Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 381>
Korisnik
Poruka
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:38
Pustolovko..imam ja viseće ležaljke i to 3..lješkarimo mm i ja bez brige..
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:39
meni su super..one viseće..lkao da sa m u prašumi! :)
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:41
..još ti fali piton oko stabla...i doživljaj potpun a manki te hladi kokosovim listom..ahahaha
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:42
hehehehh...:) jesi ijednom se poskliznula na snijegu?...ja sam smrc :(...nema ni s od snijega!!
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:43
hajd bas super viz.kad imate.uzivajte
pa covjece mi smo stvarno poblesavili za ovim stvarima vidim svima nam se iste stvari svidjaju
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:43
gdje nam je monsić?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:44
ooooo..pljubila zadnjica snijeg..danas 2x..al nije bilo bolno..snijeg mi došo ko jastuk:)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:44
de Fiki ne placi padat ce i ovdje kod nas tek je pocelo gore vislje
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:44
Daa..hehehhehe...jako smo si bliski!:)))Kaj bi ja bez vas!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:44
...daaaa...di je monsili..ošla ona u švicu na skijanje...bit će da je..pametna moja..zna ona kaj valja..hehehehee
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:45
mekan snijeg ko ima ga na tone hehehehehe:) padaj dok jos nije zaledio,onda kosti lomi ;)
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:46
Nadam se da će padati! :)))....wiz...najbolje je pasti u snijegu...ja volim namjerno pasti na veliki snijeg..kod nas prošle godine bilo 120 cm...KOLAPS!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:47
I ja se pitam di je monstera...poslao sam joj p.p...vidim da je danas bila online!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:47
mislila sam Fiki slicni po zeljama :) volimo svi neke izvrnute stavri sto vecina svjetine ne voli.ovdje gdje sam ja se sadi po kucanstvu po 15-20 sadnca paradajza fol njima dosta,a rodi im ko brabonjci il se ubije plemenjacom i do tad.a kad vide da neko sadi vecinski pardajz to se cudu cudi sta ce ti,kud ce sa tim.oj,oj,a meni malo koliko god :D
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:48
..šuti o lomovima kostiju..sam mi još to treba..iju tebe..
a šta kažeš..od sutra još jači snijeg..pa se pitam..kak će moja pesica kaka..već sad ima muke..snijeg joj preko guze i nemre obaviti niš pa se sirota vrti u krug da utaba snijeg..joooj da ti je to vidit..za krepat od smijeha..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:49

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:50
heheheh,imate li wc za mačke? :)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:53
mačor od mojih što nam dodje pa ga pusitm malo u kuću sjedi mirno dok ga ne potjera na wv pa mjauče da mu otvorim vrata.sestra mi ima neki pijesak za svoju mačku.uf istjerala bih a to vani u wc.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:54
koooo?...ja nemam micos macos..imala prije 6 godina..perzijskog mačora divnog čelično sive plave boje..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:54
Baš su gospoda ti vaši mačori...moji kakaju i zakopaju dalje od kuće! :))))
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.