Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 282> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno....i ja cu nagodinu sijati astere...imam sjeme...prekrasni su....prekrasni....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Evo dokaza zašto se rujan zove rujan.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() [/QUOTE] Ova fotografija je za National Geographic. "Uhvaćen trenutak" simbioze flore i faune, uhvaćen život i jednog i drugog bića i pretočen u vječnost. |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Pravi vatromet... Ne znas koji je ljepsi
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Za sve moje drage cure koje su moji redoviti gosti...
...vrt, i svi njegovi stanovnici, koji su i danas uživali na suncu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Slavujcice pelcaj te astere da ih je sto vise u proljece u Oglasima :)
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Slavujko, slike su ti i inače predivne, ali ove jesenje su me zaista ostavile bez daha... Zbog tebe sam se definitivno zaljubila u Astere i ne mogu ti opisati koliko veselje mi pričinjava kada pogledam moje/ tvoje koje si mi poslala u proljeće, sad su se već lijepo primili i cvatu. Jedino su mi ljubičasti niski ( od 50 cm ) i visoki puževi pojeli
![]() ![]() Napiši mi samo kad uhvatiš vremena kako ih održavati? Trebam li ih orezivati i kako? Šaljemo ti ljubac iz Sk! |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
koji je ono na strani 177. 4 slika...crvenkasti..slikano 21.9?predivan ne tako crvenkast i sa sitnim cvejtićima....dal se sije ili je trajnica?
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja sam popodne pokushala nesto raditi , ali , kaj god sam iscupala za tim je ishlo i puno zemlje !
Radi toga sam odustala od plevljenja ! Da barem to suncano vrijeme potraje , ali , nista od toga ! Od subote popodne su kod nas opet najavili "mokro" vrijeme ! ![]() |
|
![]() |
|
draga moja gute,
nisu kišurine zaobišle, ni mene ni moj vrt, ali mi smo jednaki-treba nam samo jedna zraka sunca... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kod tebe je sve tako lijepo , kao da su te ove kishurine zaobisle !
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jesenski vatromet astera.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
JosipaNu
Rubensica Ajama SILENE UNIFLORA COMPACTA ![]() Jastučasta kamenjarka koja voli puno sunca i suho tlo. Cvjeta od svibnja do jeseni. Zanimljivo je da ova biljka stvara gusti pokrov ali se grančice ne zakorjenjuju kao kod ostalih jastučastih trajnica, nego sve rastu iz jednog korjena. |
|
![]() |
|
Nije dovoljno samo živjeti- reče leptir, potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća. H.C. Andersen ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mislila sam da me više ne možeš iznenaditi,ali opet nešto novo.što su oni cvijetići koji liče na karanfil,a imaju drugačije lišće
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ja sam pocela ponovo pregledavati tvoj vrt, od prve stranice. Ovaj put imam kraj sebe biljeznicu i zapisujem tvoje informacije o nekim biljkama, zapisujem koje biljke cvatu u isto vrijeme... Ovaj vrt, fotografije i popratni tekstovi su pravi mali udzbenik i dragocjena zbirka iskustava
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |