Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 243> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ej Vodeniku bi trebala unijeti u kuću ako bi je sačuvala-ali i ne moraš tako i tako te planiram za njih da ih imaš više kad dođe vrijeme dobićeš ih dosta
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepe si biljčice nabavila.
Ciklame su predivne,još ak mogu vani prezimiti...svaka čast. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Noho bolje pogledaj slike, već je u podrumu na prvoj slici, samo sam je malo šišnula.
![]() Štefice, to su ciklame, koje mogu van, bar tako piše na njime, druge godine znati ćemo nešto više, jer ostaju u vrtu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Triša, ciklamini su odlični ovako skupa su super..... ča je ovo novo koraljna zvončika..... opet si bila va škode
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Prekrasno... stvarno imas zlatne ruke, dobro je rekla plavooka!! Prave rijeci za pravu majstoricu!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma zvončika je mrak korijenko, a samo 15,00 kn velika, prekrasna na Škurinjah, ali sad treba čekat, vidla sam piše ogromno Vrtni centar na Kukuljanovu va Bauhausu, već se brusin, samo moran bit sama, da ovaj ne gleda preko ramena.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Tweeti jedva čekam da vidim što imaš od picmoljaka, pa siguno će bit nešto za razmjenu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajoj, ja ću se zmutit i MM smanun...... morat ćemo neko kafe tamo organizirat, magari ko škužu.....a saka škuža najde muža
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
U mene jadne su ti samo picmoljci, znas da Niho nista drugo ni ne daje.. Jedino je njen M mome M dao velike primjerke, valjda muska solidarnost na djelu!! Zezam se samo.. imas u mojoj temici slija pa ako ti sta zapne za oko, vici, valjda se vidimo na kavici u splitu? |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nasmijala sam se .Lora me pretekla, jer sam ja nakon tvog nabrajanja htjela napisati: a gdje ćeš staviti muža!
![]() ![]() ![]() I jedno ozbiljno pitanje: gdje si kupila te "zimske" ciklame?
|
|
![]() |
|
Baka zimske ciklame su na Škurinjama -mislim nekih 15 kn, preslatke su i piše na njima da su za van i da mogu do -3, što znači da mogu i na veći minus, za naše područje idealne.
Tweety, u planu je samo još nismo sigurni točno kada - javim se svakako na vrijeme.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim i tu veliko zimsko pospremanje........Bravo!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Srećom, kod tebe ipak puno toga može ostati vani, jer da sve moraš pospremati, morala bi iznajmiti neko skladište
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Bergenija, hvala što si došla u moj vrt, a mogla bi jednom i na neku kavu u Rijeku, nismo te vidjeli od prvog dana proljeća.
Anaida, nadam se sutra i veselim se unaprijed,.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma moram izmajmunisati nešto za posjet Škurinjama!
![]() |
|
![]() |
|
Baka primjetila sam da imaju puno stvari, koje se nekad nisu mogle naći, ali bolje čekaj otvorenje Bauhausa, pa ćemo zajedno u shoping. Na Škurinje odi samo po male ciklame, stvarno su preslatke.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno si Triša "sredila" vrt za zimsko izdanje!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baka...treba skupljat "medeke" - prije će se skupit..
![]() |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Hvala najljepsa...za dobrodoslicu,cesce cu posjecivati ovako lijepo cvijece
![]() ![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |