dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 139> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za prvih divnih 100
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
I ja ti čestitam na 100 - toj stranici i na divnim biljkama i velikom trudu!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga , i ja ti cestitam na prvoj stotki i veselim se drugoj !
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Eto i ja se pridružujem čestitkama za 100-u ali više od toga čestitam na prekrasnim sličicama (koje moram reći pregledavam s zaostatkom, ma vrućine neke obveze ) ali što nas veže ? pa zmajići koji su ti prekrasni i nakon poplave zimus nisi izgubila volju i nabavila nove i zato
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Moon,
![]() Miro, ![]() Gute ![]() Aralija ![]() Drage moje, hvala vam na posjeti i čestitkama! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Na ovih smo sto stranica imali priliku pratiti kako su vrijedne ruke neugledno dvorište pretvorile u cvjetni RAJ!
Moj duboki naklon vrijednici ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hvala ti, draga moja Bebolina!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jutros je moja radost bila nemjerljiva.....
Konačno je procvjetala mandica ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leonotis je spor, ali..... ipak mislim da tek hvata zalet!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jasminoides se pretvara u diva!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jedva čekam da lespedeza iscvjeta.... krcata je pupovima i polako otvara sve više cvjetića
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ulovila sam "majstora" koji mi pravi čipku od listova cvijeća !
![]() Izgledao je prilično prijeteći, da je i moj Miško pobjegao glavom bez obzira!!!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Neki od rezultata mojih okreni-obrni pdhvata ovih dana...
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
I za kraj..... predivni žuti oblak koji mi svaki put izmami osmjeh!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
nemoj ga zaboraviti uslikati kad se "razleti". I moja Lespedeza je puna pupoljcica kao i tvoja, a onaj "majstor", samo malo manji, mi je pojeo dobar dio anemona
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
kao prvo, svakako moram pohvaliti bujne i zdrave biljke u posudama.
lespedeza je krasna, izgleda kao vodoskok. žuti cvjetni oblak je pravi oblak. moram pohvaliti i bujnost živice u pozadini nove gredice, iako znam da ću zbog ovoga ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Meni je mandica izmamila osmijeh, prekrasna boja |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bila si vrijedna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |