Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 165> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovaj narančasti ornito...... skoro sam slomila jezik - ima možda neke veze s pticama, zna samo da je to nešto predivno i do sada neviđeno. Ceropegija, amarilisi, kod tebe se događaju čuda, lijepo što ih djeliš s nama. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Bromelija, volim kad sve cvjeta.
Ornitogalum sam imala lani, ali bilo je već proljeće kad je cvjetao (vani), sad sam neki dan vidjela da je ponovno izvirilo lišće. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
cvijeta i amarilis
![]() ![]() ![]() adenium je odmirovao i tjera listove ![]() a ovo je jedan mladi ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tvoja - moja ceropegija je mala, ali jedva čekam da me prihvati i krene ovako u visine.
A ovaj cvijet što si dobila nisam nikad do sada vidjela. Nešto prekrasno!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
moja Ceropegija woodii ima sijemenke, pukla je mahuna a to izgleda ovako
![]() ![]() a ima i gomolje....koji služe za skupljanje vode, a i razmnožavanje ![]() |
|
![]() |
|
drage moje svima jedna velika
![]() ![]() a do tad da nas malo ugrije novi cvijetić...dobila ga od moje kume... zove se Ornithogalum Dubium ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
bromi, je l te svrbe prstići? Nakon uspjeha sa adeniumima tko može dočekati slijedeće sijanje!?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma pravo osviježenje doći kod tebe. Od orhideja --------pa amarilisa šta više reći ne zna se šta je bolje od boljeg .-svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pravi mali rasadnik
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sory evo ispražnjen
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Saaaaaaaandučić je puuuuuuuuuun!
![]() |
|
![]() |
|
drage moje
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
I ja dajem čistu peticu za tvoje orhideje
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Super su ti orhideje, draga. A i ostalo je divno.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
orhideje su ajnc A,kako ti uspijevaju samo
![]() ja se ne usudimani pomišljati da ih nabavim kod mene ne uspijevaju ni afričke ljubičice |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivno ti cvečeko mali!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nisam dugo tu bila i sad sam predaleko otišla pa sam pol komentara i pitanja zaboravila.
Drago mi je da su ti se biljkice od mene primile i još draže da već tak lijepo cvatu.Crveni amarilis je krasan,tj.valjda bude takav cvijet ko i na slici.Orhideje ko orhideje ne mogu drugačije biti nego prelijepe.Netko je spomenuo i ja se apsolutno slažem da su ljepše nego one u raznim bau...i inim trgovinama |
|
![]() |
|
hvala drage moje
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Bromelija,kod tebe nema zastoja-i ljeti i zimi ,sve je rascvjetano!SVE ti je stvarno lijepo!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |