LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 111> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mogu samo reći - bravo Lora! Imaš zavidnu kolekciju biljaka, među kojima dosta onih koje nisu baš tako česte.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lora, prekrasno kao i uvijek. Ukrasne trave su ti super, onu od Dade nisam nikad niti vidjela i prekrasno cvjeta. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
travke
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora predivne su ti trave....Korjenkova rudbekija ti već cvate, meni još ne, ali brzo će, baš se veselim. Vidim da si napisala da je adrisia bijela. I moja bijela se lijepo razrasla i baca pupove, dok je crvena u malom zaostatku...
Obećala sam doći da u živo vidim rascvjetali vrt, ali nisam još stigla...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasan je! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam oduševljena tvojim ukrasnim travama
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Lorica bila si jako vrijedna , vidi se ! I necu nista izdvajati jer mi je sve lijepo i sve mi se dopada !
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sjedim sa tvojom brinevačom na licu i smrad rakije mi ublažava bolove
![]() Cvjeće ti je predivno i ne znam kud uopće hodaš od toliko biljaka, prava džungla ![]() Onu plavu kampanulu si najvjerojatnije dobila od Hoje, uspjela je dobiti biljke iz mog sjemena. Ja nisam imala sreću s tim sjemenom, nikako ga neuspjevam uloviti. Tako da znaš biljka se širi sjemenom ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() R.Sara nemoj da ![]() Tajna Cameleona?. Vaza, veliki podložak uvijek pun vode, puno sunca. Na proljeće kad se ponovo probudi razrijedjujem. I to je sve..... Anaida Obožavam ukrasne trave. Carex comans treba vidjeti kad se njiše na povjetarcu. Onda je najlijepši..... Otok tvoje pohvale mi uvijek čine posebnu čast. Ima puno jednostavnih biljaka koje bi voljela imati u svom vrtu.No zemlja, klimatski uvjeti, položaj vrta im izgleda ne odgovaraju, pa sam jednostavno od nekih potpuno odustala....Čak ni bungica me neće.Tri puta sam pokušala i ove godine sam rekla dosta......Vječito se učimo na greškama Anastazija U Ophiopogon nigrescens, sam se još lani zaljubila na prvi pogled kod BB. Naravno da je morao biti moj. No glupača je proljetos uredjivala kamenjar i skupa sa korovom / crni je i još je bio mali /bacila. Proljetos kad smo bili kod Dade, ugledala sam ga.....i došao je sa mnon....Sad je u vazi i ne ide nikud. Hana ![]() Jagoda čekam te samo dodji..... Misty I meni je taj posebno drag Kaktusiću, Gutić ![]() ![]() ![]() Šmrčkiceeee kako te volim vidjeti u mom vrtu.... Kako hodam????? Letim hahahaha, kao i ti po balkonu. Hvala za campanulu, nisam baš bila sigurna da li je od Hoye. Sad je imam brdo...A imam i prekrasan veliki tvoj Ceriantus/Rožac, koji pada u slapovima iz vrtića gdje su Hoste. Žao mi je što ti nije dobro. Pronašla sam još jednu flašu brinjevače ![]() A sad neki novi "bezobraznici" Koji su mi se prekjučer "uvalili" u vrt Hibići na akciji u Kauflandu ![]() ![]() Roza dupli oleander u MBM-u. Visok je skoro metar, pun pupoljaka, 104 Kn... ![]() Naravno i danas sam došla doma iz Skradnika sa nekim novinama, no to tek moram poslikati |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Woooow Lora, baš su ti se uvalili prelijepi neki!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Misty draga, misliš da sam na tome stala?
![]() Jučer sam iz skradnika "dovukla" od Bake Bee Carex firma "variegata" i još jednu Heucheru ![]() i isto od BB Astrantiu, kojoj sam se gle slučaja prethodni dan divila u jednom katalogu ![]() ![]() Nataly me počastila niskim Asterima ![]() A naša draga Triša mi je iz vrta iskopala predivnu rosa Alceu/sljez, koji će se prekrasno uklopiti sa mojom bijelom ![]() Sve je već dobilo smještaj...... |
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno je
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekraso je u tebe! puno ukrasnih trava imaš, sve ljepša od ljepše!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sve biljke su lijepe na svoj način......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() kad sam vidjela gonpfrene...............moram obići svoje )odnosno od maloga goge) da vidim je li misle one cvjetati!
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Vidim novitete od kad sam zadnji put bila u tvom vrtu. Nije uopće čudno što B nikako da uspije prebrojiti koliko imaš vaza sa cvijećem, kad se to kod tebe stalno mijenja. ![]() Astrantiu sam i ja donijela iz Skradnika. |
|
![]() |
|
Drage moje, hvala na stalnim posjetama i pohvalama
![]() ![]() Nataly, a što da radim kad stalno nešto trči za mnom ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Još par slikica dok vrućine ne popaju sve
Gerbere ![]() ![]() ![]() Scabiosa ![]() Sundevillea ![]() i rascvijetani cvijet ![]() Procvijetala Šmrčkina Aptenia Cordifolia ![]() Još malo Gomphrena ![]() I jedna potpuno plava Hortenzia u rosa grmu ![]() |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kad šetam tvojim vrtom kao da listam knjigu iz botanike
![]() ![]() Toliko prekrasnog cvijeća...mogu samo reći ![]() Imaš krasnu okolinu ali i podosta za zalijevanje... da ne spominjem pospremanje u jesen.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |