Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 133> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Makar pišeš da je pusto i da je vrt tek u buđenju , meni se i ovako jako sviđa
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala curke na dolasku i naravno hvala Otok na imenu biljčice ... vrt je trenutno zaista koma ali s obzirom da su me neke curke prozvale da nije red da ne frknem koju slikicu evo ja nastavljam
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga, kad već svi nismo stigli na tvoj rođendan, iako smo u mislima bili s tobom, došla zaviriti u dvorište. Nove su me slike baš razveselile, a nakon jučerašnjeg prejedanja, danas bi dobro došao komadić tvoje torte.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prvo draga Duda sretan ti rođendan, malo sam zakasnila, ali nikad nije kasno.
![]() Prekrasno je buđenje u tvom vtru. Plumbago ti je ogroman, vjerojatno je u zavjetrini, mome bura svo lišće otpuhala. Još malo i bit će prekrasno, rascvjetano! ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Prije par godina i ja sam porezala narcise jer su me smetali onako ocvali i neuredni. Naravno da mi druge godine nisu cvali. Sad ih lijepo povežem špagom u snop i onda kad se skoro pa posuše lakše ih režem ili ih počupam ( mislim cimu)
Uvijek me razvesele slike tvog kamenjara
![]() Čudno mi je nešto...nema nam Lave
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prelijepo je kod tebe sve krenulo i već spremno za cvjetanje a kod mene evo pada kiša i snijeg zajedno i hladno je napolju, ali najavljuju ljepše vrijeme za koji dan jedva čekam da i ja krenem sa radovima u vrtu.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma nisam ni sumnjala - neka, neka lako ćemo mi za tortu samo da dođe dan da se možemo sresti s tobom kao onda u Opatiji, može i na tvom terenu, zašto ne, ili negdje na pola puta!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
lantana hvala za čestitku nikad kasno,ovaj plumbago a i oni u vrtu imaš pravo su u zavjetrini i tima nije otpalo svo lišće ali jedan koji je malo na udaru ipak je otpalo al nema veze vidim da su pupići počeli..
korijenko tu su naraski i tvoje narcise ma stvarno sam blesava okolonaokolo sam sadila pa na kraju kad trebam malo prekopat i pognojit neznam gdije je koja lukovica pa sad imam plan za presađivanje ali ovaj put ću zaista čekati da samo usahne imaš pravo za vezanje tako će biti urednije dobra ideja..a Lave trenutno ima okapaciju sa novim ljubimcem ruskim hrčkom
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Čim Lave dobi stalni zub eto mene svuda a i vi ste uvik pozvane k meni bilo bi lijepo iza sezone da dođete k meni na produženi vikend da vidite malo i srednje dalmacije
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() Biljke se bude i zelene, tako i kod mene....Plumbago je preživio vani...Tako sam i ja godinama imala plumbago vani dok mi predprošle zime nije smrznuo.Ove mi je zime bio unutra i dobro je, sad je vani...Moram pregledati tvoje mirte, čine mi se da su sve žive....
Noćas nam stiže proljeće, neka više da se konačno rješimo dosadne zime...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivno uređen vrt, pogled na more, a i cvijeće u posudama je super, skukulenti, plumbago ogroman, sve u svemu uživancija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Predivne slike!
Klivija može biti i vani u vrtu????????
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne probuđene biljčice
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
sve sam pažljivo pregledala dva puta i oduševljena sam, čuj, oprosti, ali moram to reći, pa kaj bi htjela nakon ovakve zime, kakva je bila. Sve ti je predivno bujno i zeleno, a boje će doći sa suncem i toplinom. A da i nema boja, vrt mi je svejednako lijep zbog istančanih kombinacija kamena, zelenila i plavetnila.
pusa
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala curke na potpori
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
lijepo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |