Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 104105106107108 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 23:02
Drage moje, drago mi je što ste zavirile u moj vrt,   samo smišljamo što bi napravili da se posladimo pa onda ispadnu razne kombinacije......smile140
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 22:14
Milice, baš lijepo od tebe što nam pokušavaš zasladiti ove "bljakave" dane! smile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 21:44
svaka cast za karamele
JELENA FRANIC
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 21:34
vidim Milice kada nema cvijeća ti se zabavljaš sa kolačimaSmile
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 20:50
Hug    Nema sada sličica iz moga vrta pa zate evo malo slatkoga : čokoladni kikiriki.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2014 u 10:27
To nije žicanje kad je ponuđeno a takvih "pelcerčića" ima još..... Samo izvolite.....
Jedva čekam pravo proljeće.....
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2014 u 10:09
Zabranjeno je žicanje, ali ja bih neki pelcerčić od kolača...
Priroda se budi zbog toplog vremena, nadam se da će biljke lepo poterati i posle zimskog perioda...
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2014 u 09:55
Evo da se još malo zasladite..... Moje karamele....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2014 u 20:59
Karli,smile79
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2014 u 20:47
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Smile Jutros me iznenadio ovaj cvijetić   ....

Ovaj cvijetak je tako slatak, kod nas ga zovu pavenka, uvjek smo ga kao curice brale oko Uskrsa i ukrašavale s njim. A kad se promislim danas ga je stvarno rijetko viđam, a prije ga je bilo u svakoj živici.
Kod tebe opet fini kolač.
 Pozdrav smile79
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2014 u 20:31
Zove se  "Fenomenalan kolač od jabuka".... Zaista je fin a jednostavan za pravljenje.....
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2014 u 20:20
prekrasno izgleda, a kako se zove kolač
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2014 u 20:13
Tko je za kolačić.....Nisu jako slatki.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 13:50
Kamenjar, dobro mi došla.... Taj panj sam skoro bacila i sada mi je drago da nisam.....
Kolača ima jako često , nekad pravi snaha a nekada ja , volimo  a bilo bi "nekima - mislim na sebe " bolje da manje uživaju u slatkom i kolačima ali treba biti odlučan a ja to baš nisam.....
 Evo i danas je prelijep dan, išla sam posijati jedan red graška šećerca. Blato je u vrtu ali ipak sam nekako uspjela.....
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 06:29
dugo me nije bilo kod tebe,a toliko lijepih kolaca je bilo,njam...biljke uzivaju kd tebe,panj je predivan ...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 22:26
Mari, lijepo te vidjeti u mome vrtu. Dobro bi bilo da zima "odradi" svoje a ne da u proljeće   napravi "đumbus".....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 21:42
sada samo u očekivanju proljeća, ali nije dobro da bar malo ne premrzne zemlja, možda će ipak biti još zime..
onaj cvjetić zimzelena te je iznenadioTongue
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 20:22
Hvala vam na posjeti mome zaspalom vrtu. Poneka biljčica me razveseli.....

Sada mi ne cvjetaju ljubičice. Baš bih trebala malo više pažnje posvetiti i njima. Skoro svakoj manjka zemlje pa se klate na nekoj niti od korjena a zemlja kao da je nestala u kaliću. Ovih dana moram dodavati još po malo zemlje.....

Zapravo, ovaj period poslije N. godine mi je jako težak , ne volim ove magle i hladnoću pa onda radim samo najnužnije a kad se počne približavati proljeće onda odmah oživim kao i moje biljke.....
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 18:19
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Procvjetala još jedna....

tako je lijepa ,Smilesigurno sada ima još više cvijetića
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 16:18
ah cvijeće prekrasno a kolačići još ljepši,ma ne smijem ni gledat svu tu ljepotusmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 104105106107108 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.