dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 139> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dadinice, ono rozo je chelone!
Dobila voćnjak da radi s njim šta hoće????? Već je vidim... ![]() ![]() ![]() Jel to plavi Varaždinac? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ali draga Ajama, pa to nije tako strašno da trebaš plakati... na proljeće ponavljamo gradivo!
Jednom ćemo već uspjeti. A ja kao kobac bdijem nad njom da ulovim svaku sjemenku koju bude napravila.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdrav Lovro!
![]() Aha, si ga vidila? Baš se udomaćio, sav blista. Ajde kud ga ja volim, ali da vidiš moje dečke....
Hmmmm, voćnjak...... onaj mali ![]() ![]() I hvala ti za ID!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasna ti je ![]() dali imaš ove godine ukrasnih tikvica ? |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pozdrav Nona!
Ima tikvica i ove godine, ali nešto manje.... nekoliko vrsta mi je podbacilo, tek nedavno su počele cvjetati, a par mi se iskrižalo, pa nisu ničemu. Zanimljivo je da nemam niti jednu crvenkapicu, a posađene 3 kućice i razlozale su se preko pola bašte...
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Vidim da sam u zaostatku ali nadoknadila i nauživala se švrljajući tvojim dvorištem, a bogme kako vidim i (neznam citirati) cvjetnovoćnjak ili voćnocvjetnjak na što god smješi se baš ti zavidim na prostranstvu, znam da ćeš se naraditi ali i nauživati.Btw. laspedeza je kraljica dvorišta
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Pozdrav Aralija!
![]() Drago mi je što si svratila. I u pravu si, lespedeza je kraljica dvorišta, ne ostaje neprimjećena. Par ljudi je svratilo s ulice da je pogledaju. Možeš misliti kako sam bila ponosna! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Mislim da je to chelone. Biljke su ti stvarno prelepe!!! |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Voki, dobrodošao u moje skromno dvorište!
![]() Hvala na komplimentu, počašćena sam! I hvala na ID ...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Moja dugokosa djevojka je jurtos izgledala ovako.....
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Na terasi caruju lavić i zmajić
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Na jednoj mandici dva različita cvijeta
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Na travnjaku mi je izraslo ovo.....
![]() ![]() .....baš su simpatične za vidjeti! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
A rezultat današnje zabave izgleda ovako...
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
je li to na torti neki krasan vez ili je ipak samo šećer oblikovan spretnim rukama i puno mašte?!
![]() |
|
![]() |
|
Mari, hvala na posjeti i komplimentu
![]() Slavice, to je ipak samo šećer
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dragi moji, moram vam se pohvaliti.... danas su mi u posjeti bili dvoje dragih ljudi.
Naša Slavujka i njen suprug. Bilo je to kratko druženje, nabrzinu dogovoreno, a sa ciljem da se upoznaju i naši muževi. Slika nema puno, objavit će ih Slavica.... nije bilo puno vremena za slikanje, morale smo puno pričati ![]() Hvala ovom forumu na kojem smo se upoznale! A iz tog poznanstva se rađa i jedno lijepo, slobodno mogu reći - obiteljsko prijateljstvo. A nakon njenog posjeta moja je terasa izgledala ovako ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Posebno se zahvaljujem jednoj jako dragoj dami, Đurđi, koja mi je iako me ne poznaje poslala punu kutiju darova....
Žao mi je što nisam mogla uslikati kutiju i sadržaj... slikam mobitelom. Ali uslikala sam kutiju, tj. poruku na njoj. Dirnula me gesta žene velikog srca. ![]() Draga Đurđa, hvala puno! Nadam se da ćemo se upoznati kada me put opet nanese u Vinkovce.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Isto se tako zahvaljujem Ivani i Vesni.
Te dvije drage dame iz Vinkovaca, koje me također ne poznaju, inače redovne gošće našeg foruma, su mi također poslale darove po Slavici. Drage moje, hvala vam puno! Nadam se da ćemo se sresti!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |