Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 100101102103104 243>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 19:57
Ej Vodeniku bi trebala unijeti u kuću ako bi je sačuvala-ali i ne moraš tako i tako te planiram za njih da ih imaš više kad dođe vrijeme dobićeš ih dosta 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 19:57
Lijepe si biljčice nabavila.
Ciklame su predivne,još ak mogu vani prezimiti...svaka čast.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:04
Noho bolje pogledaj slike, već je u podrumu na prvoj slici, samo sam je malo šišnula.smile79 Što su ove financije preko cijele stranice i tvog posta, nećeš mi valjda ti krojiti financije.

Štefice, to su ciklame, koje mogu van, bar tako piše na njime, druge godine znati ćemo nešto više, jer ostaju u vrtu.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:05
Triša, ciklamini su odlični ovako skupa su super..... ča je ovo novo koraljna zvončika..... opet si bila va škode Wink, i ja isto, kupila san si novi narančasti hibi va Kauflande....... se si već pospravila, ja još niš Confused
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:11
Prekrasno... stvarno imas zlatne ruke, dobro je rekla plavooka!! Prave rijeci za pravu majstoricu!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:12
Ma zvončika je mrak korijenko, a samo 15,00 kn velika, prekrasna na Škurinjah, ali sad treba čekat, vidla sam piše ogromno Vrtni centar na Kukuljanovu va Bauhausu, već se  brusin, samo moran bit sama, da ovaj ne gleda preko ramena.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:12
Tweeti jedva čekam da vidim što imaš od picmoljaka, pa siguno će bit nešto za razmjenu.
RIJEKA

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:22
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ma zvončika je mrak korijenko, a samo 15,00 kn velika, prekrasna na Škurinjah, ali sad treba čekat, vidla sam piše ogromno Vrtni centar na Kukuljanovu va Bauhausu, već se  brusin, samo moran bit sama, da ovaj ne gleda preko ramena.

Ajoj, ja ću se zmutit i MM smanun...... morat ćemo neko kafe tamo organizirat, magari ko škužu.....a saka škuža najde muža Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:24

Tweeti jedva čekam da vidim što imaš od picmoljaka, pa siguno će bit nešto za razmjenu.
- Tweety ne daj joj nije dovoljno što je mene opeljašila pa sad hoće i tebe LOLLOLLOL
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:31

U mene jadne su ti samo picmoljci, znas da Niho nista drugo ni ne daje.. Jedino je njen M mome M dao velike primjerke, valjda muska solidarnost na djelu!! Zezam se samo.. imas u mojoj temici slija pa ako ti sta zapne za oko, vici, valjda se vidimo na kavici u splitu?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:57
Nasmijala sam se .Lora me pretekla, jer sam ja nakon tvog nabrajanja htjela napisati: a gdje ćeš staviti muža!LOLLOLLOL

I jedno ozbiljno pitanje: gdje si kupila te "zimske" ciklame?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 22:05
Baka zimske ciklame su na Škurinjama -mislim nekih 15 kn, preslatke su i piše na njima da su za van i da mogu do -3, što znači da mogu i na veći minus, za naše područje idealne.

Tweety, u planu je samo još nismo sigurni točno kada - javim se svakako na vrijeme.
RIJEKA

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 22:46
Vidim i tu veliko zimsko pospremanje........Bravo!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 07:44
Srećom, kod tebe ipak puno toga može ostati vani, jer da sve moraš pospremati, morala bi iznajmiti neko skladište Smile u Rijeci. Joooj, nestrpljiva sam, Triša, sutra je krajnje vrijeme da paketić stigne!! Dobro pa sam ostavila dosta zemlje na astilbama, tako da im par dana puta nije smjelo naštetiti!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 08:52
Bergenija, hvala što si došla u moj vrt, a mogla bi jednom i na neku kavu u Rijeku, nismo te vidjeli od  prvog dana proljeća.

Anaida, nadam se sutra i veselim se unaprijed,.
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 09:05
Ma moram izmajmunisati nešto za posjet Škurinjama!Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 09:22
Baka primjetila sam da imaju puno stvari, koje se nekad nisu mogle naći, ali bolje čekaj otvorenje Bauhausa, pa ćemo zajedno u shoping. Na Škurinje odi samo po male ciklame, stvarno su preslatke.
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 09:49
Big%20smile
Počinjem skupljati kovanice za Bauhaus!Wink
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 09:57
Krasno si Triša "sredila" vrt za zimsko izdanje! ClapClapClap ...i nova biljkice su super! Big%20smile...jedva čekam izvještaj iz novog vrtnog centra! .....sviđa mi se kako ti i Korjenko komunicirate po "svom"....odlično je Clap...čak i sve razumijem...ma živi sam poliglot LOLWink!
Baka...treba skupljat "medeke" - prije će se skupit..Wink
Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 11:37
Hvala najljepsa...za dobrodoslicu,cesce cu posjecivati ovako lijepo cvijeceWink
smile78
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 100101102103104 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.