OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 30> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ja sam isto nova na forumu i upoznajem se sa svima, tanjuri su ti lijepi, njezni, samo nastavi, bravo
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
tako dobro dolaze ovi proljetni motivi u ovo zimsko jutro.... da bar možemo što prije prizvati proljeće... lijepo iskomponirane cjeline... bravo....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasni i maštoviti radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Eh, ko ga nema taj ga želi... kod nas dosadna kiša,.. zdjelice baš lijepe otok, lijepe, lijepe...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super posudice, stvarno si udahnula dašak proljeća u ovaj dosadno snježni dan
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
zgodne posudice otok
zanimacija za zube
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Možda mogu, ali ne smijem
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
i u rijeci pada ono bijelo g...o ( ups,sorry) pa sam došla kod tebe po dašak proljeća.........ovi tulipani su mi na jednom od prvih radova i zato su mi nekako jako dragi.......a u posudici možeš držati i zanimaciju za zube dok gledaš tv.....
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Predobre zdjelice,proljeće kod tebe,u Zagrebu opet snijeg do koljena,za utjehu gledam ljubičice i tulipane
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok, to zaista više nisu počeci, dogurala si do savršenstva. Kad se jednom proslaviš tvoj uradak koji visi kod mene na zidu, biti će jako vrijedan - moram upozoriti moje nasljednike da ga čuvaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ona zdjelica sa ljubičicama me je oduševila a sad kad sam ovu vidjela čini mi se da mi jje ova još bolja!Predivna je!
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Lijepo si nam domaćinski ponudila proljeće (tulipane), - jedva čekam da ih "konzumiram".
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo i od mene nešto novo, jednostavno, od bijele posudice do zeleno-zlatne sa tulipanima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Preslatka je,ljubičice su me podsjetile na moje iste salvete koje mi stoje neupotrebljene!ne znam zašto ali kod drugog one uvjek ljepše izgledaju!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
slatka posudica..još kad znam za koga je i kojim povodom.....čista 5
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
jako lijepo...bas proljetno....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ljubičice prizivaju proljeće!!!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Ha, ha, pretekla me Baka. To je bila jedna mala bijela posudica, kao podložak za tegle za cvijeće. Pa malo ljubičaste i malo zlatne boje - uglavnom, ljubice za Ljubicu.
Idem sad ja staviti slike na Friško iz pećnice. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Evo još jedan "priziv proljeća" iz majstorske radionice Otok.
Stavljam slike za one koji posjećuju ovaj dio foruma!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |