skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A ja sam mislila da ti samo jedeš kolače! Kad ono......prekrasan cvjetnjak
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Svačeg lijepog u tvom vrtu.
![]() Meni su se trave počele sviđati i sad imam novu opsesiju ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
nemam ja tu travicu,imamo samo onu što si vidio jučer. može
jedna trampa trava za travu. ![]() |
|
![]() |
|
naravno
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasni detalji, malo drva, malo metala, malo kamena, sve odlično ukomponirano uz prelijepo cvijeće.
Naravno da je zumbul jednostavno fantastičan u svojoj bijeloj ljepoti.
Bravo skitnica!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kamen oko jezerca, ma neću ga niti komentirati kooooliko mi je dobar
![]() Ova trava, što s njom ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala OTOK stavio bih i tvoju paulovniju ali još je jako jako mala ima tek dva ovogodišnja listića,a i jučer je puhao jaki vjetar kod nas pa mi je spalio dosta mladih listića kod večine biljaka a i paulovnija je malo omlohavila.kad malo ojača sigurno ču je staviti u dnevnik radova. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
što se trave tiće i kod mene je bilo korova u početku a možda če ga opet biti ali to treba čupati posebnom alatkom koju doduše još nemam ali sam vidio kako izgleda.drugo,ono nije božikovina a kako se zove zaboravio ali ima lijepi list pa sam je kupio. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Nekom posebnom alatkom? Ti to mene zezaš ili si ozbiljan
![]() |
|
![]() |
|
ozbiljno,ja gledao kako zagrebački "zrinjevac" po parkovima čisti travu od korova,to ti je kao neka rućica i na kraju valjda ima nešto kao cijev.dakle tu cijev nabiješ na korov i što ja znam valjda malo iskreneš da prelomiš korijen i sve zajedno izvadiš van.naravno onda slijedi čiščenje cijevi pa onda opet.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
I ja bi to ,i ja
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Hej čovjeće, koliko nove ljepote u vrtu, jasno da su mi oči zapele na mojim/tvojim žutim zumbulima a jezerce je fenomenalno....baš si faca!
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Ivna ,ma skitalo nije htio više čuvarkuća.nisam ja škrtica
![]() |
|
![]() |
|
Goga, to sam si ja i mislila
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |