Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK: početci
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK: početci

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 30>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 21:39

Big%20WOWBig%20WOW ...stvarno nestvarne slike dok u predasima od rada i šetnji po forumu čistim hrpetine snijega... a kod tebe procvjetale ljubice i krasni tulipani... draga Otok, krasne su ti zdjelice i upravo prikladne imenu ovog super foruma Hots%20for%20you

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 17:08
Ja sam isto nova na forumu i upoznajem se sa svima, tanjuri su ti lijepi, njezni, samo nastavi, bravoClap
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 07:44
tako dobro dolaze ovi proljetni motivi u ovo zimsko jutro.... da bar možemo što prije prizvati proljeće... lijepo iskomponirane cjeline... bravo....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 22:16
Prekrasni i maštoviti radovismile141. Imaš zanimljive i različite idejeSmile
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 18:20
Eh, ko ga nema taj ga želi... kod nas dosadna kiša,.. zdjelice baš lijepe otok, lijepe, lijepe...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 15:28
super posudice, stvarno si udahnula dašak proljeća u ovaj dosadno snježni dan
ANĐELKA
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 14:10
zgodne posudice otok
 zanimacija za zube smile96odavna nisam čula ovaj izraz
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 13:56
Možda mogu, ali ne smijem 
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 13:32
i u rijeci pada ono bijelo g...o ( ups,sorry) pa sam došla kod tebe po dašak proljeća.........ovi tulipani su mi na jednom od prvih radova i zato su mi nekako jako dragi.......a u posudici možeš držati i zanimaciju za zube dok gledaš tv.....Tongue
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 10:04
Predobre zdjelice,proljeće kod tebe,u Zagrebu opet snijeg do koljena,za utjehu gledam ljubičice i tulipane
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 09:23
Otok, to zaista više nisu počeci, dogurala si do savršenstva. Kad se jednom proslaviš tvoj uradak koji visi kod mene na zidu, biti će jako vrijedan - moram upozoriti moje nasljednike da ga čuvaju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 19:54
Ona zdjelica sa ljubičicama me je oduševila a sad kad sam ovu vidjela čini mi se da mi jje ova još bolja!Predivna je!
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 10:31
Lijepo si nam domaćinski ponudila proljeće (tulipane),  - jedva čekam da ih "konzumiram".
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 10:25
Evo i od mene nešto novo, jednostavno, od bijele posudice do zeleno-zlatne sa tulipanima

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 16:20
Preslatka je,ljubičice su me podsjetile na moje iste salvete koje mi stoje neupotrebljene!ne znam zašto ali kod drugog one uvjek ljepše izgledaju!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 19:04
slatka posudica..još kad znam za koga je i kojim povodom.....čista 5smile71
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 15:25
jako lijepo...bas proljetno....Clap
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 20:06
ljubičice prizivaju proljeće!!!! smile55
ANĐELKA
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 19:35
Ha, ha, pretekla me Baka. To je bila jedna mala bijela posudica, kao podložak za tegle za cvijeće. Pa malo ljubičaste i malo zlatne boje - uglavnom, ljubice za Ljubicu.
Idem sad ja staviti slike na Friško iz pećnice.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 19:28
Evo još jedan "priziv proljeća" iz majstorske radionice Otok.

Stavljam slike za one koji posjećuju ovaj dio foruma!Big%20smile 

ClapClapBig%20smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.