Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 137> |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mari....hvala za buketic....stvarno je lijepo kod tebe, vidi se da se trudis....a ako budes htjela jos koji tulipancic javi mi za iducu godinu ....taman sam ih potrpala danas....
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sada krizanteme caruju u tvom vrtu, a na proljeće će ih zamjeniti tulipani. Opet će biti sve u cvatu pa ćemo uživati kao i sada.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Divno šarenilo krizantema kod tebe , ali i zelenilo kako kažeš je lijepo !
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Mari šta svega tu ima i sve ti je
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Puno cvijeća i boja,jako lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Prekrasno šarenilo kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jučer sam povadila georgine, kane, počupala još neke ocvale grane šta grdo izgledaju, slikala sam žute krizanteme koje tako toplom bojom zrače kao da sui mala sunašca došla u vrt..samo je puhao vjetar pa nisu baš jasne slike..cvate još pokoji aster..
hvala svima na komentarima ![]() ![]() vijolica sad je i kod mene smokva odbacila lišće, ali još se drži nekolko smokvićki (plodova) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Krasne su krizantemice, baš prava mala sunca...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Mari moja, sad sam se nasmijala tvom krompiriću! Ne znam zašto, ali sjetila sam se pjesmice koju smo pjevuckali kao djeca
"Srce moje od krompira, kad te vidim nemam mira" |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
srce...klip....ups
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
cure
![]() ![]() dadinica a meni se mota po glavi jedna druga Ja sam mali kauboj, to cila riva zna, kroz kuhinju i sooobuu na metli jašim ja. Širajzlin mi je kebac a lonac mi šešir.. Yea, ja sam mali kauuboooj ..i evo ti krumpir! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Još je nisam čula, al' je prava!!!
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
cure
![]() ![]() ![]() koka podsjeti me kad se nađemo na kavi, da čuješ kak zvuči uživo ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divan cvijet anemone, a srce od krumpira je fenomenalno
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe kao da nije jesen,rascvjetano,živo,uživala sam u šetnji jer kod mene nema više cjećkica koje cvjetaju vani
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |