Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 243> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala drage moje, sad ću trebati vašu pomoć da vidimo što još kod mene može preživjeti vani - pa ćemo ga širiti i dopunjavati.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
E sad si me iznenadila stvarno -e sad si me pravo pogodila . Imam sve te Agave ali bi opet te tvoje
![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Triša, jel' bio poštar!!??
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Anaida, Konačno.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
||
|
||
![]() |
||
|
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Nemoj da mi se izvlačiš - ja dolazim
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Dođi, dođi Niho, naći će se uvijek nešto za tebe, ali ovu bugicu i agavu NEDAM - jel se čuje do B.....
![]() Koraljne zvončike, koje je kćer držala u kući nisu joj interesantne, jer više nisu tako lijepe, pa mi ih je vratila, a ja sam ih presadila i uz jednu kupljenu novu, sada tri od bake bee krasit će mi balkonske košarice ove zime
![]() ![]() ![]() Procvjetala je azaleja
![]() Neveni ne prestaju cvasti
![]() Korijenko - ipak sam dočeka plod na tvoje papričice
![]() |
||
RIJEKA
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
Triša alaj ti vjera cvjetke predivne, stalno se nešto novo zbiva u tvom vrtu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koraljne zvončike iliti Heuchera, mislim da je vrsta "Can Can"/ ali te gnjavim s ovim latinskim/
![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
|
![]() |
||
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
||
![]() |
||
|
Hvala curke, je Lora heucere su i baš će mi pasati ovako tamnolisne za zimu na balkonu.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Pa da znaš sad si me razočarala . meni dala onaj picmoljak od bugice a vidi njenu i neću je bolan
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ma bravo Triša.
A ova slika sa bugicom i agavom i dijelom vrta ti je zaista prekrasna. |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
Trisa prva slika me osvojila,bugica i agava:)
zasto koraljne zvoncice ne presadis u vrt?cini mi se da bi bilo predivno:) |
||
![]() |
||
|
Nihice, ja stvarno ne znam, Moja ostaje vani preko zime, malo ću je zaštit obzirom da je prva zima, a ti je ostavi unutra do proljeća, ona će se već oporaviti kad je izneseš van.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Otok bugica je od proljeća, narasla sigurno metar i krasna je, što misliš dali će biti dovoljno samo je zaštit, vidim da su po Rijeci vani bez problema.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Gio koraljne zvončike ću preseliti u vrt, ali na proljeće, htjela sam da mi krase balkon, imaju dosta velike tegle, pa neka tu prezime, a onda na proljeće oformiti "koraljni greben" ha-ha-
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ja bi je dobro zaštitila jer je to ipak mlada biljka. Zemlja u teglama se lako smrzne, pa bi se mogao korijen smrznuti. Tko zna kakva će biti zima |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Lijepa ti je bungenvilija,samo ju dobro sačuvaj da opet na godinu uživamo u toj ljepoti
![]() |
||
![]() |
||
|
Štefice hvala ti.
Otok dakle puštam je vani, ali ću je dobro zaštitit, već sam joj pokrila svo korijenje nekim stiroporom, možda joj napravim neku kuću od stakla.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |