Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...dupla suručica se sprema postati mladenka...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno, trenutno prevladava plavo bijela boja
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..jel zna ko kaj je to...?
tri mlade biljčice nečega treniraju mm (moj mozak). al ne pada mi na pamet što bi to moglo biti... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
otočić od bijelih aubretija..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Meni ovo zgleda ko nekakva Tradescantia ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
...prvi cvjet šeboja ove godine...na placu mjerkam tamno crvenog...hmmm..moram se po prstima!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...bit ću bogata
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monn, evo i žutilaaaa!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
krasne su ti magnolije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...majka priroda se poigrala sa ovim tulipanom...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
..dok plućnjak već vapi za vodom, ovi tulipani pak uživaju...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...današnji ulov sa placa...
.............reće striček- viseća ivančica- živi bili, pa vidjeli! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...dadinice, škicnula sam i lespedezu...preživjela je!
![]() ...anastazija, neznam, mislim da nije...sliku šaljem na ID! ...BS, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Lovro, i moja lespedeza tjera mlade izbojke iz korijena! Baš sam sretna!
A ona tvoja nepoznanica meni jaaako liči na salamonov pečat... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lovro krasno je kod tebe, na svakom kraju izviruju poznati i nepoznati cvjetići. Meni ovaj put najdraža, moja tiha patnja bijela magnolija.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lovrek,bas sam ljubomorna na taj tvoj plac. Svasta ti tam ulovis.Ovaj zadnji, roza ulov, izgleda super. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Fantastične slike
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
mogla bi biti veprina lijepo ti je cvijeće ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Na prvu sam za nepoznanice pomislila ljiljani ali sad nisam sigurna...
Suručicu mladenkicu obavezno nam slikni, bit će divna, već se vidi!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Meni isto liči na Salamonov pečat.
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |