OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 374> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uvijek ti je sve lijepo, uredno a boje.....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I mi smo imali takav teren. Godinama MM vadio kamen i napravio skoro nogometno igralište. A sada MPK i ja danima gledamo kako da vratimo kamen natrag za ovakve vrtiće sa sukulentima, agavama ... Ajme, opet mi se rađaju ideje - vidi što mi radiš!
|
|
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
Prošla sam sve slikice i ne mogu sve zapamtiti koliko toga ima,a sviđa mi se što ima u kamenjaru posebno.Kako se nosiš s lišćem kad popada po njemu?Čistiš stalno ili ostaviš do proljeća?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Niho, ove kupljene vodenike neke imaju sjemenke, ali neke nemaju uopće
Hoya - ideje na sunce Jurica - kod mene nema baš puno listopadnog drveća i grmlja, pa nema ni previše lišća koje pada, osim one velike paulovnie, to je ogromno lišće i njega pokupim. |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
kamenjar je ti je stvarno wow, stvarno za pokupit ideje
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ma, ideje nalazim u tvom vrtu, a to onda znači: Kamen natrag na teren!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koliko sam ja tu u zaostatku... Neznam od kuda bi počela, prvo ideja za one posudice za radijatore je super, šalica fantastična, kamenjar standardno lijep i raznolik, vjerojatno je sada najljepši kad ovi sukulenti dobiju jesenje boje, a ove boje na kraju, vodenike, ciklame, mačuhice... prekrasno...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kako je kod tebe sve lijepo i bujno još uvijek! Svaki dan dođem malo priviriti ( sad sam se odala ). Samo sad rijetko ostavim pisani trag od kad smo dobile opomenu. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo vrijeme me izluđuje, toplo, vlažno, oblačno, sunca nigdje.
Ali, cvijeće i služi da popravi raspoloženje. Kad me nakon posla dočeka ovakav ljepotan ![]() kao da je ipak zasjalo malo sunca. A jučer me obradovao i paket sa biljčicama sa riječke kavice. Unutra kalikantus koji sam žicala od Korijenko, a ona je još pridodala tilandsiu, od Triše stigla sinocrasula, kaktus kraljica noći i pitaja, a od Jagode irisi. Svima ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stvarno je prekrasan!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasan ti je kamenjar i samo mogu reći da budeš ti "kriva" ak se navučem još i na sukulente
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
i opet ja imam po 3,4 stranice pregledati
![]() nikako ne mogu prestati pomalo zavidjeti na blagoj klimi i mogućnosti da pola cvijeća, sukulenata i dr. ostane vani, a kod tebe su ti kamenjari za čistu peticu ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kontesaa, ta kalanchoa stalno ima sjemenke, nije ju teško naći - ima kod mene ako želiš - sada ili na proljeće, po želji
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Otok, hibi je prekrasan!....a kamenjar...fenomenalan....gledam ove vaše kamenjare na moru...to je tako prekrasno...a onda pogledam tu kod sebe u susjedstvu...i nekak su mi "otužni"... kad je kod mene sve ravni teren i ti kamenjari djeluju kao hrpetine kamenja sa malo biljčica...čvrsto sam odlučila da kod mene u dvorištu neće biti kamenjara....i dalje ću uživati u tvom, Lantaninom i joj par prekrasnih forumskih! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jupi jupi jeee jeee
![]() dobro...hoće mi netko otkriti tajnu zašto moj hibiskus misli da ne treba cvijetati? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kontesaa, ja ti tajnu o hibiskusu sigurno neću odati, jer imam dva, jedan pored drugog, narančasti je imao bezbroj cvjetova, a crveni je lani cvjetao, ali ove godine sa nije zeznuo ni jedan jedini put
|
|
![]() |
|
Vjerovali ili ne, nakon nekoliko tmurnih dana, danas nas je napokon bar na kratko obasjalo sunce, a na suncu je sve nekako ljepše i veselije
Par današnjih sličica, već se je sunce napola sakrilo ![]() ![]() ![]() ![]() Pogled iz mog dvorišta na plavo nebo, kopno u daljini i more ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Wow Otok, prekrasne sličice...kalanhoe u vrtu...divno nešto!....ciklame, maćuhice, kamenjar ko iz snova...a tek pogled iz dvorišta....mogu ti reći da si mi popravila dan ovim fotkicama!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ja bi malo ovog sa zadnje fotke. jel se to da pelcati?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |