Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2013 u 13:29
Dadinice, ono rozo je chelone!

Dobila voćnjak da radi s njim šta hoće?????
Već je vidim...Wink...a i njega Evil Smile kak ju bocka...Tongue

Jel to plavi Varaždinac?
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2013 u 13:30
Ali draga Ajama, pa to nije tako strašno da trebaš plakati... na proljeće ponavljamo gradivo!
Jednom ćemo već uspjeti. 
A ja kao kobac bdijem nad njom da ulovim svaku sjemenku koju bude napravila. 
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2013 u 13:36
Pozdrav Lovro!Hug
Aha, si ga vidila? Baš se udomaćio, sav blista. Ajde kud ga ja volim, ali da vidiš moje dečke....

Hmmmm, voćnjak...... onaj mali Evil Smile bocka sve u 16! Bacam se u nabavu ukrasnog grmlja ( i pokoje trave) Smile, sva sam si zadovoljna i u planovima.

I hvala ti za ID!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2013 u 20:14
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Lespedeza otvara sve više cvjetova.....

.... a na vrhu su se grančice zaboravile poodvajati, pa vrh izgleda ovako

Kako li će to izgledati kad procvjeta????

prekrasna ti je smile64
dali imaš ove godine ukrasnih tikvica ?
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2013 u 21:05
Pozdrav Nona!
Ima tikvica i ove godine, ali nešto manje.... nekoliko vrsta mi je podbacilo, tek nedavno su počele cvjetati, a par mi se iskrižalo, pa nisu ničemu. Zanimljivo je da nemam niti jednu crvenkapicu, a posađene 3 kućice i razlozale su se preko pola bašte...Confused Stvarno ne znam šta im je!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2013 u 21:25
Vidim da sam u zaostatku ali nadoknadila i nauživala se švrljajući tvojim dvorištem, a bogme kako vidim i (neznam citirati) cvjetnovoćnjak ili voćnocvjetnjak na što god smješi se baš ti zavidim na prostranstvu, znam da ćeš se naraditi ali i nauživati.Btw. laspedeza je kraljica dvorištasmile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2013 u 22:01
Pozdrav Aralija!Hug
Drago mi je što si svratila. I u pravu si, lespedeza je kraljica dvorišta, ne ostaje neprimjećena. Par ljudi je svratilo s ulice da je pogledaju. Možeš misliti kako sam bila ponosna!

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 08:35
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Sinoć sam se trudila poslagati slike i tekst da imaju nekog smisla, pa zaboravila pokazati novitete....Embarrassed.
ovome ne znam pravo ime, zaboravila sam ga a rekli su mi, kod nas mu kažu ribice...

....

Mislim da je to chelone.
Biljke su ti stvarno prelepe!!!
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 20:04
Voki, dobrodošao u moje skromno dvorište! Hug

Hvala na komplimentu, počašćena sam!
I hvala na ID ...
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2013 u 21:52
Moja dugokosa djevojka je jurtos izgledala ovako.....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2013 u 21:54
Na terasi caruju lavić i zmajić Smile

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2013 u 21:55
Na jednoj mandici dva različita cvijeta

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2013 u 21:57
Na travnjaku mi je izraslo ovo.....

.....baš su simpatične za vidjeti!

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2013 u 22:02
A rezultat današnje zabave izgleda ovako...

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2013 u 22:06
smile227 cvijeće ti je predivno, lespedeza, onaj narančasti lavić Thumbs Up a torta je umjetničko djelo
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 00:07
je li to na torti neki krasan vez ili je ipak samo šećer oblikovan spretnim rukama i puno mašte?!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 18:51
Mari, hvala na posjeti i komplimentu Hug

Slavice, to je ipak samo šećer Smile , voljela bih da si je mogla vidjeti uživo.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 19:03
Dragi moji, moram vam se pohvaliti.... danas su mi u posjeti bili dvoje dragih ljudi.
Naša Slavujka i njen suprug. 
Bilo je to kratko druženje, nabrzinu dogovoreno, a sa ciljem da se upoznaju i naši muževi.
Slika nema puno, objavit će ih Slavica.... nije bilo puno vremena za slikanje, morale smo puno pričatiLOL.

Hvala ovom forumu na kojem smo se upoznale! A iz tog poznanstva se rađa i jedno lijepo, slobodno mogu reći - obiteljsko prijateljstvo.

A nakon njenog posjeta moja je terasa izgledala ovako

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 19:10
Posebno se zahvaljujem jednoj jako dragoj dami, Đurđi, koja mi je iako me ne poznaje poslala punu kutiju darova....
Žao mi je što nisam mogla uslikati kutiju i sadržaj... slikam mobitelom. Ali uslikala sam kutiju, tj. poruku na njoj. Dirnula me gesta žene velikog srca.

Draga Đurđa, hvala puno!
Nadam se da ćemo se upoznati kada me put opet nanese u Vinkovce.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 19:17
Isto se tako zahvaljujem Ivani i Vesni.
Te dvije drage dame iz Vinkovaca, koje me također ne poznaju, inače redovne gošće našeg foruma, su mi također poslale darove po Slavici.

Drage moje, hvala vam puno!
Nadam se da ćemo se sresti!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.