Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:42
da sve ima mane i prednosti.Fki kako razvijena zemlja HR? zar jest,jer i tu je bilo rata.
jao jezica jets lijep,imam jednog ovdje oko kuce samo spava zimski san sada.ne boji nas se.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:43
Fiki..dobila sam odgovor od od Jorga, traži adresu da mi pošalje Nonna Antonina rajčicu..iso čekala sam tjedan i više..juuupi
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:45
imas li viz.sliku tog dajzeka?ured vrijeme sjetve iz sjemena radujem se.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:45
RH-JE se oporavila i krenula naprijed...mi uvijek na istoj poziciji,nekažem ja da u Rh JE SVE UREDU..NIJE...
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:46
Wiz...jako mi je drago..kao da ću ga ja dobiti..volim se radvati i tugovati sa prijateljima! :)
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:48
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

imas li viz.sliku tog dajzeka?ured vrijeme sjetve iz sjemena radujem se.

Pustolov ima tamo u mom vrteku ak treba idem tražiti sliku samo reci pa je stavimWink
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:48
ma odje jos i tone,a kamli da sta poprave piih!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:49
ne moj viz zao mi da tracis vrijeme ja cu potraziti ili odgoglati sada.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:50
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:50
Fiki..možeš i ti poslati poruku..i ti Pustolov..ja ču vam dati link pa mu napišete..pazi ja sam bila prva od prošle godine neznam koji mj da sam pisala..inače mi je prije prijateljica narućila od njega na moju adrsu, iz švicarske i dobila sam 5 sjemenki..al ja sam izgubila natpis sa cedulje u vrtu  i neznam dal je to ta rajčica pa sam naručila opet
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:51
vidila sam jest lijepe boje i krupna.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:52
Neznam wizz,sramota me
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:53
hvala Fiki edit sam.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:54
Wizz,jel poznajem tu prijateljicu?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:56
da pustili..prefina..ja je jela prije neg je imala, al sunce mi izblijedilo natpis pa nisam ziher dal je ona il nije..po izgledu kao da je..al ja oču ponovo imati sjeme original i eto..samo sad moramsročiti na njemačkom zahvalu.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:56
ni meni se neda da mu pisem viz.sto rece Fiki sramota jer uci reg.se i daj mi sjeme.
ja bih u krpe pa jos cu malo i odem.Fiki kad ti rece da odes ,a jos si tu haha ih ti ces do 3 znamo mi to :P
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:56
..koju prijateljicu Fiki..malo te ne pratim..huh..ne kužim
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:56
Do 2h
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:57

..koju prijateljicu Fiki..malo te ne pratim..huh..ne kužim
Ja dosadaa heheh...pitam dali poznajem tu prijateljicu iz Švicarske? Sorry kaj te tarem!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:59
Pustolovko..nema tu registracije..a on to sjeme svima poklanja..on da ne prodaje i ne dozvoljava prodaju..to je ostavština njegove bake Antonine koja je umrla u 90 i nekoj..cilj mu je širiti po svijetru tu sortu i poklanjati..inače ima druge sorte koje prodaje..nije to žicanje ak si mislila..to je njegova želja
Fiki..ne tareš neg nisam skužila..neznam dal je znaš
al nije ova na koju misliš Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,063 sekundi.