Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 381>
Korisnik
Poruka
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:25
..ma znaš ti njega..on bi da se njega moli da ostane..
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:26
... ...
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:27
nema druge Fiki i mi cemo kofere i u RH.il cemo ovdje da uzivamo u slobodi u BH.radi sta hoces niko ti nista nece.mozes vala slona vodati carsijom i neka kaki po cesti nikog briga nije
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:27
Štaa Fiki to u nas..pa do nedavno si bi i u nas..kaj se sad iščuđavaš i  kao da si ti u Zanzibaru a ja u Tunguziji..
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:28
vidi kolki ti je rep naraso od oholosti..u nas..tja..hahaha

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:28
aha..fiki ostani jos malo kud ceees
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:29
Sada živim u BiH..ALI prije u Hrv.....Kažem da U BiH...neki ljudi rade kaj žele...a u HrV.Postoje pravila..iako mislim da neka su teška glupost..kao porez na imovinu!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:30
...daaa ostani..smanjit će se rep ak ostanešš ak odešš on će još da raaaaaste i  raaaste..

ma nisi Fiki skužio zeku..al dobro..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:31
da nisi pobjego u Bh od zakona Fiki
ovdje ako nema nista ima barem -nema zakona- hahahhaha.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:32
Fiki..kad god nekaj krivo skontaš..sam pogledaj u moj avatar..hehehehe

da pobjego on di je ko Texas..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:33
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:34
hajd sad malo zbilje.sta velis na to ti viz.jel bolje tako malo paziti gdje su pravila i kazne ili ovo od cirkusa ovdje u BH?
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:34
Nas 4..ovu brbljaonicu natjerali do 110 str...a druga brbljaonica...svi pišu ponešto isot 110 str.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:35
sirota bila..prejela se Fikijevih rajčica..bljuvbljuv...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:36
stas kad smo brbljivci svi :)mi od teme kakica tri strane prevalimo ahahhahah.kako necemo od dajzeka i baste.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:37
Pustolovko...neznam ..kada sve skupa pogledaš
-BiH-NERAZVIJENA ZEMLJA..posljedice rata....svatko radi kaj želi
-RH-razvijena zemlja-EU-Razvijena medicina..svee.kod nas se snijeg čisti 20 dana..u Zagrebu 1 dan...ali ta glupa pravila
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:38
..Pustolovko..ja sam za to da se svi drže pravila..da svak za svojim ljubimcem počisti..zakaj bi onaj koji nema pesa morao stat u kakač ili zaobilaziti ga..ja sam ne jednom stala u tuđi kakč i luda sam zbog toga..al ne..finim damama i stričekima bi ritica otpala da to pokupe..pa ružno je vidjeti na svaki metar mine..red treba biti..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:39
Kada sam rekao "glupa pravila" mislio sam na"Porez na imovinu"
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:40
vidi kak je slađani..a kak se voli kupati
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:41
Hheheh..imam ja 2 u vrtu..spavaju zimski san...tu se i razmnožavaju..prošle godine ih bilo 4 mladunca!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,671 sekundi.