klimatisu sam puno naučio o njima.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 09:52
Punooo hvala Klimatis!

Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 20:11
stefice mislim da sam danas vidjela takav, na njemu je pisalo c. integrifolia

kako biljka izgleda kad se razraste, usred sezone?
Na vrh
Ketty View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 43
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ketty Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 21:14
Robby, jel taj tvoj Pillu cvjeta samo sada il će cvjetat još jednom u godini? i koliko dugo cvjeta? fakat je prekrasan!!!
Na vrh
azriela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje azriela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 22:35
evo mojeg clematisa..još ne cvate,ali bude valjda uskoro do tad gledam vaše fotke i uživam..vidi se oznaka na bambusovom štapu od prije dva dana,za to kratko vrijeme narasao je 10 cm

Uploaded with ImageShack.us
dosadna ko tekut
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 136>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,688 sekundi.