Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 133>
Korisnik
Poruka
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 18:36
Makar pišeš da je pusto i da je vrt tek u buđenju , meni se i ovako jako sviđa Clap.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 18:55
smile232
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 19:10
hvala curke na dolasku i naravno hvala Otok na imenu biljčice ... vrt je trenutno zaista koma ali s obzirom da su me neke curke prozvale da nije red da ne frknem koju slikicu evo ja nastavljam
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 20:38
dunjarice su krasno narasle
pakujci izlaze
djetelinica se priprema za cvatnju
svuda okolo izlaze polako zumbuli

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 20:42
Hej draga, kad već svi nismo stigli na tvoj rođendan, iako smo u mislima bili s tobom, došla zaviriti u dvorište. Nove su me slike baš razveselile, a nakon jučerašnjeg prejedanja, danas bi dobro došao komadić tvoje torte.smile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 20:56
zimzeleni jasmin se priprema na pupanje novih listova
velike begonije su fino vani prezimile i polako stvaraju nove cvijetne pupove
plumbago je minimalno odbacio lišće sad već se nazire buđenje

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:01
Prvo draga Duda sretan ti rođendan, malo sam zakasnila, ali nikad nije kasno.smile73
Prekrasno je buđenje u tvom vtru. Plumbago ti je ogroman, vjerojatno je u zavjetrini, mome bura svo lišće otpuhala. Još malo i bit će prekrasno, rascvjetano! Clap
život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:05
Prije par godina i ja sam porezala narcise jer su me smetali onako ocvali i neuredni. Naravno da mi druge godine nisu cvali. Sad ih lijepo povežem špagom u snop i onda kad se skoro pa posuše lakše ih režem ili ih počupam ( mislim cimu)

Uvijek me razvesele slike tvog kamenjara Thumbs%20Up

Čudno mi je nešto...nema nam Lave
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:12
prelijepo je kod tebe sve krenulo i već spremno za cvjetanje a kod mene evo pada kiša i snijeg zajedno i hladno je napolju, ali najavljuju ljepše vrijeme za koji dan jedva čekam da i ja krenem sa radovima u vrtu.smile57
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:24
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Hej draga, kad već svi nismo stigli na tvoj rođendan, iako smo u mislima bili s tobom, došla zaviriti u dvorište. Nove su me slike baš razveselile, a nakon jučerašnjeg prejedanja, danas bi dobro došao komadić tvoje torte.smile96
e moja Triša čula sam ja već kako ste me se ipak sijetile i hvala vam na tome Thumbs%20Up...a torta je bogme već jučer nestala..al nema brige speći ću ja drugu sam dajte dopartite do mene
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:29
Ma nisam ni sumnjala - neka, neka lako ćemo mi za tortu samo da dođe dan da se možemo sresti s tobom kao onda u Opatiji, može i na tvom terenu, zašto ne, ili negdje na pola puta!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:30
lantana hvala za čestitku nikad kasno,ovaj plumbago a i oni u vrtu imaš pravo su u zavjetrini i tima nije otpalo svo lišće ali jedan koji je malo na udaru ipak je otpalo al nema veze vidim da su pupići počeli..
 korijenko tu su naraski i tvoje narcise ma stvarno sam blesava okolonaokolo sam sadila pa na kraju kad trebam malo prekopat i pognojit neznam gdije je koja lukovica pa sad imam plan za presađivanje ali ovaj put ću zaista čekati da samo usahne imaš pravo za vezanje tako će biti urednije dobra ideja..a Lave trenutno ima okapaciju sa novim ljubimcem ruskim hrčkom LOL ,čula sam kako je curama bilo lipo u pohodima kod tebe ,inače stalno tumbam taj kamenjar sad sam presadila jednu veliku alou iz pitara u u kut tog kamenjara ja stalno nešto premiještam ka mačka mačiće 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:32
Čim Lave dobi stalni zub eto mene svuda a i vi ste uvik pozvane k meni bilo bi lijepo iza sezone da dođete k meni na produženi vikend da vidite malo i srednje dalmacije
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 22:17
smile79Duda evo me malo kod tebe u posjeti...Prvo čestitam rođendan, sa zakašnjenjem...Spomenuli smo i čestitali tvoj rođendan i na našoj kavi, odnosno druženju...Šteta što nisi bila s nama.....
Biljke se bude i zelene, tako i kod mene....Plumbago je preživio vani...Tako sam i ja godinama imala plumbago vani dok mi predprošle zime nije smrznuo.Ove mi je zime bio unutra i dobro je, sad je vani...Moram pregledati tvoje mirte, čine mi se da su sve žive....
Noćas nam stiže proljeće, neka više da se konačno rješimo dosadne zime...ClapClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 22:38
predivno uređen vrt, pogled na more,  a  i  cvijeće u posudama je super, skukulenti, plumbago ogroman, sve u svemu uživancijaClapThumbs%20Up
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 23:28
Predivne slike!

Klivija može biti i vani u vrtu????????
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 00:16
Prekrasne probuđene biljčice
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 15:46
sve sam pažljivo pregledala dva puta i oduševljena sam, čuj, oprosti, ali moram to reći, pa kaj bi htjela nakon ovakve zime, kakva je bila. Sve ti je predivno bujno i zeleno, a boje će doći sa suncem i toplinom. A da i nema boja, vrt mi je svejednako lijep zbog istančanih kombinacija kamena, zelenila i plavetnila.
pusaSmile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 15:55
hvala curke na potpori smile78a šta se tiče klivije izgleda da može eto ja sam je bila kupila za sitno jer je bila ocvala a znate kak se u nekim dućanima ponašaju prema biljkicama ako nemaju cvijet onda ih niti ne zaljevaju tako da nije bila baš reprezentativni primjerak ali posadila sam je u vrt jesenas i zimu je uredno preživjela i eto baca i cvijet
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 16:00
lijepo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.