Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 152>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:54
Nije loše za cvijeće koje je samo, bez gazdarice. Izgleda da si i ti  primjenila na njemu asketske metode, pa si ono samo uzme vode koliko mu treba ( kao Bigicina svekrva)Wink. Šalim se naravno, puno te je lijepoga i rascvjetanoga dočekalo. Tvoja cotula lijepo cvate, a moja je propala od vlage Cry. Čuvarkuće su prekrasne u cvatu, a prkosići prkose senjskoj buri.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:53

ljepoti gazanija teško je odoljeti:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:48
prkosi baš nisu nešto raskošni, ali ih ima svih boja:

volim gailardije:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:45

jupiiii, za sada su žive i rudbekije:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:42
margareta:

ovu slatkicu mi je poklonila Duda-Lave:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:40
konačno su mi uspjeli stolisnici - Achillee, pa ću vas malo zagnjaviti s nekoliko slikica. Oni su mi baš zanimljivi, na jednoj stabljici ima nekoliko nijansi boje cvjetova, kako se otvaraju tako mijenjaju boju:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:35
Passiflora coerulla i njena zadnja dva cvijeta:

ovaj sam slikala po mraku:

Liatris spicata:

bijela krasotica kojoj ne znam ime:

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:34
predivno sara ,ipak svašta si ti zatekla bez obzira što te nije bilo,teško je održavati to kada nisi svaki dan tu i ja na vikendici ako ne odem 15 dana odma sve podivlja korov obuzme sve a ako još nema kiše onda zasuši i sunce sprži ono malo muke.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:32
cotulu hispidu sam proljetos posadila i cvate sitnim žutim bombicama:

mislim da sam ovu zanimljivu biljkicu dobila od goge-zg, ima zgodam ljubičasti cvijet i dugo cvate:

ostiće više neću saditi jer su jadni bez vode:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:28
delosperma je pri kraju s cvatnjom:

kako je zanimljiva naša čuvarkuća, Sempervivum Wulfenii pred cvatnjom - to će biti žuti cvjetovi:

ovaj mladi sempervivum s ružičastim cvjetićima, ne znam kako se zove:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:21

sirotica aptenia ima preslatke sitne crvene cvjetiće:

zažutili se i cvjetići seduma:

mislim da je ovo Sedum kamtschaticum, kamčatska tustika - ima samo jedan cvjetić:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:17

smilje je ocvalo:

smilje, kadulja i vinca:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:15
gavez je predivan, a zapravo nije gavez kao što sam mislila, nego grahorica, ispričavam se svima koje sam dovela u zabludu: 

ove dvije trave mi je poklonila naša Silvekica, obožavam ih:

a ovu nepoznatu ljepojku sam dobila od shashe:

šarenolisna kadulja:

dalija i margarete od primorke:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:11
lavanda je pri kraju, prepuna pčela i leptirića:

Lantanina pacifika je predivna, ali se bojim da će ju sunce ispržiti:

santolina se lijepo oblikuje, ali nije cvala:

ni frčkava yucca ne cvate, ali mi je lijepa ovako zelena:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:04
panjevi su na broju, sve dobro napreduje:

crveni sedum već pomalo stvara tepih, tekoma, u pozadini, se samo zeleni, još nema cvjetova, a liriope muscari još ne cvate:

posadila sam za probu dvije margarete, u polusjenu. Za sada se dobro osjećaju pa su i procvale:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 22:03
ovaj sirijski hibiskus (Hibiscus syriacus) je bio već gotovo otpisan, odrezali smo ga prije dvije godine drastično, prošle godine nije imao nijedan cvjetić, ove godine ih je već nekoliko:

i ovaj mladić me razveselio pupoljkom:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 21:58

Hvala na posjeti cure dok me nije bilo doma.Smile

Anaida ti baš znaš dobrano pretjerati, jesam vesela, ali, djevojčica baš i nisam. termin "vesela djevojčica" bih prije upotrijebila za tebe, a ja bih mogla biti vesela bakica, kaj ne?Wink

Malo ću vam pokazati slikica iz Senja, sve je isto, na svom mjestu, živo, ali, polako napreduje jer nema gazdarice da svakodnevno zalijeva.
No, za sada je još i dobro, a kako će biti dalje...molim Boga da povremeno pošalje malo kišice.

Tritoma je ocvala bez mene, pasiflora isto, dočekalo me dva cvjetića. Ocvali i mladi oleandri, gaura, smilje...Osušili se phloxovi, rožac, zečje uši, nigela, campanula...

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 23:34
smile199   smile187
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 18:30
Veeeelike pozdrave šaljem ti i ja, draga naša vesela djevojčice! Uživaj u Senju i slikaj nam, slikaj.. Balkon je, inače, to moram reći - predivan. I veselo društvo,i lantana i koprivice i hosta - sve mi je lijepo i posebno.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 13:59
Ja smotana valjda sam opet kliknula krivi link u mail-u pa su mi prestale dolaziti obavijesti o ovoj temi smile157! Ali nije ni bilo loše ovako puno lijepih i rascvjetanih biljaka vidjeti odjednom smile72! Svašta me se dojmilo - lupin, narančasti prkos, točkasta begonija, "heklana"hosta, čuvarkuće, ružmarin, pelin... čak i MM u moru, poželjela sam se baciti u ribički bajer prekoputa kuće, nema veze što malo smrdi po ribama LOL!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.