Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 104105106107108 111>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 07:35
Mogu samo reći - bravo Lora! Imaš zavidnu kolekciju biljaka, među kojima dosta onih koje nisu baš tako česte.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 11:55

Lora, prekrasno kao i uvijek.
Ukrasne trave su ti super, onu od Dade nisam nikad niti vidjela i prekrasno cvjeta.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
hanaK View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 216
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hanaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 12:10
travkeThumbs%20Up
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 01:47
Lora predivne su ti trave....Korjenkova rudbekija ti već cvate, meni još ne, ali brzo će, baš se veselim. Vidim da si napisala da je adrisia bijela. I moja bijela se lijepo razrasla i baca pupove, dok je crvena u malom zaostatku...
Obećala sam doći da u živo vidim rascvjetali vrt, ali nisam još stigla...
smile169
sutra je novi dan
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 04:54

Prekrasan je! smile39

Time is something you can never get back..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 21:41
I ja sam oduševljena tvojim ukrasnim travamaClap
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2011 u 23:25
Lorica bila si jako vrijedna , vidi se ! I necu nista izdvajati jer mi je sve lijepo i sve mi se dopada !   smile55
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2011 u 23:55
Sjedim sa tvojom brinevačom na licu i smrad rakije mi ublažava boloveLOL

Cvjeće ti je predivno i ne znam kud uopće hodaš od toliko biljaka, prava džunglasmile64

Onu plavu kampanulu si najvjerojatnije dobila od Hoje, uspjela je dobiti biljke iz mog sjemena. Ja nisam imala sreću s tim sjemenom, nikako ga neuspjevam uloviti. Tako da znaš biljka se širi sjemenomSmile
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 00:30
na prelijepim iječimaq pohvale i na posjeti. Nastojim uvijek ostaviti kavicu i sok da se možete malo odmoriti na terasi

R.Sara nemoj da . Predobra si
Tajna Cameleona?. Vaza, veliki podložak uvijek pun vode, puno sunca. Na proljeće kad se ponovo probudi razrijedjujem. I to je sve.....

Anaida Obožavam ukrasne trave. Carex comans treba vidjeti kad se njiše na povjetarcu. Onda je najlijepši.....

Otok tvoje pohvale mi uvijek čine posebnu čast. Ima puno jednostavnih biljaka koje bi voljela imati u svom vrtu.No zemlja, klimatski uvjeti, položaj vrta im izgleda ne odgovaraju, pa sam jednostavno od nekih potpuno odustala....Čak ni bungica me neće.Tri puta sam pokušala i ove godine sam rekla dosta......Vječito se učimo na greškama

Anastazija U Ophiopogon nigrescens, sam se još lani zaljubila na prvi pogled kod BB. Naravno da je morao biti moj. No glupača je proljetos uredjivala kamenjar i skupa sa korovom / crni je i još je bio mali /bacila. Proljetos kad smo bili kod Dade, ugledala sam ga.....i došao je sa mnon....Sad je u vazi i ne ide nikud.

Hana

Jagoda čekam te samo dodji.....

Misty I meni je taj posebno drag

Kaktusiću, Gutić

Šmrčkiceeee kako te volim vidjeti u mom vrtu....
Kako hodam????? Letim hahahaha, kao i ti po balkonu.
Hvala za campanulu, nisam baš bila sigurna da li je od Hoye. Sad je imam brdo...A imam i prekrasan veliki tvoj
Ceriantus/Rožac, koji pada u slapovima iz vrtića gdje su Hoste.
Žao mi je što ti nije dobro. Pronašla sam još jednu flašu brinjevače

A sad neki novi "bezobraznici" Koji su mi se prekjučer "uvalili" u vrt

Hibići na akciji u Kauflandu

Roza dupli oleander u MBM-u. Visok je skoro metar, pun pupoljaka, 104 Kn...

Naravno i danas sam došla doma iz Skradnika sa nekim novinama, no to tek moram poslikati

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 08:56
Woooow Lora, baš su ti se uvalili prelijepi neki! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 23:03
Misty draga, misliš da sam na tome stala?

Jučer sam iz skradnika "dovukla" od Bake Bee

Carex firma "variegata" i još jednu Heucheru

i isto od BB Astrantiu, kojoj sam se gle slučaja prethodni dan divila u jednom katalogu

Nataly me počastila niskim Asterima

A naša draga Triša mi je iz vrta iskopala predivnu rosa Alceu/sljez, koji će se prekrasno uklopiti sa mojom   bijelom

Sve je već dobilo smještaj......

Rijeka

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 21:07
prekrasno je
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 17:56
prekraso je u tebe! puno ukrasnih trava imaš, sve ljepša od ljepše!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 18:10
Sve biljke su lijepe na svoj način......Thumbs%20Up
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 19:17
smile227 koliko cvijeća u tvom vrtu! prekrasno!
kad sam vidjela gonpfrene...............moram obići svoje )odnosno od maloga goge) da vidim je li misle one cvjetati!Wink
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 07:36

Vidim novitete od kad sam zadnji put bila u tvom vrtu. Nije uopće čudno što B nikako da uspije prebrojiti koliko imaš vaza sa cvijećem, kad se to kod tebe stalno mijenja.Wink

Astrantiu sam i ja donijela iz Skradnika.

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 22:38
Drage moje, hvala na stalnim posjetama i pohvalama

Nataly, a što da radim kad stalno nešto trči za mnom

Rijeka

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 17:19
Još par slikica dok vrućine ne popaju sve

Gerbere

Scabiosa

Sundevillea

i rascvijetani cvijet

Procvijetala Šmrčkina Aptenia Cordifolia

Još malo Gomphrena

I jedna potpuno plava Hortenzia u rosa grmu

Rijeka

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 17:43
Kad šetam tvojim vrtom kao da listam knjigu iz botanikeBig%20smile.Predivne biljke, svaka ima ime... dvostruki užitak: za oči i pamet (naravski ako imam olovku i papir pri ruciLOL).
Toliko prekrasnog cvijeća...mogu samo reći smile227

Imaš krasnu okolinu ali i podosta za zalijevanje... da ne spominjem pospremanje u jesen.Wink
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 20:01
zbirka se povećava, morat ćemo nastaviti s prebrojavanjem...
krasni su novi hibiskusi kao i svi ostali noviteti raznim načinima nabavljeni...gerberi su veličanstveni, tako čvrsti i krasno rascvjetaniSmile.
pusa
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 104105106107108 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,357 sekundi.