LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljubimac ti je baš sladak
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora prekrasno ti je cvijeće.Posebno mi se sviđaju amarilisi u vrtu.To ću učiniti i ja, jednostavno iz lonaca selim ih u vrt.Osim toga vidim da imaš dvije vrste TRADESCANTE,ja imam onu više more plavu,poslati ću ti sliku..
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kao fol vrt ti nije nešto posebno, a ja skoro pala sa fotelje od ljepote. Što lijepo , a što zdravo cvijeće. Skidam kapu Lori.
![]() Bilo mi je veliko zadovoljstvo da sam te upoznala, širiš pozitivnu energiju oko sebe. To je danas potrebno i ugodno ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj Lora evo opet sam malo uletila i opet sam oduševljena --Moja genijalka
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
MNOGO HVALA PONOVO......
Ali nemojte me toliko hvaliti jer cu si umisliti da zaista imam nesto posebno, pa vam necu dati mira sa mojim slikicama
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
koliko lijepog raznovrsnog cviječa kod tebe ima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Dobro došla nam na ovaj forum,vidim da kod tebe ima puno lijepih stvari,od zelenih do četveronožnih ljubimaca,svaka čast samo tako nastavi!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Korijenko, Lora nam je kraj škole Gelsi, a danas nema vremena za vrt, jer se mora urediti za našu prvu kavu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lora, stigla sam i u tvoj vrt. Obično brzo skužim nečiji novi vrt ali ovaj put kasno palim. Sve ti je savršeno, mene su najviše oduševili amarilisi i hosta. Žao mi je što se danas nećemo upoznat na kafe ali sljedeći put sigurno. U kojem djelu grada si?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
WooooW
![]() Koliko prekrasnog cvijeća a ja to tek danas vidim?!!!
![]() Ima nekoliko vrtova u koje obavezno ,makar i u prolazu ,virnem a sad ću morati i tvoj staviti na taj popis.
Prekrasno,fenomenalno
![]() Konte,amarilise bi ti trebala u jesen vaditi i spremati jer bi se smrznuli vani.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dobro nam došla, draga Lora!! Prekrasan vrtić imaš i rado ću te posjećivati.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
HVALA....HVALA....I JOŠ JEDNOM HVALA.....jako me veseli što vam se moj vrt, svidja, jer mu zaista nastojim posvetiti maksimum ljubavi....U kompleksu nije uopće spektakularan, već veoma jednostavan...
Čim muhvatim vremena razveselit ću vas nečim novim....
![]() |
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
izgleda da sam prvi put u tvom vrtu,kasnim tri stranice,ruze poznate ili nepoznate predivne,kala,amarilisi,i vise da ne nabrajam,vrt ti je divan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ponovno oduševljena, hemerocalise još nisam vidjela dali je to vrsta ljiljana?
prekrasna kala, hosta i amarilisi, nažalost kod mene ne mogu opstati u vrtu nestrpljivo očekujem nove slike jer nas uvijek nečim neobičnim iznenadiš ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad sam prvi put bila u tvom vrtu, ali sad me se više nećeš rješiti, prekrasno i raznovrsno cvijeće imaš
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
amarilisi su super i imam pitanje (naravno) na kontinentu se oni moraju vaditi iz zemlje zimi? i jel više vole sunce ili kao hosta sjenu?
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Uprasvo sam primjetila da sam vam hemerocalise već pokazala......nrmojtr zamjeriti.......pred malo sam se vratila iz vrta umorna, pa se sad uz kompić relaksiram......
![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora i ja sam u Rijeci, na Kozali, dakle isto kao kod tebe, idu svi koje imam direktno u vrt, i neću ih stalno premještati. Dat ćeš detaljne upute ako dođeš sutra na kavu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša, moraš mi reći gdje si.....ja sam u Rijeci.....nikad ih ne vadim iz zemlje, i svake godine su lijepši i moram ih čak i prorijediti......
![]() |
|
|
![]() |
|
Za dana dosta moram ostaviti nešto i za naredne dane.....
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |