Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104> |
Korisnik | |
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo je kod tebe draga!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vjerujem da se i kod tebe danas konačno otopil sav snijeg. Kod mene je
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Popela sam se i na tvoj breg, draga gospođo !! Uživala u prvom cvjetiću prekrasnog encijana, divnim obojanim čuvarkućama !!
I sada ti ostavljam lijepe vjetrovite pozdrave, da osuše zemljicu i da čim prije počnemo uživati u proljetnim radostima !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
lijepo je vidjeti vrt koji se budi iz zimskog sna,nadam se da ćemo brzo uživat u raznolikosti tvog rascvjetanog vrta
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Malo sam te posjetila , htjela sam vidjeti kaj ima novoga kod tebe ! Sve kaj si meni poklonila u zemlji je , primilo se i napreduje ! Tocno se vidi da si mi poklonila od srca !
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hej Konte, di su nove slike ? S obzirom na to da ne mogu naći temu ili sliku, zanima me jesam ja jedina koja ne zna kaj si dobila za vjenčani poklon od nas forumaša ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga Anastazija, imaš pravo i moje isprike zbog kašnjenja kod postavljanja slika
![]() ![]() još za rođendan mi je naša glasnogovornica Blaža uručila skupljena sredstva i mam drugi dan smo išli pretvoriti ista u poklon ![]() ![]() svima hvala na trudu i dobroj volji i nadam se da ste zadovoljni našim izborom i šaljemo vam veliku pusu ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Samo da te pozdravim. Prošetala tvojim lijepim vrtom i uživala u sjenici s pogledom na sukulente.
![]() |
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Evo i ja prijavljujem šetnju, vidim da su naše forumašice nestrpljive, i da te stalno izazivaju da postaviš neku sličicu, sjenica i cvjetne gradice su savršene. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Super baš mi se sviđa, ja sam mislila da samo ja ne mogu naći sliku. Kaj si tak škrta, di su slike ostatka vrta ? Mladencima šaljem veliku ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sjenica je super ! Ma bas mi je drago da ste izabrali nesto sto ce najprije tebe a i tvojeg supruga podsjecati na nasu cvijetnu druzinu !
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ma
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
malo sam sjela ispod sjenice da odmorim,odavno nisam bila pa sam šetkala i uživala stranicu po stranicu listajući,šta reći-predivno je
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Evo me malo do tvoje sjenice. Jako ti je lijepo!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Oooo, super, super, bar nas nece strefiti suncanica
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ne znam što mi se više dopada, sjenica ili ćuvarkuće i trave ispred nje!!!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Je, lijepa je sjenica, uživajte u njenom hladu, no ja bih ipak pohvale uputila mladoj vrtlarici.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |